PREVIA(Plasentanin asagida veya önde olmasi), DEKOLMAN(Plasentanin ayrilmasi)

2.5 yıl sonra tekrar hamileydim canim ama inanki doktor bir dahaki gebeliklerde olacak diye birşey yok dedi her gebelik kendine hastır her bebek aynı olmadığı gibi

Merhaba bende 12 haftalık hamileyim plasenta previa teşhisi kondu banada kanamam oluyor arada bir sizin şuan durumunuz nasıl acaba?

Merhaba bana da son gebeliğimde doktor plesanta previa tanısı koydu, toplamda üç defa kanamam oldu ama sürekli yattım çok az kalktım , 28 hafta da bi gün yatarken 3 kanamam çok şiddetli oldu ve ambulansla hastaneye kaldırıldım,acil sezeryana alındım bebeğim 3 gün yaşadı henüz daha bi ay bile olmadı , diğer iki doğumum normal olmuştu ve gebelikte herhangi bi sıkıntı yaşamamıştım yaşayan bi çocuğum var biri de 24 hafta da genetik anomalillerden dolayı sonlandırılmış ve ben ölü doğum yapmıştım , şu anda ben de deli gibi araştırma yapıyorum , doktorum bana 2 sene gebelik düşünme dedi ama ben dayanamıyorjm iki tane ölen evladımdan sonra bi an önce çocuğum olsun istiyorum ,

Bana plesanta previa tanısı konuldu şuan 36 haftalık hamileyim kanama hiç oluşması bende sezeryan ile doğum yapılacak, kanamalı olma riski çok yüksek, doğum esnasında en kötü ihtimalin rahim alınması olabileceği söylendi.
Ama çok şükür bugüne kadar herhangi bir sıkıntım olmadı, bebiş birazcık küçük o kadar, bublar benim yaşadıklarım az çok belki fikir olur size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…