Prezervatifle hamile kalan var mi

kzm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2025
44
8
1
28
Merhaba arkadaşlar hem eşim prezervatif takıyor hemde geri çekiliyor afedersiniz hiç boşalma olmadı içimde . 10 gün günüm geçti test silik çıktı hamile olma durumu 0 aslında geçen ayda 4gun gecikti . En son 9haziran da adet oldum 19 Haziran da bitti normalmi halen adet olmamam.2 evladım var istemiyorum korkuyorm

Eklentiler

• IMG_20250718_195438.webp
    IMG_20250718_195438.webp
    3 KB · Görüntüleme: 102
Rabbimin işine bak ya :) korkutmak istemem ama bence hamilesiniz hem adet gecikmis hem de bariz çizgi var
Bir kan verin isterseniz
Hakkınızda hayırlısı olsun

Ya öyle demeyin lütfen 🙈 2 çocuğum var .. çok çok dikkat ediyoruz afedersiniz içime boşalmadan prezervatifle nasl olabilir ki
Rabbimin işine bak ya :) korkutmak istemem ama bence hamilesiniz hem adet gecikmis hem de bariz çizgi var
Bir kan verin isterseniz
Ya insallah yoktur 2 evladım var istemiyorum korkuyorm nasıl olcakki hiç içime boşalmadi ve prezervatif kullandı nasl olcakki bu belirtim birşeyde yok sanki her an adet olcakmisim gbi ağrım var

Bir kan verin isterseniz
Ekstra bir test daha aldım eşime dedim sende de kullancam testi 🙈 onunda çizgi çıktı yani erkekte bile çizgi çıktıysa bozuktur diye düşünüyorum bu testlerin

Ya öyle demeyin lütfen 🙈 2 çocuğum var .. çok çok dikkat ediyoruz afedersiniz içime boşalmadan prezervatifle nasl olabilir ki

Ya insallah yoktur 2 evladım var istemiyorum korkuyorm nasıl olcakki hiç içime boşalmadi ve prezervatif kullandı nasl olcakki bu belirtim birşeyde yok sanki her an adet olcakmisim gbi ağrım var

O değil beni de korkuttunuz bende sizin gibi korunuyorum :)) şaka bir yana eşinizde de öyle ciktiysa o zaman test bozuktur
Ama siz yine bir kan verin isterseniz stresten adetiniz de daha da gecikebilir

O değil beni de korkuttunuz bende sizin gibi korunuyorum :)) şaka bir yana eşinizde de öyle ciktiysa o zaman test bozuktur
6 yaşında ve 2 yaşında kızım oğlum var kim istiyorsa Rabbim onlara nasip etsin hiç hazır değilim.. ve bu kdar dikkate rağmen oluyorsa demkki nasip ama sabahtan beri çok kötüyüm

Ekstra bir test daha aldım eşime dedim sende de kullancam testi 🙈 onunda çizgi çıktı yani erkekte bile çizgi çıktıysa bozuktur diye düşünüyorum bu testlerin
Artı med se evet çeşme suyuyla bile çift çizgi gösteriyor

Çok silik çıkınca eşim yok öyle bişey dedi ve onda da denedik aynısı çıktı çok silik 2.cizgi onu görünce rahatladım birz ama neden adet olmuyorm geçen ayda geçmişti 4 gün . Ve geçen ay 10 gün uzadı ondan mi acaba gecikmesinde

Artı med se evet çeşme suyuyla bile çift çizgi gösteriyor
Ay inşallah ya kızlar çok kötüyüm sabhtan beri öyle bişey olması imkansiz ama neden bu durumdayım diyorum yoksa hemn adet olurdum farklı bi rahatsızlık mi var acaba

6 yaşında ve 2 yaşında kızım oğlum var kim istiyorsa Rabbim onlara nasip etsin hiç hazır değilim.. ve bu kdar dikkate rağmen oluyorsa demkki nasip ama sabahtan beri çok kötüyüm

Amin canım ama esinizde de öyle cikmis test sıkıntılı belli ki
Başka marka sabah ilk idrarla başka marka deneyin olmadi

Amin canım ama esinizde de öyle cikmis test sıkıntılı belli ki
Başka marka sabah ilk idrarla başka marka deneyin olmadi
Esimin testini de atayım baklm ne diceksiniz 😅😅 şaka gbi ya .. kiracı insanız zar zor geçiniyorz çocuklara yetmeye çalışıyorz 1 tane daha çok zor olur hem maddi açıdan hem manevi bakımı büyütmesi

Eklentiler

• 17528743614783514077678111192064.webp
    17528743614783514077678111192064.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 72
  • 17528744464572901149689890556832.webp
    17528744464572901149689890556832.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 72
Hamile değilsiniz stres yapmayın . Ben 12 gün adet gecikmesine rağmen hamile olmaıdıgımı öğrendim 3 kez . Benim adet döngüm çok düzenli ama bazen durduk yere 12 gün geciktiği oluyordu normal yani

• Beğen
Reactions: kzm
Back
X