- 14 Mayıs 2024
- 27
- 7
- 6
- 27
- Konu Sahibi dlosum0144
-
Sürekli olarak kontrol ediyoruz. Çünkü geçenler de yırtıldı ve maalesef ki ella laneti kullanmak zorunda kaldım . Sağlığımdan ötürü gebe kalmamalıyım bir süre. Artık pskolojim bozuldu ve ilişki sırasında sürekli kontrol ediyorum ve hatta değiştirttiriyor yeni kondom taktırıyorum herifte bıktı elimden garibim. Bugün de baktığımda adet takvimine gebe kalma olasılığı yüksek günüm henüz çok yeniyiz ve cahiliz bu konuda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum12 senelik evliyim.Daima prezervatif kullanıyoruz.Planli 2 gebelik yaşadım.Onun dışında istemedigimiz hamilelik oluşmadı prezervatifle.Yırtık delik olmadığı sürece gebelik olmaz.
Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsinBen taşma sonucunda hamile kaldım, hep kullandığımız ürün, değişiklik yoktu yani ama oldu bı şekilde (40.haftadayim)
Aa ilk defa duydum taşma olayını.Kaçıncı gebelik sizin?Böylesi nasipmiş demek ki.Sağlıkla kucaklayın insallah bebeğinizi.Ben taşma sonucunda hamile kaldım, hep kullandığımız ürün, değişiklik yoktu yani ama oldu bı şekilde (40.haftadayim)
Evlerden ırak.Ben taşma sonucunda hamile kaldım, hep kullandığımız ürün, değişiklik yoktu yani ama oldu bı şekilde (40.haftadayim)
Spiral, implat,aylık iğne, kordon bağlatma... Ya da eşin bağlatsın kendini.Sürekli olarak kontrol ediyoruz. Çünkü geçenler de yırtıldı ve maalesef ki ella laneti kullanmak zorunda kaldım . Sağlığımdan ötürü gebe kalmamalıyım bir süre. Artık pskolojim bozuldu ve ilişki sırasında sürekli kontrol ediyorum ve hatta değiştirttiriyor yeni kondom taktırıyorum herifte bıktı elimden garibim. Bugün de baktığımda adet takvimine gebe kalma olasılığı yüksek günüm henüz çok yeniyiz ve cahiliz bu konuda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Çok stres yapıyorsunuz.Bir süre sonra alışırsınız.En güzel zamanlarınızdan ilişkiden zevk alamazsınız böyle sürekli gergin olursanız.Sakin olun.Tadını çıkarın.Zaten bebis gelmek isterse bir yolunu bulur.Bence nasip işi biraz da.Hakkinizda hayirlisi olsun.Sürekli olarak kontrol ediyoruz. Çünkü geçenler de yırtıldı ve maalesef ki ella laneti kullanmak zorunda kaldım . Sağlığımdan ötürü gebe kalmamalıyım bir süre. Artık pskolojim bozuldu ve ilişki sırasında sürekli kontrol ediyorum ve hatta değiştirttiriyor yeni kondom taktırıyorum herifte bıktı elimden garibim. Bugün de baktığımda adet takvimine gebe kalma olasılığı yüksek günüm henüz çok yeniyiz ve cahiliz bu konuda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
SağolasınAa ilk defa duydum taşma olayını.Kaçıncı gebelik sizin?Böylesi nasipmiş demek ki.Sağlıkla kucaklayın insallah bebeğinizi.
Kızlar kocam ile çocuk düşünmüyoruz. Adetimin bitiminden 5 gün sonra birliktelik yaşadık . Prezervatif ile ve hatta affınıza sığınıyorum prezervatif takılıyken bile içimde boşalttırmıyorum.
Bu yöntem ile hamile kalan oldu mu
Kızlar kocam ile çocuk düşünmüyoruz. Adetimin bitiminden 5 gün sonra birliktelik yaşadık . Prezervatif ile ve hatta affınıza sığınıyorum prezervatif takılıyken bile içimde boşalttırmıyorum.
Bu yöntem ile hamile kalan oldu mu
Ben de kendimi şanssız sanırdım bu neymiş ya nasibine ulaşmak icin bu kadar ugrasilir mıBen taşma sonucunda hamile kaldım, hep kullandığımız ürün, değişiklik yoktu yani ama oldu bı şekilde (40.haftadayim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?