- 22 Mayıs 2019
- 697
- 337
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sonya Blade
Merhaba evliyim.Yakın zamanda düşünmüyorduk ama biraz önce prezervatif içimde kaldı üst pozisyondaydım.Ovulasyon dönemindeyim .Ne yapmalıyım panik oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkardık içimden.Hamilelikten korkuyorumVakit kaybetmeden doktora gidin.
Zararlı mı acaba.Hiç kullanmadım.Yarın alcam inşallah geç olmazErtesi gün hapı al
Reglini geciktirir sadece 6 gün geciktirmişti benim onda da gebelikten şüphelenebilirsin telaşlaZararlı mı acaba.Hiç kullanmadım.Yarın alcam inşallah geç olmaz
Hemen acile gidinMerhaba evliyim.Yakın zamanda düşünmüyorduk ama biraz önce prezervatif içimde kaldı üst pozisyondaydım.Ovulasyon dönemindeyim .Ne yapmalıyım panik oldum
Yarın ilaç almalıyım o zaman mecburen içeceğim.Gecikirse de test yaparım artıkReglini geciktirir sadece 6 gün geciktirmişti benim onda da gebelikten şüphelenebilirsin telaşla![]()
Parmakla çıkardık.Gitmeye gerek var mı kiHemen acile gidin
Gerek yok o zamanParmakla çıkardık.Gitmeye gerek var mı ki
Acile git ...Merhaba evliyim.Yakın zamanda düşünmüyorduk ama biraz önce prezervatif içimde kaldı üst pozisyondaydım.Ovulasyon dönemindeyim .Ne yapmalıyım panik oldum
Yarın hemen alıcam . İnşallah geç kalmam.Bir de yumurtlama dönemindeyimErtesi gün hapı alın.
Öyle yapıcam . Teşekkürler3 gün içinde ertesi gün hapı alabilirsiniz ama ne kadar geç alırsanız etkisi o kadar düşer. Yarın ilk iş onu alın.
Dr mı gitsin ne alakaVakit kaybetmeden doktora gidin.
İçinde kaldığını ve çıkaramadıklarını düşündüm ilk. Bakkala mı gitsinDr mı gitsin ne alaka![]()
Google amca şöyle diyor:Tekrardan merhaba.Ella kullandım.En erken ne zaman test yapabilirm acaba gecikmeyi beklemeden