• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deli ya :) keçiboynuzuna dayan :)

Can'ım vallahi benim eşim sabah akşam soğuk pres pekmez yiyor,evicap klomen proxeed plus zinco ve forever bee propolis alıyor. Maşallah diyeyim hiçbirini den zorlamıyorum kendi isteğiyle içiyor ayrıca sabahları muz yiyor akşamları da ceviz badem fındık ve kabak çekirdeği yiyor! Ben de Z zeynep bal ı geçmişim de haberim yok,kurbağa bacağı yapmama az kalmış

B
İnşallah senin de ikiz olur Can'ım kız biz günaşırı yapınca bıkıyoruz millet her gün yapıyor maşallah yani
olur inşşş alırım bi bi memmişe birini degerini diğer memmişe emziririm inşşş :) :D ayyy cok komik düşünemiyorum kendimi çıldırıyorum mu ne :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Can'ım vallahi benim eşim sabah akşam soğuk pres pekmez yiyor,evicap klomen proxeed plus zinco ve forever bee propolis alıyor. Maşallah diyeyim hiçbirini den zorlamıyorum kendi isteğiyle içiyor ayrıca sabahları muz yiyor akşamları da ceviz badem fındık ve kabak çekirdeği yiyor! Ben de Z zeynep bal ı geçmişim de haberim yok,kurbağa bacağı yapmama az kalmış
anam hepsini nasıl içiyo adam kız :) bi o kalmış cnm kurbaga ayagı gelecek ay onuda bekliyoruz inşş gerek kalmaz ama :D

anam hepsini nasıl içiyo adam kız :) bi o kalmış cnm kurbaga ayagı gelecek ay onuda bekliyoruz inşş gerek kalmaz ama :KK70:
Ya Can'ım sadece keçi boynuzuyla proxeed i sabah akşam içiyor onun haricindekiler sadece günde 1 kez onu da akşamları içiyor. Ne yapsın garibim elinden geleni yapıyor Rabbim eşimin çabasını görüp nasip eder inşallah! Kendimden çok eşim için istiyorum inan! Rabbim tez Zaman'da anne baba olmayı nasip etsin cümlemize inşallahhhh. Vallahi iyi geleceğini bilsem onu bile yapacağım inan!

olur inşşş alırım bi bi memmişe birini degerini diğer memmişe emziririm inşşş :) :KK70: ayyy cok komik düşünemiyorum kendimi çıldırıyorum mu ne :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Maşallah sana! Bari bol bol incir ye de sütün bol olsun malum 2 çocuk emzireceksin! Kız benim Memiş'ler büyük bayağı,senlen süt yetmezse ben emziririm süt annesi olurum senin bebişlerin

Kizlar ben size ivu testimi nasil yaptigimi anlwtayim mi?
Öğlen 13:00 te en son cay su ne varsa iciyordum. Sonra 14 :00 te WC ye gidiyordum. 3 saat sonra 17:00 de testimi yapiyordum.
Ben calistigim için saatleri boyle ayarladim. Sizde kendinize gore ayarlayin. Önemli olan en az 3 saat sivi almamak ve 3 saat öncesinde de WC ye gitmek.

Ya Can'ım sadece keçi boynuzuyla proxeed i sabah akşam içiyor onun haricindekiler sadece günde 1 kez onu da akşamları içiyor. Ne yapsın garibim elinden geleni yapıyor Rabbim eşimin çabasını görüp nasip eder inşallah! Kendimden çok eşim için istiyorum inan! Rabbim tez Zaman'da anne baba olmayı nasip etsin cümlemize inşallahhhh. Vallahi iyi geleceğini bilsem onu bile yapacağım inan!
aminnn cnm bnm rabbim gönlünüze göre nasip etsinn cnm o_O

Maşallah sana! Bari bol bol incir ye de sütün bol olsun malum 2 çocuk emzireceksin! Kız benim Memiş'ler büyük bayağı,senlen süt yetmezse ben emziririm süt annesi olurum senin bebişlerin
cnm ya sagol bnm de büyük masalhh yani normal cokta büyük degil anam sanki varda cocuklar bunu konuşuyoruzzz :D

günaydınnnnn kızçelerrr nasılsınız napıyorsunuz sesiniz cıkmıyor hiç :KK66::KK48:

günaydınnnnn kızçelerrr nasılsınız napıyorsunuz sesiniz cıkmıyor hiç :KK66::KK48:
Slm Can'ım vallahi ben evdeyim bugün kışlıkları çıkardım makineye attım yazlıkları kaldırdım,yazlık ayakkabıları kaldırdım temizlikti tozdu ancak fırsat buldum saat 7,30 dan beri ayaktayım yani. Sen ne durumdasın? Kız bu arada hani şu yavrucak lafını çok söyleyen bir hatun var tatlı yapıyor dedim ya planet mutfakta o var,aç da izle

Slm Can'ım vallahi ben evdeyim bugün kışlıkları çıkardım makineye attım yazlıkları kaldırdım,yazlık ayakkabıları kaldırdım temizlikti tozdu ancak fırsat buldum saat 7,30 dan beri ayaktayım yani. Sen ne durumdasın? Kız bu arada hani şu yavrucak lafını çok söyleyen bir hatun var tatlı yapıyor dedim ya planet mutfakta o var,aç da izle
hahaha kız bende aynısını yaptım kızlış yazlış katliamı yasandı ya resmen :) imdi bilgisayardayım cnm akşam çalışma yaptık bugünde 3 gibi tekrar test yapıcam cnm silikse zaten yumurtam catlamış demek akşamda devam ilişkiye sonra günaşırı zaten cnm

fduag, kız ikiz olur inş bu ay 2 yuymurtan varmış
ya hergün mü dedi size maşalhhh yani :KK70:
Hakkaten bi de olurmus. Benim annem ikiz oldugu icin ihtimal dahilinde ama bi taneye de raziyiz yeter ki saglikli hayirli olsun :)) Sen cok istiyorsun Allahim hayirlisiya ikiz nasip etsin sana canim :) evet hergun ddi ama bugunu bos gecmeyi dusunuyoruz. Testlere devam.dun coooookkkkk silik hayal gibi bi cizgi gorunmeye basladi..

amin inşallah ya :) ben aşılamaya iki yumurtayla gittim :KK70: bakarsın benimde ikizlerim olur :)
Canim hosgeldin. Insallh gonlune gore olsun tabi hayirlisiysa.. hikayeni okudum. Kuzenim ilk bebegini rahat dogurdu.ikinciyi 4 aylikken dusurdu.hemen arastirma yapildi ve kan pihtilasmasi tspit edildi.igne verdi doktor 9 ay boyunca hergun vurulacak.cok sukur simdi saglikla ilerliyor.bu konuyu baska bi doktorla tekrar gorus.universite hataneleri belki daha iyidir arastirma acisindan..

:21:
Can'ım bence sabah uyanıp lavaboya gittikten sonra bir şey içmeden yap saat 11 gibi yap akşam da saat 6-7 gibi yap bence. Geçen ayların birinde benim de öyle oldu testlerim negatif çıkıyordu Progesteron testi yaptırdım çok düşük çıktı sonra Dr a gittim hemen ama 16 ml bir yumurtam vardı ve Stresten dolayı 1 hafta geç çatladı yumurtam,sen testi takma sonuçta yumurtan var ve çatlamak üzere stressiz şekilde kocişinle Zaman geçir! Hafi kolay gelsin!
Sagol canim benim. Doktordan sonra baya rahatladim.hatta doktora giderken hic halim yoktu.canim hicbirsey istemiyordu.doktordan geldim.o moralle bi temizlige bi ymege girismisim :))) bugun sabah kahvaltida ictim cay ve su.bu vakte kadar da icmedim bisey.biraxdan ypmayi dusunuyorum bakalim..

Back
X