• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar ben size ivu testimi nasil yaptigimi anlwtayim mi?
Öğlen 13:00 te en son cay su ne varsa iciyordum. Sonra 14 :00 te WC ye gidiyordum. 3 saat sonra 17:00 de testimi yapiyordum.
Ben calistigim için saatleri boyle ayarladim. Sizde kendinize gore ayarlayin. Önemli olan en az 3 saat sivi almamak ve 3 saat öncesinde de WC ye gitmek.
Cok faydali bir bilgi olmus canim cok sagol..

Hakkaten bi de olurmus. Benim annem ikiz oldugu icin ihtimal dahilinde ama bi taneye de raziyiz yeter ki saglikli hayirli olsun :)) Sen cok istiyorsun Allahim hayirlisiya ikiz nasip etsin sana canim :) evet hergun ddi ama bugunu bos gecmeyi dusunuyoruz. Testlere devam.dun coooookkkkk silik hayal gibi bi cizgi gorunmeye basladi..
sagol cnm bnm rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin hayırlısı ile :) :KK36:

Eklentiler

• Fotoğraf1024.webp
    Fotoğraf1024.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 87
  • Fotoğraf1025.webp
    Fotoğraf1025.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 77
kız valla ben catladım yumurta catlamadı zatn bugünde olacaktı ilişki yarında mı olacak yani :KK70:
Doktor bana dedi hergun diye ama anlasilan size gorunuyor her gun :))).bu arada benim test yine cizgi yok gibi.ben gec adet oldugum icin mi hala cikmiyor acaaba cizgi? :) biz de napacagimizi sasirdik..

Doktor bana dedi hergun diye ama anlasilan size gorunuyor her gun :))).bu arada benim test yine cizgi yok gibi.ben gec adet oldugum icin mi hala cikmiyor acaaba cizgi? :) biz de napacagimizi sasirdik..
cnm hergün olur mu delirmek üzereyim artık katlanamıyorum valla yap yap nereye kadar ya bu tutsayd doğurana kadar ilşkiye hayır diyecem yani yarında yapalım bakalım sonra hiç yapmam D: D:

cnm hergün olur mu delirmek üzereyim artık katlanamıyorum valla yap yap nereye kadar ya bu tutsayd doğurana kadar ilşkiye hayır diyecem yani yarında yapalım bakalım sonra hiç yapmam D: D:
kiyamaaaaaam:KK54: tmam sakin ol :))) bi tutsun da hayirlisiyla zaten doktor belki iliski yasak der :KK48:

kiyamaaaaaam:KK54: tmam sakin ol :))) bi tutsun da hayirlisiyla zaten doktor belki iliski yasak der :KK48:
demese bile ben istemiyorum valla artık ilişkiden usandım hahaha cıldırıyorum sanki işgence gibi oluyo hani yapıyoruz bebekte olmuyor ya tuhaf işte ya sen en son ne zaman adet olmuştun cnm normalde kaç günde bir oluyorsun

kız valla ben catladım yumurta catlamadı zatn bugünde olacaktı ilişki yarında mı olacak yani :KK70:
Can'ım sizde sayı sıkıntısı yok zaten,siz bugün de yarın da çalışın ondan sonra dinlenirsiniz 2 gün diye düşündüm. Tek yumurtan mı vardı senin bu ay? Uoksa 2 yumurtan mı vardı?

Can'ım sizde sayı sıkıntısı yok zaten,siz bugün de yarın da çalışın ondan sonra dinlenirsiniz 2 gün diye düşündüm. Tek yumurtan mı vardı senin bu ay? Uoksa 2 yumurtan mı vardı?
bir yumurta vardı cnm ama akşam yaptık bugün bide yarın mı :KK45::KK53:
kız 3 gün üst üste mi anammmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

galiba yumurtam catlıyor cünkü yumurtamın oldugu tarafta sancı böyle sızı okuyo hep olur hissediyorum hadi be kocişimin spermleri yakalayın su yumurtamı artık :KK70: :KK70: .D

demese bile ben istemiyorum valla artık ilişkiden usandım hahaha cıldırıyorum sanki işgence gibi oluyo hani yapıyoruz bebekte olmuyor ya tuhaf işte ya sen en son ne zaman adet olmuştun cnm normalde kaç günde bir oluyorsun
Canim benim 35-40 gun arasi oluyor.bazen cani sklyor 31-32'de geliyor.bir keresinde hamile miyim diye suphelendirip 43'te gelmisti.durum karisik :))

Cnm ben 4 gün üst üste brlikte oldm söylemesi ayaptr:21::KK58::KK24: ay evet o emrah gtmedgi kz kalmdi ya mal ya yusufta melkte öyle idi neydi o ya grpaysgl grpaysgl
Gülmekten karnım ağrıdı kızzz,izleme bu programları izleme zaten çocuk yüzünden psikolojimiz bozuk bir de bunlar Ada'ma kafayı yedirir bn iyiki evde değişim yoksa izleye izleye benim de psikolojim bozukur

Back
X