• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım hiç korkma. inan korkulacak bişey yok. hissetmiyorsun bile. canım yanlardan basık t şeklindeydi
ya canım benim bir arkadaşın kalp şeklindeydi rahmi,bir kere düşük yaptı,ama sonra hamile kaldı tekrar ve bir sorun yaşamadı,ameliyata da gerek duymadı dr u.

vallahi inan başım dönüyor şu an,galiba tansiyonum düştü!!!:KK17::KK17::KK17: Allahım mecbur bırakmaz inşallah!!!
tatlım stres yokkkkkk, kolay bişey. ama dediğin gibi gerek kalmaz inşallahhh. ben zaten aşılama önermiyorum. çok gereksiz bişey bence. aşılama yaptıracağınıza tüp yaptırın derim

ya canım benim bir arkadaşın kalp şeklindeydi rahmi,bir kere düşük yaptı,ama sonra hamile kaldı tekrar ve bir sorun yaşamadı,ameliyata da gerek duymadı dr u.
oo süper. benim bi arkadaşımında kalp şeklindeydi. dr histeroskopi yaptı 2. ay hamile kaldı ama düşük yaptı. sonra tüp yaptırdı şimdi ikizlere hamile.

Hımmmm şu smear alınırken kullanılanlardan mıydı seninki canım
aynen canımm ondandı

tatlım stres yokkkkkk, kolay bişey. ama dediğin gibi gerek kalmaz inşallahhh. ben zaten aşılama önermiyorum. çok gereksiz bişey bence. aşılama yaptıracağınıza tüp yaptırın derim
Haklısın aslında canım yaaa,normal ilişkideki şansına göre sadece 10-15 artıyor ihtimal,ama ne bileyim,tüpten korkuyorum,Rabbim inşallah mecbur bırakmaz ama bir yiönden de haklısın,o kadar hormon ilaç sadece 15 ihtimal için,şu an tüp yaptıracak durumum yok zaten,inşallah bebişim normal gelecek

Haklısın aslında canım yaaa,normal ilişkideki şansına göre sadece 10-15 artıyor ihtimal,ama ne bileyim,tüpten korkuyorum,Rabbim inşallah mecbur bırakmaz ama bir yiönden de haklısın,o kadar hormon ilaç sadece 15 ihtimal için,şu an tüp yaptıracak durumum yok zaten,inşallah bebişim normal gelecek
bence acele etme, streste yapma, kendine biraz farklı aktiviteler bul, bebek fikrinden uzaklaş. emin ol gelir bebişin :)

Kz bndw aşılma yaptrdm iki kere ki benm canm çok kiymetldr hee eşimi bile halen ben kontrol edym dur gt gel faln düşün artk ama aşılma da hc canm acycak bsy yok o alet hele hiç actmyo hc keklik_58 keklik_58

1445962713747.webp Smdi yaptm kzlar

canım lh vucudumuzda hep var olan bi hormon olduğu için bende de hep 2. çizgi silikte olsa çıkıyor. bende hiç tek çizgi çıkmaz
Canım ya benim tek çizgi çıkıyor iki testte de.. Acaba hiç yumurtlama olmayacak mı diye korkmaya başladım. Ama doktor rahim ve yumurtalıklar temiz sağlıklı görünüyor demişti 4 gün önce.. Offf hayırlısı..

Bayadır da uğrayamadım buralara... Nasılsınız kızlar? grpaysgl grpaysgl keklik_58 keklik_58 Z zeynep bal Benim test henüz çizgi göstermedi, yarın doktor randevum var. Bakalım ne diyecek? Bu ay yumurtlama olmazsa diye korkuyorum. Neden hala çizgi belirmedi acaba?Yani yumurtlamam yaklaşık adetin 19,20,21. günleri falan olur. Bugün henüz 16 ama silik bile olsa çıkmaz mıydı sizce?

Canım ya benim tek çizgi çıkıyor iki testte de.. Acaba hiç yumurtlama olmayacak mı diye korkmaya başladım. Ama doktor rahim ve yumurtalıklar temiz sağlıklı görünüyor demişti 4 gün önce.. Offf hayırlısı..
canım bende pco var ondan 2. çizgi silikte olsa çıkıyor

günaydınnn canlarım bnm kimyager1508 zeynep bal, fduag, keklik_58, :KK68::KK68:
nasıl gidiyor tesler ya benm hala silik çizgi bugün koyu olması gerekiyo bakalım ne olacak :( ya akıntımda yok yarın normalde yumurtamın catlama günü ya korkuyorum valla yumutam catlamayacak mı :( bugün test yapım heber vercem kuzularım benm

Iym cnm.sn naslsn acele etme eğer 19 20 21 se mutlaka çıkar inş yumurtlrsn snde sıkıntı etme şuna bakya tavuk gbi yumurtlmayi beklyz :KK43::KK43::KK70:Rabbim sen yardm et bize kurban oldgm allah m F fduag
iyiyim canim sukur. aynen bazen yumurtlama diyince komigime gidiyor :) Rabbim hakkimizda hayirlisini versin canim.

Back
X