- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 133
- 37
tek olan dünkü canım,yanlış yazmışımSnde haklsn biri baya koyu bugün yaptgn en alttaki dmikeklik_58
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek olan dünkü canım,yanlış yazmışımSnde haklsn biri baya koyu bugün yaptgn en alttaki dmikeklik_58
Canım evet günaşırı ilişki sağlıklı olandır. Ovülasyon testi kullanıyorsan eğer pozitif gördükten sonra en geç 36 saat içerisinde yumurta çatlayacağı için şahsen pozitifin olduğu gün ve testin silikleştiği gün ilişki iyi olur,yumoş çatladığında spoşlar hazır bulunur.Arkadaşlar biraz klişeleşmiş bir soru olabilir ama hamile kalmak için en ideal ilişki sıklığı gün aşırı değil mi? Bir de eğer ovulasyonda isek o gün değil ertesi gün ilişki sanırım mutlaka gerekli. Yanılıyor muyum?
nasıl öğrenmişyok canım hamilelik için,o bir hafta önce o yöntemle öğrenmiş hamile olduğunu
özelden yazayım canımNasl bsy soyleyeblrmsn özel degilsekeklik_58
Canım ben seni başka topikten hatırlıyorum,senin eşinin hareketi ve morfolojisi sorunluydu ve varikosel vardı,ne yaptı eşin ameliyat oldu mu?nasıl öğrenmiş
Bu durumda gün aşırı ilişki olduğu için zaten ben bu döngüyü yakalıyorum di mi? :) Bir de preseed kullandınız mı?Canım evet günaşırı ilişki sağlıklı olandır. Ovülasyon testi kullanıyorsan eğer pozitif gördükten sonra en geç 36 saat içerisinde yumurta çatlayacağı için şahsen pozitifin olduğu gün ve testin silikleştiği gün ilişki iyi olur,yumoş çatladığında spoşlar hazır bulunur.
ya canım bir önceki güne göre koyu olsa umutlanırdım ama açıldı,beni tedirgin eden şey sağ tarafım ağrıyordu hani o kalmadı denecek kadar az,akıntım zaten vardı,acaba ben tekrar mı yumurtladım ya da yumurtam yeni mi çatladı. Korkuyorum yaaaaaaaaaHalen koyu bnce hadi baklm hayrlsi yakeklik_58
Bana da yaz kekliğim merak ettimözelden yazayım canım
Ya canım okuyun testlerin kullanımını,pozitiften sonra 36 saat içinde diyor. Ama gece 1 de mi pozitif oldu yoksa testiği yaptığın saat mi oldu bilemeyeceğimiz için pozitif olduğu ve ertesi gün mantıklı bence. Sperm sayısında sorun varsa 4 gün üsrt üste olması bence sağlıklı değil,en iyisi 2 gün üst üste yapıp 1 gün ara vermek.O ovu testlerde kimi dyrki kırmızı oldgu gün catlyo kimde dyrki 36 yada 24 saat içinde catlycak dyr bnde garanti olsn dyw kırmızı yi gördüm gün 4 gün üst üste yaptmkeklik_58
xpreiaZ
asilpamukprenses
vallahi canım ben hiç kullanmadım tükürükten olanı,ben sabah idrarından sonra su içmiyordum i yerinde 11 de falan yapıyordum sonra su içmeye başlıyordum ya da gece lavaboya kalkıyordum ya çok su içtiğim içn ondan sonra uyuyor sabah kalkınca sabah idraruyla yapıyordum eğer gece lababoya gitmişsemBana da yaz kekliğim merak ettim
Dün Jeli ikinci kez kullandım 13. Günümdü. Tükürükten ovulasyon testini çözemedim 12-13-14. Günleri jelle değerlendirme kararı verdim. Ovulasyon testlerinin bana garezi var yahu![]()
hatırladığım kadarıyla toplam sayı 40 milyon,morfoloji 0 hareket de 3 dü@laveyou cnm sizin problem neydi
aynen canım doğru hatırlıyosun.memorial tüp bebek merkezinden randevu aldık haftaya cumartesi günü.3 aydır kürler ilaçlar vitaminler kullandık.haftaya semen testi yapıp gelişme var mı göreceğiz.tüp bebek içinde tedaviye başlıcaz.herşey nasip bakalım.hatırladığım kadarıyla toplam sayı 40 milyon,morfoloji 0 hareket de 3 dü
Allah büyühtür cnm Allah herkesin kalbine göre versinKızlar İkizlerin doğum gününde eltimin kardeşinin hanımı da vardı ya geçmiş olsun diyeyim dedim malum bebeğini kaybetti,çok zor bir durum. Büyüklük bende kalsın dedim,geçmiş olsun canım,üzülme tekrar olur inşallah,rabbim hayırlı zamanda nasip etsin dedim. Ne dese beğenirsiniz,benim hiç değilse hamile kalabildiğim belli,senin o da olmuyor,asıl size geçmiş olsun demez mi? Dondum kaldım,ateş gibi yandı vücudum,ağlamadım ama dünden beri boğazım çok kötü,şu an yutkunamıyorum,sinirden üzüntüden bademcik indirmişim.