• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim benim 35-40 gun arasi oluyor.bazen cani sklyor 31-32'de geliyor.bir keresinde hamile miyim diye suphelendirip 43'te gelmisti.durum karisik :))
vah vah senin yumoşlar cok yaramaz tirbiyesizler ne var yani düzenli büyüyüp sonra catlayıp sonra spermi içine alsalar demi kuzum işte egitemiyoruz ki :D :D

Gülmekten karnım ağrıdı kızzz,izleme bu programları izleme zaten çocuk yüzünden psikolojimiz bozuk bir de bunlar Ada'ma kafayı yedirir bn iyiki evde değişim yoksa izleye izleye benim de psikolojim bozukur
yok kız ben cok gülüyorm cok izlemem ama denk gelince cins insan cok :D :D

Canim hosgeldin. Insallh gonlune gore olsun tabi hayirlisiysa.. hikayeni okudum. Kuzenim ilk bebegini rahat dogurdu.ikinciyi 4 aylikken dusurdu.hemen arastirma yapildi ve kan pihtilasmasi tspit edildi.igne verdi doktor 9 ay boyunca hergun vurulacak.cok sukur simdi saglikla ilerliyor.bu konuyu baska bi doktorla tekrar gorus.universite hataneleri belki daha iyidir arastirma acisindan..
gittim oraya da ama ordakilerde asistanlar genelde güvenemiyorum ki :(

*Yüce Allah'ım mübarek Cuma-ı şerifin hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eyle..
hayırlı cumalarrr *
rabbim bizlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşşş

kızlar benm yumurtam catlıyor demi yani çatlamasa ovulasyon tesim koyu olmazdı demi :) yani korkuyordum yumurtam catlıyormu felan diye

Ah Can'ım benim yaaaa ne kadar yıpranmışsınız kim bilir. Rahim tamamyüpler tamam ama pıhtılaşma sorunun olup olmadığına bakıldı mı peki? Bak bir arkadaşımın görümcesi de 4-5 kere hamile kaldı ve düşük yaptı sürekli taaa ki fakülteye Gidene kadar meğerse pıhtılaşma sorunu varmış ve o yüzden düşük yapıyormuş bakıldı mı senin kan durumuna
yok işte bakılmadı ama doktorum aşılamadan sonra coraspirin kullan dedi onu kullanıyorum.

Ah Can'ım benim yaaaa ne kadar yıpranmışsınız kim bilir. Rahim tamamyüpler tamam ama pıhtılaşma sorunun olup olmadığına bakıldı mı peki? Bak bir arkadaşımın görümcesi de 4-5 kere hamile kaldı ve düşük yaptı sürekli taaa ki fakülteye Gidene kadar meğerse pıhtılaşma sorunu varmış ve o yüzden düşük yapıyormuş bakıldı mı senin kan durumuna eşinin morfolojisi ve sperm dna sına bakıldı mı ayrıca
eşimde onlarada bakılmadı :S

Can'ım sadece coraspirin değil iğne veriyorlar hamileliği öğrendiğin an yapmaya başlıyorsun. Ben nedense senin sorununun pıhtılaşma sorunu olduğunu düşünüyorum öyle hemen aşılamadan sonra bir hap kullan demekle tespit edilmiyor bu iş sen mutlaka üzerine git bu durumun lütfen!
bak şaka maka cidden şüphelenmeye başlıyorum :( doktoruma kontrole gidince bu durumu anlatıcam

Back
X