- 28 Eylül 2015
- 1.906
- 2.279
- 133
kızım yaramıştır silikleştiyse demekki yumurtan catlaış cnm dün koyuydu cünküGüya bu ay bal çörekotu tarçın yedim ama bir işe yaramadı,galiba önümüzdeki ay kurbağa bacağı tarifini denerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım yaramıştır silikleştiyse demekki yumurtan catlaış cnm dün koyuydu cünküGüya bu ay bal çörekotu tarçın yedim ama bir işe yaramadı,galiba önümüzdeki ay kurbağa bacağı tarifini denerim
yok canım silik değil,dünkünden daha koyu ama geçen aylardaki gibi hemen çıkmadı bu ay. Baksana dün kü bu kadar koyu değildikızım yaramıştır silikleştiyse demekki yumurtan catlaış cnm dün koyuydu cünkü
Hele önce bir taneyi bir bulalım da 4 e 6 ya Allah kerim canım.ayyyyyyyy inşşş cnm bnm ya inşşşş su mübarek günde amiinnn diyorummm hayırlı saglıklı olsunda cnm kız erkek 1,2 fartmiyor bnm için :) kız kocama kalsa 6 istiyoro zaman kafayı yerim
canım aleyküm selam,nasılsın? tam sana yazacaktım nerelerdesin diye de sen yazmışsın zaten. ne durumdasın,hastalandın mı?kızlar selamün aleyküm nasılsınız
anladm cnm sen bugün ve yarın yap sonra günaşırı işte cnmyok canım silik değil,dünkünden daha koyu ama geçen aylardaki gibi hemen çıkmadı bu ay. Baksana dün kü bu kadar koyu değildi
öylede cnm hayaller işte istemezsek olmuyo bizde istiyoruzHele önce bir taneyi bir bulalım da 4 e 6 ya Allah kerim canım.
vallahi yatağımızı konuşuyoruz açık açık,ben erkek olsam karım sağda solda yatağımızı anlatsa ben topuklarına sıkKız Beni güldür dün senin eşin şiddet meyilli bi adam galiba tavana asmalar kulaktan civilemelr ay iyi güldüm sabah sabah@grpaysgl
canım aleyküm selam,nasılsın? tam sana yazacaktım nerelerdesin diye de sen yazmışsın zaten. ne durumdasın,hastalandın mı?
Bu ay oluversin de inşallah hiç gerek duymayın arkadaşım :)cnm ben denemedim emodezsi ama biris tavsiye etti onunda esinin ileri hareket sorunu varmış kullanmış hamile kalmış süşmüş şimdi bu ay yine kullanmış eşi kız yine hamile o bayan bana önerdi cnm ama esim pahalı diyo almıyo yani şöyle jel aldık sürekli doktora git gel ve yeni tlf felan aldıgı için gecen ay bu ay kalsın dedi ama inşş gelecek ay alırız deneriz cnm
Canım sen de iyi ki varsın. Biz kaderdaşız biliyorsun,birbirimizin üzüntüsüyle üzülüp mutluluğuyla seviniyoruz. benim burada düzenli görüştüğüm hiç arkadaşım yok diye üzülürdüm ama sonra rabbim silzeri çıkardı karşıma. Birbirimizi tanımıyoruz ama aramızda henüz gelmemiş bebişlerimizin bağladığı bağ ile bağlandık! üst üste 2 ay aşılama yaptıracaksın anladığım kadarıyla. Üzülme diyeceğim ama elinde değil biliyorum,ihtimal 5 bile olsa insan umut etmeden yapamıyor,zaten umut olmasa yaşamamız zorrrr! Ben de acaba önümüzdeki ay yaptırsam mı diye düşünüyor ama sonra da kendime diyorum, Rabbim benim sabrımı sınıyor,tahammül etmemi bekliyor ki ömür boyu sorumluluğunu alacağım bebişimi nasip etsin. Bakalım zaman ne gösterecek. 3ay dolacak mı yoksa dayanamayıp bende mi aşılama yaptıracağım? Canım rapor çıkartsaydın,ilaçlarını raporla alırdın,neden çıkarmadılar?canım benım malesef hastalandım yarın doktora gıdıyorum 2.asılama ıcın yumurta takıbıne rabbım bu asure ve cuma gunun herkesın dualarını kabul etsın.öncelikle koyulasma oldugu için muhtemelen yarın yada gece falan catlıyacak bence ama mantıklı bu gece yı ve yarin ki geceyı degerlendırmelısın ama bişi söylimmi iyiki varsınız zor zamanlarımda benı mutlu eden tek ınsanlarsınız bu arada doktorum bu ay sadece 600 lira alıcakmıs sevındımasılama 600 lıra doktor muaynesı 150 lira iğne 75 lira sperm testi 180 lira olarak gidiyor toplam maliyet bin lirayı buluyor bu kadar düşük tutma şansı varken o parayı vermesemmı dıye dusunuyorsun sonra diyorsun belkı rabbım bunu vesıle kılmıstır herkese güzel hayırlı günler
İnşallah canım,Bu ay oluversin de inşallah hiç gerek duymayın arkadaşım :)
Çoook sevindim, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. TebriklerrrrKizlar sonucum çıktı Rabbime binlerce kez şükürler olsun hcg 540 haftaya cuma kese için çağırdı inşallah bi aksilik olmadan hayirlisiyla saglikla devam eder Rabbim bu guzel gunun hurmetine herkese hayirli haberler almak hayirli evlatlar nasip etsin hic annenn kucagini bos birakmasin
Bence senin ki yarın daha koyu çıkacak arkadaşım. Hiç stres yapma. Belli ki stresten 1-2 gün oynamış...yok canım silik değil,dünkünden daha koyu ama geçen aylardaki gibi hemen çıkmadı bu ay. Baksana dün kü bu kadar koyu değildi
ya canım öyle bir şey ki kasıklarımdaki batma yumurtlamadan sonra olsaydı hamileyim derdim,anlamadım bu ay kendimi vallahi,acaba çörekotu fazla mı büyüttü yumoşları? Ben mesela ayın 6sında hastalanmıştım ayın 6sında hastalanırım yani 31-32 günde hastalanıyorum. Tahminen zaten bugün ya da yarın çatlar.Bence senin ki yarın daha koyu çıkacak arkadaşım. Hiç stres yapma. Belli ki stresten 1-2 gün oynamış...
aaaa kurbağa bacağı deyip geçme canım,çok faydalı bence,sonuçta her şey bebişlerimiz için.Bu aradakeklik_58 kurbağa bacağına koptum canım yaaa :)))) Hepimiz deniyoruz, anlaşıldı, tamam!!!!
Çörekotundan kaynaklanmıştır, normalde böyle olmuyorsa. Ama bu testlere göre henüz olmamış.Canım yarın büyük gün benceya canım öyle bir şey ki kasıklarımdaki batma yumurtlamadan sonra olsaydı hamileyim derdim,anlamadım bu ay kendimi vallahi,acaba çörekotu fazla mı büyüttü yumoşları? Ben mesela ayın 6sında hastalanmıştım ayın 6sında hastalanırım yani 31-32 günde hastalanıyorum. Tahminen zaten bugün ya da yarın çatlar.
canım bugünü değerlendireceğiz,yarın da değerlendireceğiz,bakalım yarın nasıl çıkacak? Eğer yarın pozitif çıkarsa pazar gününü de değerlendireceğiz. Yapacak bir şey yok,her şey kadar kısmet.Çörekotundan kaynaklanmıştır, normalde böyle olmuyorsa. Ama bu testlere göre henüz olmamış.Canım yarın büyük gün bence![]()