- 8 Mayıs 2022
- 143
- 20
- 28
- 26
- Konu Sahibi Prenses3434
-
İlişki esnasında çıktıNasıl içinde kaldı ?
Evet maalesef yaşadığımız son 2 ilişkide de aynı şeyi yaşadık prezervatif değiştireceği,28 eylülde aynı konuyu açmışsınız. Bu ne yav 50 ilk öpücük gibi.
Hemen hemen 10 yıldır korunuyoruz hiç öyle birşey yaşamadık şaşırdımİlişki esnasında çıktı
O zaman ne yaptınız?Evet maalesef yaşadığımız son 2 ilişkide de aynı şeyi yaşadık prezervatif değiştireceği,
Evet çok tatsızHemen hemen 10 yıldır korunuyoruz hiç öyle birşey yaşamadık şaşırdım
O zaman prezervatif tamamen içimde kalmamıştı ucu dışarıdaydı o yüzden ilaç almadımO zaman ne yaptınız?
Ne marka söyleyin de almasın insanlar.O zaman prezervatif tamamen içimde kalmamıştı ucu dışarıdaydı o yüzden ilaç almadım
Klasik markanın zero olanıNe marka söyleyin de almasın insanlar.
Unutuyor demek ki hahaaa28 eylülde aynı konuyu açmışsınız. Bu ne yav 50 ilk öpücük gibi.
Aa biz ona bayılıyossKlasik markanın zero olanısizce ertesi gün hapı almalı mıyım
Ben alırdım moruk ya ama berbat ediyor hormonları çok korkunç.Klasik markanın zero olanısizce ertesi gün hapı almalı mıyım
ÇokKlasik markanın zero olanısizce ertesi gün hapı almalı mıyım
Evet ondan çekiniyorum zaten ben de ama zero bir daha asla kullanmayız muhtemelen 2 kez kullandık ikisinde de aynı problemBen alırdım moruk ya ama berbat ediyor hormonları çok korkunç.
Boyut her zanaanki aslındaP. Büyük geliyor olmasın
Çok teşekkür ederim yanıtınız içinBoşalma olmadıysa imkansıza yakın böyle bir olayla hamile kalmanız. Bence kullanmayın sonuçta o da zararlı bi ilaç. Aynı şey bi kaç kez bizim de başımıza gelmişti. Biz de boşalma sonrası eşim içimde bir süre daha durduğu ve penis artık sönmeye basladigi için çıktı. Sizin ki ilişki sırasında çıkıyorsa boyutla ilgili bir problem olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?