• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bide eşim sordu hani keçi boynuzu yada çakşır öneriomsnz die aa bi tepkiliii onları içiceksen ilaç vermiyim hiç sen seç dio
Tövbe yarabbi ne anormal adam ya desne iç yada içme snra dene dye yook ya bu topik d3 bi arkds dan okdm esnde sperm hareketsizliği vardı bzm gbi Dr ilaç falan vermiş fayda etmemiş snra kadn bi ay aktarci dan karışım alms eşi tekrar test yapyo Dr hayretler içmde kalyo 1 ayda yüzde 3 den 50 ckms Dr hemen istems reçete olrk hastlarna yazyorms düşün ne Dr lar var

Tövbe yarabbi ne anormal adam ya desne iç yada içme snra dene dye yook ya bu topik d3 bi arkds dan okdm esnde sperm hareketsizliği vardı bzm gbi Dr ilaç falan vermiş fayda etmemiş snra kadn bi ay aktarci dan karışım alms eşi tekrar test yapyo Dr hayretler içmde kalyo 1 ayda yüzde 3 den 50 ckms Dr hemen istems reçete olrk hastlarna yazyorms düşün ne Dr lar var
doğrudur wala cnm bu tam bet çıktı başımıza. aktarda eşime demiş çabuk etki ve hareket istiosan çok gzüel bi macun yaparım sana demiş. ama 130 tl fln. aktar dr dan daha ilgili çakşırı şöle kullan keçi boynuzunu böle fln fln die :D stresi alacak bitki çayo fln verio :D:D

doğrudur wala cnm bu tam bet çıktı başımıza. aktarda eşime demiş çabuk etki ve hareket istiosan çok gzüel bi macun yaparım sana demiş. ama 130 tl fln. aktar dr dan daha ilgili çakşırı şöle kullan keçi boynuzunu böle fln fln die :KK70: stresi alacak bitki çayo fln verio :KK70::KK70:
Iyims c bzde bi kere macun aldk fayda etmedi saraçoğlu özel macun satyo sperm hareketsizliği içn 300 bi o.kaldı almadgm

gerçekten doktor çok önemli.güvendiğin bir doktor bulunca bırakmamak gerekiyor.birde dün bir yazı okudum.çok fazla bitkisel kürler kullanmak kara ciğerde hastalıklara neden oluyormuş.Allah korusun dedim bir hastalığı iyi ederken diğerini bozmayalım.

CanımyaaaxE="keklik_58, post: 43378034, member: 664222"]Ya siz benim kocama ne diyeceksiniz? Dün eltimin çocuklarının doğum günü vardı malum ikizler. Eltimin kardeşinin hanımı da oradaydı. Hani şu patavatsız olan var ya o işte. Eşim eve geldikten sonra baktım ki odada ağlaya ağlaya dua ediyor, allahım beni mahçup etme ne olur,milletin diline düşürme diye. Sonra yatacağımız zaman bana dedi ki eğer ayrılmak istersen seni anlarım,belki benim yüzümden hiçbir zaman anne olamazsın,boştan yere hormon alıp duruyorsun,eski neşenden eser kalmadı,her hamileyim diyene imrenecek bakacaksın ömrün boyunca diye,ağladım sabaha kadar. Dedim ki bende sorun olsaydı sen benden ayrılırdın demek ki diye. Çok zoruma gidiyor çokkkkkkkkkkk,bu msjı inanın ağlaya ağlaya yazıyorum. Hadi beni geçiyorum,ama kocam çoook temiz kalpli iyi niyetli birisidir. rabbim bu sınavı neden ona yaşatıyor diye ağlıyorum.:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/QUOTE]
Canim yaaa :(

ya canım inşallah gelmez diyemiyorum çünkü korkuyorum,acaba yumurtam çatlamadı 13 gün önce de yeni mi çatlıyor diye,ya da kist falan mı oldu diye. Rabbim hayırlısını versin ne diyeyim. Bakalım yarın adet günüm ama bende şimdilik akıntı,çok nadir sağ tarafıma giren hafif sancılardan başka bir şey yok. Pko yok bende,adetlerim düzenli gelirdi hep,acaba pko mu oldum. Sonradan pko olan var mıdır acaba? Korkuyorummmmmmm :KK17: Eğer 2 gün önce çatladıysa yumoş 45 günde falan adet olacağım. :KK17::KK17:
Canim bugun cok ilginc birsey oldu.artik yumurtlama testlerine guvenim sifir.hani diyordum hic cizgi yok acaba yumurtlamiycam mi vs derken bugun doktora gittim.yumurtan catlamis dedi ve maalesef ne zaman catladigi anlasilmiyormus.benim testlerimin fotosunu aticam.bi bakar misiniz?benim catlama gunumu niye bilemedi dersiniz?

Kızlar İkizlerin doğum gününde eltimin kardeşinin hanımı da vardı ya geçmiş olsun diyeyim dedim malum bebeğini kaybetti,çok zor bir durum. Büyüklük bende kalsın dedim,geçmiş olsun canım,üzülme tekrar olur inşallah,rabbim hayırlı zamanda nasip etsin dedim. Ne dese beğenirsiniz,benim hiç değilse hamile kalabildiğim belli,senin o da olmuyor,asıl size geçmiş olsun demez mi? Dondum kaldım,ateş gibi yandı vücudum,ağlamadım ama dünden beri boğazım çok kötü,şu an yutkunamıyorum,sinirden üzüntüden bademcik indirmişim.
Allahim şoka girdim resmen. Rabbim buyuk O herseyi gorur.bu tipleri safece Allaha havale ediyorum.. uzulme canim sen niye sinir yapiyorsun.bu onun karaktersizligi.. yaptigin sey de cok hos ayrica gidip ona dileklerini belirtmen.

Z zeynep bal canim ne gun catladigi belli olmamis.sadece catladigi goruluyor.ben bile gordum :) bu arada foto yukleyemiyorum.dosya yukleden giriyorum ama foto cek diyor.cekiyorum olmuyor

Bak ne yap blyrmsn arda bnda olyr öyle sen rsi kameradan çek tele yükle snra dosya yükle dyr ya ordaa belgeler çıkar orda kayıtlı olyr fotolar ordan yükle peki Dr sordn mu ovu testleri kullanyrm falan dye F fduag

Z zeynep bal keklik_58 keklik_58 kimyager1508 kimyager1508 bi bakar misiniz?2 gun test yapmadim.ama o gunleri de calisma anlaminda bos gecmedim.ama maalesef 22-23-24 bos gecti testler negatif oldugu icin.doktora 17. gun gitmistim ve catlamak uzere demisti,3 gun iliski onermisti.21. gun test yapmadim.sizce o gun catlamis olqbilir mi? kafanizi sisirdim ama bu ay kacirdik galiba... 20151105_195012.webpi20151105_195012.webp

Hamile oldgnu anladı kaçtı yaa smdi kutlama yapar Ohh ne gzl ya maşallah diyeyim nazar değmesin :nazar: darsi başımıza keklik_58 keklik_58 sanki herkes hamile kaalack ben olamycam gbj gelyo :mad::KK61::mad::KK1:
cnm sen kurbagı ayagı kürünü yap kesin kalırsın :D
şaka yapıyorum cnm öyle deme hiç belli olmaz rabbim ol derse her an olabilir onun için hep dua hiç vazgecme cnm bnm üzülme banada öyle geliyo sonra hemen dua ediyorum rabbime dönüyorum tatlım

Kızlar sabah 6 da kalkıyorum ben eşim 7 de işyerinde olması gerektiği için 6:15 te yaptığım test ve dün akşam yaptığım test ikisini yanyana koyup resmini çektim sabah yaptığım biraz daha belli sanki
oyyyy maşallhh cnm bnm net belli hamileliğin bebegin hayırlı olsun cnm benm tebrik ederim rabbim önce keseyi görmeni nasip etsin, sonra kalp atışlarını duymayı nasip etsin , sonrada hayırlısı ile saglıklı şekilde bebeğini kucagına almayı nasip etsin kuzum cokkkkkkk sevindim :KK200::anneadayı::KK200:
rabbim bizlerede nasip eder innşş tez zamanda hayırlısı ile o_O:KK68::KK36:

vallahi canım ben hiç kullanmadım tükürükten olanı,ben sabah idrarından sonra su içmiyordum i yerinde 11 de falan yapıyordum sonra su içmeye başlıyordum ya da gece lavaboya kalkıyordum ya çok su içtiğim içn ondan sonra uyuyor sabah kalkınca sabah idraruyla yapıyordum eğer gece lababoya gitmişsem
Ay o alete de 99 lira para verdim o_O şimdi bu olmadı öbüründen alayım yapmayayım bari. İdrar testlerimden birsürü vardı salaklığıma doymayayım pek sevgili yengeme vermiştim!:KK62:

ya kızlar bu grpaysgl grpaysgl nerede? haberi olan var mı,ben iyice merak etmeye başladım bu kızı,gece yatağa girerken aklımda o vardı,acaba neti mi yok? eşimi öğrendi yazdıklarını,acaba hasta mı,kötü bir şey mi oldu?
ayyy cnm bnm ya cok mu merak etmiş beni kuzum iyiyim cnm bilgisayarda sorun vardı giremedim biraz ): :KK36:

kızlar yazmasamda sohbetlerinizi okuyorum sürekli :) rabbim kısa zamanda hepimize nasip etsin. benimde eşimde ileri hareket sıfır .siz ne durumdasınız bilmiyorum ama 2 aydır proxeed keçi boynuzu çakşır kullanıo. 1 bubuk ayda sayı değerlererini 2 ye katladı ama ileri hareket gene sıfır :KK43: morfolojide sorun yok ama napıcaz bilmiyorum. :KK43::KK43:
cnm bide harekete iyi geliyormuş EMODEX deneyin cnm eşin alsın kullansın

Back
X