Eczanede var mı emin değilim. Ben internetten almıştım. Site adı vermek yasak mı bilmiyorum. İnternette preseed jel satın al diye arama yap. botanik ile başlayan siteden almıştım. Hatta şu an da baktım 139,90.tl fiyatı. Fotoğrafını da ekliyorum. Bir tüp jel ile yanında şırıngaları oluyor. Şırınganın ucunu tüpün ağzına yerleştirip çeviriyor sabitliyorsun. Sonra da şırınganın içine jel çekiyorsun. Bana 2 ml civarı jel yeterli oluyordu. 2-3 arası çekebilirsin. 4 ml fazla gelir bence. Sonra şırıngayı vajinadan içeri itiyorsun. Mümkün olduğunca derine itip jeli içeri sıkıyorsun. Yaklaşık 10 dk kadar bekleyip ilişkiye giriyorsun. İlişkiden sonra beline yastık koy ki spermlerin hareketleri daha rahat olsun. Bu jel spermlerin yumurtaya giderken daha hızlı ve güçlü bir şekilde ilerlemesini sağlıyor canım. Benim de uzun bir süre aklımda vardı sonunda denemekten ne çıkar deyip aldım kullandım. Keşke daha önce kullanıp da zaman kaybetmeseymişim diyorum. Sen de denemelisin umarım işine yarar, minnoş bir bebişin olur :)
Eki Görüntüle 2189345