• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bn 2,5 yıllık evliyim önce korunduk cnm 14 ay oldu bıraktık korunmayı bizdede sorn yok herşeye bakıldı sadece eşimin ileri kareketi % 15 yavaş tek sorun bu gibi ama doktor normal hamile kalırsın diyo ama tık yok daha siftah bile acamadık yani tutturamadık gitti cnm :KK70:
deli ya :) keçiboynuzuna dayan :)

inşşş cnm bnm hayırlısı ile saglıkla olsunlar yerim onları oy :KK5::KK36::KK36:
sana komik bişi anlatayım :) biz silivri de oturuyoruz ama sperm yıkanması bilemem nesi istanbulda nişantaşında oldu :) orda lahazırladılar termosa koydular şırıngaları koyulduk yola silivri ye doğru yolda eşime diorum çocuklarımız termosta şuan :) eşimde dio termosa bakıp :) - bakın eşşek sıpaları adam gibi yumurtaya koşun biriniz saplanıp eli ayağı düzgün dünyaya gelsin ne annenizin nede benim sabrımız kalmadı :) eşim bunları söyledikten sonra bastım kahkaha yı :)

deli ya :) keçiboynuzuna dayan :)
ah ah en can alıcı noktamdan vurdun beni :D anam yemiyo adam sinir ediyor beni yamidesi hassas kusuyu gibi oluyo hahaha ya hiç bişey yemiyo meyve yemiyo ne pasta börek talı hiç bişey yemez beni sinir ediyo keciboynuzu pekmezi yemiyo suyunu zaten hiç içemedi :KK51::KK51:

ah ah en can alıcı noktamdan vurdun beni :KK70: anam yemiyo adam sinir ediyor beni yamidesi hassas kusuyu gibi oluyo hahaha ya hiç bişey yemiyo meyve yemiyo ne pasta börek talı hiç bişey yemez beni sinir ediyo keciboynuzu pekmezi yemiyo suyunu zaten hiç içemedi :KK51::KK51:
keçi boynuzunu kaynatsanda mı içmez :S

sana komik bişi anlatayım :) biz silivri de oturuyoruz ama sperm yıkanması bilemem nesi istanbulda nişantaşında oldu :) orda lahazırladılar termosa koydular şırıngaları koyulduk yola silivri ye doğru yolda eşime diorum çocuklarımız termosta şuan :) eşimde dio termosa bakıp :) - bakın eşşek sıpaları adam gibi yumurtaya koşun biriniz saplanıp eli ayağı düzgün dünyaya gelsin ne annenizin nede benim sabrımız kalmadı :) eşim bunları söyledikten sonra bastım kahkaha yı :)
hahaha cok komiksiniz ya cnm rabbim gönlünüze göre versin inşşş

biz 6 yıllık evliyiz. Eşimdede bende görünürde hiç bir sorun yok rahim filmleri vs genetik testleri herşeyi yaptırdık ama hamile kalamam için hiç bir sorun yok. hatta şöyle bişi diyeyim ben 8 aylık evliyken ilk defa hamile kamıştım ama 6 haftalıkken kanama yoluyla düşük oldu daha sonra 3 senelik evliyken 2 kez kaldım onlarda düşükle sonuçlandı bir 5 haftalık diğeri de 7 haftalıktı ardından doktora müracat ettik o sırada doktor a başımdan geçenleri anlattım. yumurtalık takibi yapalım dedi yaptı da ardından yine hamile kaldım ama 5 haftalıkken oda kanama yoluyla düşük oldu. sonra doktor beni cerrahpaşa araştırma hastanesine yönlendirdi oraya gittim ordada tam rahim filmi çekilecekken doktor sende kanser yarasına benzer yara var ben filmi çekemem dedi ve gitti... parça alındı bende bakıldı hiç bişi yok ama 1 hafta beklerken sonuçları çok şey yaşadım..eşime bile diyemedim.. sonra görümceme anlattım abla böyle böyle diye gel ben seni benim doktora götüreyim dedi e götürdü.. ismi ahmet bey.. hemen benden rahim filmi ve hormon tahlili eşimden de sperm tahlili istedi eşimde ileri hareketli spermleri gayet iyi dedi doktor.. rahim filminde normal tüpler açık hormonlarda iyi dedi. ahmet bey 3 ay klomen ve çatlatma iğnesiyle denedi olmadı daha sonra geçen sene kasım ayın da aşılama yapılıcak dedi yaptık. aralık ayında hamile olduğumu öğrendim ama 7. haftadan sonra sevinicem dedim.. 7 haftalıkken kalp atışlarını gördük ve dinledik. daha sonra 11. haftada kontrol e gittiğimde bebeğimin kalp atışları durmuş doktor hemen kürtaj dedi ve ertesi gün kürtaja aldı beni. şimdi c.tesi tekrardan aşılama yaptık eğer bu tutmazsa son kez aşılama yapıcak oda tutmadı tüp bebek.. bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah..
Ah Can'ım benim yaaaa ne kadar yıpranmışsınız kim bilir. Rahim tamamyüpler tamam ama pıhtılaşma sorunun olup olmadığına bakıldı mı peki? Bak bir arkadaşımın görümcesi de 4-5 kere hamile kaldı ve düşük yaptı sürekli taaa ki fakülteye Gidene kadar meğerse pıhtılaşma sorunu varmış ve o yüzden düşük yapıyormuş bakıldı mı senin kan durumuna

biz 6 yıllık evliyiz. Eşimdede bende görünürde hiç bir sorun yok rahim filmleri vs genetik testleri herşeyi yaptırdık ama hamile kalamam için hiç bir sorun yok. hatta şöyle bişi diyeyim ben 8 aylık evliyken ilk defa hamile kamıştım ama 6 haftalıkken kanama yoluyla düşük oldu daha sonra 3 senelik evliyken 2 kez kaldım onlarda düşükle sonuçlandı bir 5 haftalık diğeri de 7 haftalıktı ardından doktora müracat ettik o sırada doktor a başımdan geçenleri anlattım. yumurtalık takibi yapalım dedi yaptı da ardından yine hamile kaldım ama 5 haftalıkken oda kanama yoluyla düşük oldu. sonra doktor beni cerrahpaşa araştırma hastanesine yönlendirdi oraya gittim ordada tam rahim filmi çekilecekken doktor sende kanser yarasına benzer yara var ben filmi çekemem dedi ve gitti... parça alındı bende bakıldı hiç bişi yok ama 1 hafta beklerken sonuçları çok şey yaşadım..eşime bile diyemedim.. sonra görümceme anlattım abla böyle böyle diye gel ben seni benim doktora götüreyim dedi e götürdü.. ismi ahmet bey.. hemen benden rahim filmi ve hormon tahlili eşimden de sperm tahlili istedi eşimde ileri hareketli spermleri gayet iyi dedi doktor.. rahim filminde normal tüpler açık hormonlarda iyi dedi. ahmet bey 3 ay klomen ve çatlatma iğnesiyle denedi olmadı daha sonra geçen sene kasım ayın da aşılama yapılıcak dedi yaptık. aralık ayında hamile olduğumu öğrendim ama 7. haftadan sonra sevinicem dedim.. 7 haftalıkken kalp atışlarını gördük ve dinledik. daha sonra 11. haftada kontrol e gittiğimde bebeğimin kalp atışları durmuş doktor hemen kürtaj dedi ve ertesi gün kürtaja aldı beni. şimdi c.tesi tekrardan aşılama yaptık eğer bu tutmazsa son kez aşılama yapıcak oda tutmadı tüp bebek.. bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah..
Ah Can'ım benim yaaaa ne kadar yıpranmışsınız kim bilir. Rahim tamamyüpler tamam ama pıhtılaşma sorunun olup olmadığına bakıldı mı peki? Bak bir arkadaşımın görümcesi de 4-5 kere hamile kaldı ve düşük yaptı sürekli taaa ki fakülteye Gidene kadar meğerse pıhtılaşma sorunu varmış ve o yüzden düşük yapıyormuş bakıldı mı senin kan durumuna eşinin morfolojisi ve sperm dna sına bakıldı mı ayrıca

:21:
grpaysgl grpaysgl Canım hadi gözün aydın :) Allah'ım yardımcınız olsun, stressiz sağlıklı ilişkiler dilerim efendim :)))) Benim dün testte hiç çizgi yoktu, az önce doktordan geldim. Çok şükür ki tüpümün açık olduğu tarafta iki yumurtam oluşmuş. Birisi çatlamak üzere dedi, hergün ilişki önerdi. Ama test niye negatif onu anlamadım. Bugün bir daha yapacağım testi. 3 buçukta su içmiştim. Kaçta yapayım sizce kızlar ? keklik_58 keklik_58 Z zeynep bal @kimyager1508 Dün çay içtikten iki saat sonra yapmıştım.
Can'ım bence sabah uyanıp lavaboya gittikten sonra bir şey içmeden yap saat 11 gibi yap akşam da saat 6-7 gibi yap bence. Geçen ayların birinde benim de öyle oldu testlerim negatif çıkıyordu Progesteron testi yaptırdım çok düşük çıktı sonra Dr a gittim hemen ama 16 ml bir yumurtam vardı ve Stresten dolayı 1 hafta geç çatladı yumurtam,sen testi takma sonuçta yumurtan var ve çatlamak üzere stressiz şekilde kocişinle Zaman geçir! Hafi kolay gelsin!

yeni katıldım aranıza.. kızlar bende c.tesi aşılama yaptırdım 10 kasımda hamile olup olmayacağım belli olucak bu süreci hep beraber paylaşalım istedim :)
Hoşgeldin canım,seni aramızda görmekten memnun oluruz Can'ım inşallah güzel haberler alacaksın,olumlu düşün ki olumlu olsun

işte bu yüzden doktorum aşılamadan sonra coraspirin kullan dedi.
Can'ım sadece coraspirin değil iğne veriyorlar hamileliği öğrendiğin an yapmaya başlıyorsun. Ben nedense senin sorununun pıhtılaşma sorunu olduğunu düşünüyorum öyle hemen aşılamadan sonra bir hap kullan demekle tespit edilmiyor bu iş sen mutlaka üzerine git bu durumun lütfen!

Back
X