- 4 Kasım 2019
- 377
- 808
- 18
Valla bizde 2 güne bir olmadı 1 günde 2 3 kez oldu ilişki çünkü eşim şehir dışında çalışıyor ovü de geldi 5 gün denedik dün geri gitti
İnşallahherşey nasip kısmet meselesi Allah yardımcın olsun en kısa zamande bebeleri kucagına alırsın inşallah
İnşallahRabbim sana da sağlıklı ve vakitli doğum nasip etsin inşallah sağlıkla alırsın meleğini kucağına❤
İnşallahAllah razı olsun çok teşekkür ederim iki tane geliyor hayırlısı ile inşallah saglıksı sıhhatli olurlar Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Çıkarırken ağrı oluyor mu. Takarken çok acıyor çünkü.Bende spral vardi cikarttim ilk zamanlar adette duzensizlik ve agri cok oldu ama sonradan varligini bile unutturdu suan hamileyim bebisler doğsun yine taktirmayi dusunuyorum hani bana gore en ozgur cinsellik spral ile oluyor
İkiz bebek şansmı yoksa bi yolu varmı onunAllah razı olsun çok teşekkür ederim iki tane geliyor hayırlısı ile inşallah saglıksı sıhhatli olurlar Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Spraille çok düşük ihtimal diye duydum amaben cocuklarimin birine hap kulanirken digerine spiral varken hamile kaldim , o yüzden artik prezervatifle korunuyoruz , zevk almada iki taraf icinde sorun yok hatta bazi prezervatiflerde ekstra kücük cikintilar var onlar benim daha cok hosuma gidiyor zevk acisindan. tek sinir edici olay tam böyle sevismenin ortasinda dur takmam lazim diyip 3-5 saniye ara vermekbazen heyecandan elden filan düsüyor
Hiç bir doğum kontrol yöntemi %100 korumuyor zaten. Birde ben gerçekten doğması gerekenin önüne gecebilcegimize de inanmıyorum. Kendimden tecrübem böyle.Spraille çok düşük ihtimal diye duydum ama
Çıkarırken ağrı oluyor mu. Takarken çok acıyor çünkü.
İkiz bebek şansmı yoksa bi yolu varmı onun
Doğru aslında kısmeti varsa oluyor sadece önlem alıyoruz işteHiç bir doğum kontrol yöntemi %100 korumuyor zaten. Birde ben gerçekten doğması gerekenin önüne gecebilcegimize de inanmıyorum. Kendimden tecrübem böyle.
Prezervatif rahatsiz ediyorsa zevk nasil ayni olabilirki. Illaki zevk te azalirdirBen dk hapı kullandım risk almak istemiyordum o zamanlar ama bir kaç kez denemiştik prezervatif evet eşim rahatsız ediyor diye şikayetlenirdi arada ama zevk konusunda hemen hemen aynı olduğunu söylerdi
Progynova bende yan etki yapti. Gerci kulanan cok belki swnde yapmaz. Bacaklarimda varis cimti. Ve tum vucudumda damarlar belirginlestiAslında Dr lar hep cyclo progynova yazıp başından savdı beniben de bu ay adetin 2. Günü cyclo progynova ve bal tarçın çörek otu kürü yaptım sürekli dua ediyorum yani tedaviyi allahtan istiyorum o yüzden bu ay nasipse dedim
Yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum canım cyclo progynova sadece kaşıntı yaptı bendeProgynova bende yan etki yapti. Gerci kulanan cok belki swnde yapmaz. Bacaklarimda varis cimti. Ve tum vucudumda damarlar belirginlesti
İlişki öncesinde taksanız olmuyor mu? :)ben cocuklarimin birine hap kulanirken digerine spiral varken hamile kaldim , o yüzden artik prezervatifle korunuyoruz , zevk almada iki taraf icinde sorun yok hatta bazi prezervatiflerde ekstra kücük cikintilar var onlar benim daha cok hosuma gidiyor zevk acisindan. tek sinir edici olay tam böyle sevismenin ortasinda dur takmam lazim diyip 3-5 saniye ara vermekbazen heyecandan elden filan düsüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?