Prezervatif güvenilirmi

dlosum0144

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2024
27
7
6
27
Kızlar kocam ile çocuk düşünmüyoruz. Adetimin bitiminden 5 gün sonra birliktelik yaşadık . Prezervatif ile ve hatta affınıza sığınıyorum prezervatif takılıyken bile içimde boşalttırmıyorum.
Bu yöntem ile hamile kalan oldu mu

12 senelik evliyim.Daima prezervatif kullanıyoruz.Planli 2 gebelik yaşadım.Onun dışında istemedigimiz hamilelik oluşmadı prezervatifle.Yırtık delik olmadığı sürece gebelik olmaz.

12 senelik evliyim.Daima prezervatif kullanıyoruz.Planli 2 gebelik yaşadım.Onun dışında istemedigimiz hamilelik oluşmadı prezervatifle.Yırtık delik olmadığı sürece gebelik olmaz.
Sürekli olarak kontrol ediyoruz. Çünkü geçenler de yırtıldı ve maalesef ki ella laneti kullanmak zorunda kaldım . Sağlığımdan ötürü gebe kalmamalıyım bir süre. Artık pskolojim bozuldu ve ilişki sırasında sürekli kontrol ediyorum ve hatta değiştirttiriyor yeni kondom taktırıyorum herifte bıktı elimden garibim. Bugün de baktığımda adet takvimine gebe kalma olasılığı yüksek günüm henüz çok yeniyiz ve cahiliz bu konuda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Ben taşma sonucunda hamile kaldım, hep kullandığımız ürün, değişiklik yoktu yani ama oldu bı şekilde (40.haftadayim) 😂
Aa ilk defa duydum taşma olayını.Kaçıncı gebelik sizin?Böylesi nasipmiş demek ki.Sağlıkla kucaklayın insallah bebeğinizi.

Sürekli olarak kontrol ediyoruz. Çünkü geçenler de yırtıldı ve maalesef ki ella laneti kullanmak zorunda kaldım . Sağlığımdan ötürü gebe kalmamalıyım bir süre. Artık pskolojim bozuldu ve ilişki sırasında sürekli kontrol ediyorum ve hatta değiştirttiriyor yeni kondom taktırıyorum herifte bıktı elimden garibim. Bugün de baktığımda adet takvimine gebe kalma olasılığı yüksek günüm henüz çok yeniyiz ve cahiliz bu konuda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Spiral, implat,aylık iğne, kordon bağlatma... Ya da eşin bağlatsın kendini.

Çok stres yapıyorsunuz.Bir süre sonra alışırsınız.En güzel zamanlarınızdan ilişkiden zevk alamazsınız böyle sürekli gergin olursanız.Sakin olun.Tadını çıkarın.Zaten bebis gelmek isterse bir yolunu bulur.Bence nasip işi biraz da.Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ben yıllarca kondom ya da hap geri çekilme implant geri çekilme korundum kondom güvenli ama başında tqkmak lazım bazıları sona doğru takıyor bu yanlış işte.

Kızlar kocam ile çocuk düşünmüyoruz. Adetimin bitiminden 5 gün sonra birliktelik yaşadık . Prezervatif ile ve hatta affınıza sığınıyorum prezervatif takılıyken bile içimde boşalttırmıyorum.

Prezervatif doğru şekilde kullanıldığında %98 oranında koruyuculuk sağlayan bir yöntem aslında. İyi bir marka da kullanıyorsanız hamile kalma ihtimaliniz çok çok çok düşük.

En güvenlisi prezervatif

Ben taşma sonucunda hamile kaldım, hep kullandığımız ürün, değişiklik yoktu yani ama oldu bı şekilde (40.haftadayim) 😂
Ben de kendimi şanssız sanırdım bu neymiş ya nasibine ulaşmak icin bu kadar ugrasilir mı 😂

Konu sahibi, prezervatif ilişkinin başında dogru sekilde takılırsa gayet güzel bir korunma yöntemi. Kondom ve geri çekilme ise bence baya garanti. Ben 12 sene kullandım bu yöntemi ama maalesef 1 kere yırtılma vakası yaşadım. Ella kullandığım halde yumurtlama dönemi oldugu icin gebelik oluşmuştu. Diğer yöntemleri kullanmayı tercih etmediğim için yine Kondom kullanıyoruz ama sizin geri çekilme de varmış o yüzden bence korkmaniza gerek yok. Biz o kadar seneden sonra geri çekilme gibi bir yöntemi ekleyemeyiz kolay kolay alışkanlık sebebiyle.

bütün korunma yöntemlerinde risk vardır. hiç bir yöntem %100 değildir. bazen çok ufak ihtimal verilen zevk suyundan bile hamile kalanlar olabiliyor. kaliteli , son kullanma tarihi geçmemiş prezervatif kullanırsanız bence sorun olmaz

Back
X