- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç ml olmuş yumurtan Can'ım? Sana progesteron verdi tamam da çatlatmam iğnesi yapacak mısın? Bu arada mamnun kaldın mı Kemal'den?en son cnm 11,30 gibi gittim wc yw
yok cnm yılmaz beyle yatık yumurta takibi şimdi kemal bey baktı hiç bişey kullanmadım cnm zaten en son agustosta kullandm klomen
yaptım cnm silik cıktı ama
Kaç ml olmuş yumurtan Can'ım? Sana progesteron verdi tamam da çatlatmam iğnesi yapacak mısın? Bu arada mamnun kaldın mı Kemal'den?en son cnm 11,30 gibi gittim wc yw
yok cnm yılmaz beyle yatık yumurta takibi şimdi kemal bey baktı hiç bişey kullanmadım cnm zaten en son agustosta kullandm klomen
Can'ım daha bir kaç günün var silik çıkması normal,kafana takma günaşırı ilişkiye başla olur mu?yaptım cnm silik cıktı ama![]()
yok kız ne çatlatma iğnesi adama sadece yumurtam nasıl büyüyo diye baktı kaç mm söylemedi daha küçük dedii çatlaması için ama zaten daha var yumurtamın catlamasına progestanı rahmi gebeliğe hazırlıyo diye verdi hani tedbir amaçlı cnmKaç ml olmuş yumurtan Can'ım? Sana progesteron verdi tamam da çatlatmam iğnesi yapacak mısın? Bu arada mamnun kaldın mı Kemal'den?
zaten dün başladık cnm doktorda dedi bugünden itabaren 2 günde bir ilişki dedi c.tesi. pazartesi.çarşamba.cuma devam edin dediCan'ım daha bir kaç günün var silik çıkması normal,kafana takma günaşırı ilişkiye başla olur mu?
E yavrum niye gittin erkenden o Zaman? Hafta içi gitseydin belki yumurtanın iyi büyüdüğü bir Zaman iğne de verirdi?yok kız ne çatlatma iğnesi adama sadece yumurtam nasıl büyüyo diye baktı kaç mm söylemedi daha küçük dedii çatlaması için ama zaten daha var yumurtamın catlamasına progestanı rahmi gebeliğe hazırlıyo diye verdi hani tedbir amaçlı cnm
cnmzaten kendi dedi 12 günü gel bakayım bide ben iğne istemiyorum ki zaten kemal beye daha önce klomen kullandım 2 kez çatlama iğnesi kullnadm dedim niye kullandın gerek yok dedi banaE yavrum niye gittin erkenden o Zaman? Hafta içi gitseydin belki yumurtanın iyi büyüdüğü bir Zaman iğne de verirdi?
canım ben de Aziz'e gittim 2 kere klomen kullandım 2 de iğne yaptırdım. Önümüzdeki ayı iyi değerlendireceğim,hem klomen kullanıp hem de bak çörekotu yapacağım yakı da vurdurtacağım belime ayrıca bulabilirsem eğer göbek ve bel çeken ondan düşünüyorum! Ama hangi Dr a gideceğim ona kara veremiyorum bir türlü!cnmzaten kendi dedi 12 günü gel bakayım bide ben iğne istemiyorum ki zaten kemal beye daha önce klomen kullandım 2 kez çatlama iğnesi kullnadm dedim niye kullandın gerek yok dedi bana
Can'ım senin eşinin sayısı kaçtı? Size Kemal normal olur ama eksikler mi var demişticnm rahmi gebeliğe hazırlıyo progestan bide hamile olanların düşük tehlikesine karsı kullnılıyor hani düşüğü engellyor hap
dedi sadece ileri hareketinin degri düşük dedi cnm hatta klomen çatlatma iğnesine bile gerek yok niye kullandın felan dediCan'ım senin eşinin sayısı kaçtı? Size Kemal normal olur ama eksikler mi var demişti
Ml de 48 milyon toplam kaç milyon Can'ım?cnm bnm eşimin sayısı 48 milyon normal olur
dedi sadece ileri hareketinin degri düşük dedi cnm hatta klomen çatlatma iğnesine bile gerek yok niye kullandın felan dedi
cnm toplam 48 milyonMl de
Ml de 48 milyon toplam kaç milyon Can'ım?