• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en son kürtaj olduğumda dedi pıhtılaşma olabilir coraspirin kullanırsın demişti işte ama bunun testini yaptıralım demedi eğer hamile kalırsam mı yaptırtıcaktı acaba bilmiyorum..
Canım o testler bikaç haftada çıkıyor benim 1 ayı bulmuştu. Doktor değiştirmeyi falan bekleme bak hemen görüş doktorunla kaç kaybın var nasıl sadece coraspin kullan der anlamadım iğne mutlaka kullanman lazım belki kortizon bile gereklidir testleri yapmadan nasıl karar verecek doktorun.
Bu konuyu araştır netten falan biraz bilgi toparlayıp testleri öğren ve doktoruna kaç kayıp yaşadığınla birlikte bu testleri hemen yaptırmak istediğini söyle. Çok geçmiş olsun

tırsıyorum şuanda ya gerçekten pıhtılaşma olabilir mi diye doktoruma bir sorayım bakayım yarın
Tırsma canım asıl sebebini bilmeden sürekli düşük yaşamak daha korkutucu. Nedenini bulsunlar bir An önce. Onlara göre hava hoş deneyin tutturana kadar diyorlar. Üstüne düş bu konunun sen istemeden bişeyi araştırmıyorlar demekki

Ya Can'ım merak ettiğim için soruyorum sen defalarca düşük yaptın Dr a gittin kürtaj falan oldun sormadın mı neden düşük yaptım sorun ne diye? Bir de özel muayenehaneye gidiyorsun! Ya da Dr demedi mi sen bu kadar düşük yaptın bunun sebebi acaba pıhtılaşma mı diye! Hangi şehirdesin sen Can'ım?
Bitanem sordum sormaz olurmuyum pıhtılaşma olabilir coraspirin kullan dedi işte ist silivrideyim

Canım o testler bikaç haftada çıkıyor benim 1 ayı bulmuştu. Doktor değiştirmeyi falan bekleme bak hemen görüş doktorunla kaç kaybın var nasıl sadece coraspin kullan der anlamadım iğne mutlaka kullanman lazım belki kortizon bile gereklidir testleri yapmadan nasıl karar verecek doktorun.
Bu konuyu araştır netten falan biraz bilgi toparlayıp testleri öğren ve doktoruna kaç kayıp yaşadığınla birlikte bu testleri hemen yaptırmak istediğini söyle. Çok geçmiş olsun
Haklısın cnm bi arastırmam gerek bu konuyu iyice bilgi sahibi olup doktoruma söylemeliyim bunu

Iyi akşamlar kızlar surelab erken gebelik Testi kullanan oldumu kaçıncı gün yaptınız testi birde kullanmayan bilgisi olan varmi

neslli neslli canim maalesef bazi doktorlar cok ilgisiz. seni n ugrasman gerekiyor,agzindan kerpetenle laf alman gerekiyor.. mutlaka sor dojtoruna ve baska doktora.esinden hic test istememeleri de cok garip.cok sinir oldum doktoruna.kolay gelsinn canim. insallah bu sefer bebegini alirsin kucagina saglikla hayirla.. grpaysgl grpaysgl canim calismalar sona erdi mi sen de rahata erdin mi az :))) hadi bakalim dualarimiz buyuk bulusma icin :))

neslli neslli canim maalesef bazi doktorlar cok ilgisiz. seni n ugrasman gerekiyor,agzindan kerpetenle laf alman gerekiyor.. mutlaka sor dojtoruna ve baska doktora.esinden hic test istememeleri de cok garip.cok sinir oldum doktoruna.kolay gelsinn canim. insallah bu sefer bebegini alirsin kucagina saglikla hayirla.. grpaysgl grpaysgl canim calismalar sona erdi mi sen de rahata erdin mi az :))) hadi bakalim dualarimiz buyuk bulusma icin :))
Ins bugün Son cnm calışma :)

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım testler ne alemde calışmalsr ne durumda :21::KK68:

Bu arada "Rabbi hebli mines salihin" ne demek canim? Profilinde goruyorum hep sorcam unutuyorum grpaysgl grpaysgl
KIZLAR;
SAFFAT SURESİ 100. ayette;
Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Diye Dua ediyor.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;
" BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK."
Bizlerde bu dua ile birbirimize dua edelim. Kimin Duası kabul olur bilemeyiz.
DUA kardeşliğine varmısınız ?

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:

(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.)[Müslim, Tirmizi, İbni Mace]

(Bir kimse, gıyabında birine dua ederse, melekler, aynı şekilde ona dua ederler.)
[Müslim]

(En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır.) [Buhari]

(Gizli [yani gıyabda] yapılan dua, âşikârenin yetmiş misline eşittir.) [Ebuşşeyh]

(Allah teâlâ ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır.)
[Taberani]

Daha sonraki duamız;

"HUVALLÂHUL HÂLİKUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"
MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR

Haklısın eşimin ileri hateketli spermleri iyiydi dıktır spermlerde sorun yok demişti..

Kızlar herkesr selam bugun geç geldim buraya yazlık evden kışlık eve dönücez artık anca temizlik filan yapıyoruz annemle şimdi gelebildim herkes nasıl iyimisiniz :)

Back
X