• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim gittim Dr a keseyi gördük çok şükür ama daha bebek yok. 10 gün sonra tekrar cagirdi. İçerde ufak bi kanama gördü tedbir amaçli progestan verdi. Birde decovit vitamin verdi
Ohhh çok şükür cook sevindim ilaçlarını duzenli kullan kendini yorma ağır iş yapma 10 gun sonra görürsün bebisimizi zaten 7-8.haftalarda bebis oluşuyor bol bol dinlen

Canim gittim Dr a keseyi gördük çok şükür ama daha bebek yok. 10 gün sonra tekrar cagirdi. İçerde ufak bi kanama gördü tedbir amaçli progestan verdi. Birde decovit vitamin verdi
aayyyy Can'ım çok sevindim Yaaa 10 gün sonra bebişini de göreceksin inşallah. Moralini yüksek tut olumsuzluk getirme aklına,kendine de yeğenimize de iyi bak!

Slm kızlar ben şimdi fark ettim bu topiki ve hemen yazmak istedim .4 defa tüp bebek yaptırdık ama hiçbirinde tutmadı. Ben de problem yok eşimin de sayısı düzeldi sayılır. 15 milyon civarında ama hız ve morfoloji hala düşük. Bu ay jeli denemek istedim ama dün ilkti ve bir turlu ileri itemedim .sizler nasıl yapıyorsunuz, bugün de eşim nöbetçi yani bu ay boş geçti. Nasıl yaptığınızı anlatirmisiniz .
Canim ben de preseedi ilk defa deneyecekler arasindayim.Itebildigin kadar ileri itmen gerekiyor sanirim.kullanim klavuzunda da oyle yaziyor.kendini serbest birak bence buny yaparken.kasarsan hic yapamazssin.kulllanan arkadaslara da sormak gerekir.ben de sunu mrk ediyorum.kullanim klavuzunda aplikatoru cikardiktan sonra biraz ıkının fazla jel disari ciksin diyor.siz boyle birset yaptiniz mi K kimyager01 keklik_58 keklik_58 Z zeynep bal S sukret ?

Canim ben de preseedi ilk defa deneyecekler arasindayim.Itebildigin kadar ileri itmen gerekiyor sanirim.kullanim klavuzunda da oyle yaziyor.kendini serbest birak bence buny yaparken.kasarsan hic yapamazssin.kulllanan arkadaslara da sormak gerekir.ben de sunu mrk ediyorum.kullanim klavuzunda aplikatoru cikardiktan sonra biraz ıkının fazla jel disari ciksin diyor.siz boyle birset yaptiniz mi K kimyager01 keklik_58 keklik_58 Z zeynep bal S sukret ?
ayseeem ayseeem aplikatore 3 ml cekip uzanip bacaklarini kendine dogru kır ya sen ya esin iceri itebildigin kadar it ve aplikatoru bosalt 2 saniye sonra cikar ben hic ikinmadim ama klavuzda boyle bi bilgi var bende kuruluk vardi ikinmamam daha iyi oluyordu 5-10 dk bekleyip iliski olsun 1-2saat kalkma hatta mumkunse ayaklarinin altina yastik koy sabaha kadar oyle kal inşallah anlatabilmisimdir Rabbim bu jeli vesilen kilsin inşallah

ayseeem ayseeem öncelikle hoş geldin. 4 defa tüp bebek yaptırmışsın peki eşinde sperm dna sı sende de yumurta dna sına bakıldı mı? Bu kadar tüp bebeğin tutmama sebebi olarak işlemleri yaptırdığın yer bir açıklama yaptı mı size? Eşinin değerleri nedir tam olarak? Bu jeli kullanmadan önce ben duş alıyorum çünkü sonrasında sabaha kadar yıkanmıyorum hem de su rahatlatıyor vücüdu biliyorsun. Ben yatağa uzanıyorum o şekilde aplikatörü yavaş yavaş yerleştirip iyice ileri ittikten sonra uyguluyorum! Sen ne şekilde yaptın ki olmadı,kendini çok mu kastın ne yaptın?

kızlarrr meraba dün giremedim doktor kontrolum vardı sagda yumurtam varmış ama hala catlama boyuntunda degilmiş zaten 12 günüydü ben 16 günde falan yumurtluyorum:21: o zamana kadar büyür dedim bide doktor bey bana progestan verdi inşş gelecek ay hamle olarak gelirsin dedi:21: ayyy inşşş bende bugün başlıycam ovulasyon testine 13 günüm canlarımmm :KK36::KK68:

ayseeem ayseeem aplikatore 3 ml cekip uzanip bacaklarini kendine dogru kır ya sen ya esin iceri itebildigin kadar it ve aplikatoru bosalt 2 saniye sonra cikar ben hic ikinmadim ama klavuzda boyle bi bilgi var bende kuruluk vardi ikinmamam daha iyi oluyordu 5-10 dk bekleyip iliski olsun 1-2saat kalkma hatta mumkunse ayaklarinin altina yastik koy sabaha kadar oyle kal inşallah anlatabilmisimdir Rabbim bu jeli vesilen kilsin inşallah
Amin canim benim Allah razi olsun. Ben de ıkınmayı dusunmuyorum. Cikacak olan fazlalik bi sekilde kendi cikar herhalde..

keklik_58 sukret kimyager1508 zeynep bal
kızlar ovulasyon testi yapıcam şimdi en son 12 gibi su içtim şimdi test yapsam nasıl olur kaç saat sıvı alımına dikkt etmemiz gerek
Can'ım Yılmaz a mı gittin dün,yumurta takibi mi yaptırıyorsun? Klomen falan kullandın mı? Ovülasyon testinde hafif çizgi çıkmaya başlamıştır bence bir saat belirle o saatte yap. En son ne zaman çıktın lavaboya? 4 saat oldu mu?

Can'ım Yılmaz a mı gittin dün,yumurta takibi mi yaptırıyorsun? Klomen falan kullandın mı? Ovülasyon testinde hafif çizgi çıkmaya başlamıştır bence bir saat belirle o saatte yap. En son ne zaman çıktın lavaboya? 4 saat oldu mu?
en son cnm 11,30 gibi gittim wc yw
yok cnm yılmaz beyle yatık yumurta takibi şimdi kemal bey baktı hiç bişey kullanmadım cnm zaten en son agustosta kullandm klomen

Back
X