Prezervatifi delmek:(

sule80

Meleğini Çok Sever
Kayıtlı Üye
12 Mart 2007
134
3
96
45
İstanbul
Arkadaşlar ben 3 senedir evliyim yaşım 29 ve artık bir bebeğimiz olsun istiyorum:1rolleyes: ama eşim öyle dikkatli davranıyoki olmasın diye ben bile şaşırıyorum,istemiyo diğil ama kendini hazır hissedeceği zamanında geleceğini ben hiç düşünmüyorum.Eşim korunduğu için przervatifi delmek bile geçti aklımdan,biliyorum çok saçma ama başka ne yapabilirim lütfen bi akıl verin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım ondan habersiz böyle şeyler yapma cocuk ikinizin meyvesi olacak sonuçta
farklı şekilde iknaetmeye çalış
yoksa hamile kalırsan senden şüphe bile eder allah korusun
nasıl ki sen bebek istemeyip o isterken çocuk yaparsa
bu da onunla aynı bir olay..
tatlı diile konuşun ikiniz de hazır hissetmelisiniz
inş ikna edersin cnm eşini

kızzz fikir süper bence... yada şöyle yapabilirsin..
ona erotik bi süpriz hazırla heyecanlı sıcak bi gece mesela. o prezervatife yöneldiği an atla üstüne kaydirigubbakcemile

bence habersız yapma sonra hamıle kalırsan sorun cıkarsa mutsuz olursun

bencede habersiz yapma böle birşeyi canım.
akolıma ne geldi.
genellikle kadın olsun erkek olsun yeni doğmuş bir bebek gördüklerinde kucakladıklarında o an içleri kıpır kıpır oluyor. sen sahip olmak istiyosun böle birşeye.
eğer yakın çevrende yeni doğum yapmış yada küçük bi bebeği bulunan biri varsa onlara misafirliğe gidip içini kıprdata bilirsin diye düşünüyorum ve sonrasında akşam eve geldiğinde hoş bir ortam yaratıp belki istediğini elde edbilirsina.s.​

aman yapma zaten arkadaşlar nededini söylemiş tekrar etmeye gere yok..
bencillik olur sonu mutsuzluk olur valla bebeğinize bile alışamaz ona göregeç olsun o da istediği zman olsun ama olsun cnım ahkkaten 28ine gelmişsin 3 senelik evlisiniz ailelere söyle accı baskı yapsınlar eşine :)

tam tersini düşün;
sen bebek istemesen ama eşin prezervatifini delse ve sen hamile kalsan??

bunun cevabına göre hareket et bence

bebekli ailelere misafirlige gidin ve mümkünse bebeği onun kucagına verin eve geldiğinizde bebek çalışmalırına başlarsınız (tecrübe ile sabittir..)

böyle bir şeyi sakın yapma..hakkın yok ayrıca
senin anne olma hakkın var evet ama onunda baba olmama hakkı var.
farklı şekillerde ikna etmeye çalış eşini...

cocuk yapmak tek basina buyutmek sorumluluk almak hic kolay degil. bencede esini ikna etmeye bak. herhalde esinin hamileligin sirasinda her konuda yaninda olmasini istersin. ama zorla hamile kalirsan onun icinde eziyet olur senin icinde . onu uzgun gordukce hamileligin tadini cikaramaz mutsuz olursun buda bebege yansir bir sekilde.cocuk iki tarafin istemesiyle yapilmasi gereken birsey bence.

ben değişik bi fikir vericem ama biras süreç uzun olcak.. önce arkadaşların dediği gibi bebeği olan evlere ziyarete gidin... ama dikkat et.. ağlayan bebeklerden uzak tut... sonra pcde genelde bebiş resimleri falan olsn.. sen bakıyormuş gibi.. hatta alakan var yada yok örgü modellerine bebeklerde bakarsan.. bi çeşit ikna yöntemi olur.. baktın yola gelmiyor ama sanki azıcık yumşamış... sarhoş et.. tabi içiyorsa.. sonra da gerisi sana kalmış anla artık :)

neden bu kadar bencilce düşündüğüme gelince.. ben 25 yaşındayım ve erkek arkadaşımla bugün evlenelim desek 27 olurum... sonrada bi ara tesadüfen konusu açılınca ben öyle evlenince çocuk falan istemem hemen eşimle şöle doya doya 3 yıl geçireyim demişti... bu arada ben 30 olucam bu benim için çok geç bi yaş... zaten evlenmek dahada önemlisi bi çocuğum olsun istiyorum.. biyolojik saatim açısından sorunlu olucak işte.. neyse ben onla evlenirmiyim bilmiom aslında hiç umudum yok(çok istediğim yürekten istediğim şeyler bi türlü olmadığı için her an terkedilecekmişim gibime geliyor ) sen bu yöntemi dene.. çünkü ben onla evlenirsm yapacağım işlerden biri de bu olcak..

benim eşim de ikinci çocuğu kesinlikle istemiyor birkaç yıldır iknaya uğraştım ama olmadı
biz de prezervatifle korunuyoruz ama kesinlikle delmek gibi birşey düşünmedim
buna hakkım yok
hem diyelim ki bunu yapıp hamile kaldım ya aldıracaksın diye tutturursa?

bence ortak alınması ve birlikte istenmesi gereken bir şey bebek
kendini hazır hissettiğinde razı olacaktır

habersiz böyle birşey yapılmaz
madem bukadar şiddetle istemiyor
ozamanda sana aldır der hem de aklına farklı düşünceler gelebilir
neden çocuk istemiyor ondan emin olun önce
sonra bu nedeni çözmeye çalışın

İnanın hamile kalırsanız ve eşinizin yüzünde mutluluk değilde zoraki bir gülümseme görürseniz, hamilelik size yeteri kadar mutluluk vermeyecektir, aksine stresli bir hamileliğiniz olacaktır, bekleyin biraz daha, oda istesin. yaş durumunuzdan bahsedin zaman geçtikçe daha riskli olacağına dair, ama asla gizli bir şekilde o istemeden olmasın

esımın ıstemedıgı yada kendını hazır hıssetmedıgı bı cocugu dogurmak ıstemezdım.sonrası ne olur bılemem

Allah Allah burda da hep kadınlar istiyor, kocaları istemiyor, bizde de tam tersiydi..Neyse..mirmirmirmir

Hamile kalmak için yapılan planların sınırı yok anladığım kadarı ile..:jeyyar:Kadının elinden hiçbirşey kurtulamaz..:jeyyar:

Ama bir dümen çevirip hamile kalma fikri kulağıma hoş gelmedi benim de..CADIARZU
Birlikte isteyerek, birlikte bekleyerek...En güzeli bu inan.

biraz ters olacak ama
biz eşimle cok genc evlendik
o 22 yasındaydı ben ise 19
2,5 senelik evliyiz 8.5 aylık oglusumuz var
gelelim konumuza
eşim beni calıstırmak istemedi
oku ama calısma dedi
ben zaten cok younum bide seni evde bulamayınca daha cok kötü olurum dedi
bende kıyamadım kocişime tamam dedim
ama baktım ki olmuyor cok canım sıkılıyor evde yalnızım cogu zman dedim ki cocuk yapalım
ona söyleeidim
tamam ama sırası degil (cunku ev alıyoruz) 1-2 sene daha dedi
ama 1-2 seneye ben sıkıntıdan patlayacagımı dusundum
ve de bızde kondomla korunuyorduk
ve ben bırasda isteyerek hamile kaldım :ecrin_bebek:
ama kondonmu delme falan olmadı
tamaen sansa bıraktım
ve artık bir büyülü bahceydim
şimdi mi? kocam ikimizede ölüyor!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…