• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peki o nasl anlaşıldı
canım ben geçen sene rahim filmi çektirmiştim aşılamaya geçmeden önce. ama hiç bir doktor böyle bişey demedi. sonra mayıs ayında tüp bebek için başka bi doktora gittiğimde doktor hem rahim filminden hemde muayeneden anladı ve bu şekilde ben tüp yapmam tutmaz dedi. histeroskopi önerdi. bende oldum. sonrasında da 6 ay deneyin doğal yolla hamile kalırsın dedi. eğer kalamazsan tüp bebek yaparız demişti.

canım ben geçen sene rahim filmi çektirmiştim aşılamaya geçmeden önce. ama hiç bir doktor böyle bişey demedi. sonra mayıs ayında tüp bebek için başka bi doktora gittiğimde doktor hem rahim filminden hemde muayeneden anladı ve bu şekilde ben tüp yapmam tutmaz dedi. histeroskopi önerdi. bende oldum. sonrasında da 6 ay deneyin doğal yolla hamile kalırsın dedi. eğer kalamazsan tüp bebek yaparız demişti.

Canım SNOWLAND SNOWLAND a rahim filmi çekmeden yaptılar aşılamayı,şimdi de 2.işlem için tedavide
canım burada benim görüştüğüm tüm doktorlar aşılama öncesi mutlaka istiyorlar. çünkü tüplerde veya rahimde bi sıkıntı var mı yok görmeliyiz diyorlar. boşuna işlem yapmayalım diyorlar.

canım burada benim görüştüğüm tüm doktorlar aşılama öncesi mutlaka istiyorlar. çünkü tüplerde veya rahimde bi sıkıntı var mı yok görmeliyiz diyorlar. boşuna işlem yapmayalım diyorlar.
evet canım istediklerini biliyorum,söylemiştim hatta ama ne bileyim dr u gerek görmemişti galiba

ben adeti bekliyorum canım,bugün oldu ne ağrı ne sızı,inşallah korktuğum gibi değildir,yani yumurtam 17-18-19 da çatlamıştır eğer 3ünde koyu olduğunda çatladıysa daha 2 haftam var demektir,kocam da sıkıntı aldı niye böyle oldu diye,çünkü adam biliyor adetimin şaşmadığını
Canım yarın da olmazsan bir doktora git derim. Bak ben de stres yaptım meğer çatlamış bile.

ben henüz doktora gitmedim 4 aydır deniyoruz, burda okuduklarımdan sonra nette araştırdım bazı sitelerde kaliteli olmayan spermleri hareketlendirdiği için sorun yaşadıklarını yazmışlar bu korkuttu beni. bu ay incir kürü deniyorum inşallah Allah isteyen herkese nasip eder.
cnm zaten cogu gebelikte saglıklız olup düşük oluyo yani bilmiyorum ben kocamın ileri hareketi yavaş diye kullanıyorum ama gecen ay işe yaramadı belki bu ay kalırım hamiş

evet cnm bnm doktorumda rahim filmi olmadan aşılama tüp olmaz dedi ben asılama yapalım dedim önce rahim filmi demişti

kızlar selam hasta oldum 3.gundeyım yarın dr gıdıyorum tekrar muayen eolmaya gerekırse ıgne felan herseyı dusunuyorumartık morallaler bıtık bnde dr ne demem gerek sızce aradım gel bır dah abakalım dedı en son 6 ay once gıttım esımde hafta ıcı dr gıdecek :cry::cry::cry::cry:

Back
X