• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ya benim tek çizgi çıkıyor iki testte de.. Acaba hiç yumurtlama olmayacak mı diye korkmaya başladım. Ama doktor rahim ve yumurtalıklar temiz sağlıklı görünüyor demişti 4 gün önce.. Offf hayırlısı..
canım merak edip kendini strese sokma,bir kaç güne kadar görürsün pozitif çizgiyi

günaydınnn canlarım bnm kimyager1508 zeynep bal, fduag, keklik_58, :KK68::KK68:
nasıl gidiyor tesler ya benm hala silik çizgi bugün koyu olması gerekiyo bakalım ne olacak :KK43: ya akıntımda yok yarın normalde yumurtamın catlama günü ya korkuyorum valla yumutam catlamayacak mı :KK43: bugün test yapım heber vercem kuzularım benm
canım stres yapma,bir iki güne kadar çalar yumurtan,boğazın nasıl oldu?

nasıl gidiyor tesler ya benm hala silik çizgi bugün koyu olması gerekiyo bakalım ne olacak :KK43: ya akıntımda yok yarın normalde yumurtamın catlama günü ya korkuyorum valla yumutam catlamayacak mı :KK43: bugün test yapım heber vercem kuzularım benm
Of canim yaa cok trajikomik hallerdeyiz :) Ben de yumurtlamati brkliyorum.Insallah bu ay yumurtlamamiz olur. ve insallah eslerimiz de biz de hastalanmayiz..ve hizlarimiz yukselir insallah :)))) ne cok sey lazim hamile kalabilmek icin. şu kaza yapanlara yine kafayi takicam simdi keklik_58 keklik_58

Of canim yaa cok trajikomik hallerdeyiz :) Ben de yumurtlamati brkliyorum.Insallah bu ay yumurtlamamiz olur. ve insallah eslerimiz de biz de hastalanmayiz..ve hizlarimiz yukselir insallah :)))) ne cok sey lazim hamile kalabilmek icin. şu kaza yapanlara yine kafayi takicam simdi keklik_58 keklik_58
aynen kaza ile yapanlar gercekten o zamanı nasıl tutturuyorlar anlamıyorum :(

günaydın canım benimm, günaydın kızlaarrrr :KK54:

hepiniz için o kadar çok dua ediyorum kiii, bunu canı gönülden o kadar istiyorum kiii, eminim hepiniz tek tek sırası ile mutlu haberleri vereceksiniz. ben inanıyorum sizde inanın :KK68:
bende inanıyorum cnm valla rabbim byük ben hep ondan istedim dua ettim inşş verecek yavrumu :KK200::KK46::KK200:

Back
X