Prezervatifle korunma

bebek658

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2022
17
-1
1
34
Hanımlar erkek arkadaşımla adetin bitiminden 3 gün sonra çift prezervatif kullanarak ilişki yaşadık gebelik ihtimali var mıdır iki prezervatif kullandık

İnternette yazılanları okuyup okuyup paronayaklaşıyoruz işte her gün bunu düşünüyorum
Ne olabilir ki 🙄 prezarvatifi delip geçecek değil ya? Kaliteli bişey kullanıyorsanız yırtık çıkma ihtimali de olmaz, olsa bile bunu başta farkedersiniz diye düşünüyorum

Hanımlar erkek arkadaşımla adetin bitiminden 3 gün sonra çift prezervatif kullanarak ilişki yaşadık gebelik ihtimali var mıdır iki prezervatif kullandık
Kızlar 30. Günüm reglin bugün gelmesi gerekiyor ama bir şey yok korunmadığım zaman bişey yok korununca nasıl bişey olabiliyor ya anlayamıyorum çok tedirgin oluyorum sizce var mıdır bir şey

Ben 21. Yasimdan beri prezervatifle bir de çift kat kullandık korunuyordum. Cocuga karar verince biraktik o da bizi cok bekletmedi. Yani 16 sene baya baya korumus beni:)
Ben 21. Yasimdan beri prezervatifle korunuyordum. Cocuga karar verince biraktik o da bizi cok bekletmedi. Yani 16 sene baya baya korum
valla bir de çift kat kullandık umarım bir şey olmaz ya

Kürtaj oldum ben 3 ay önce ondan mı böyle düzensiz yoksa korunduğum halde bir şey mi var anlayamadım

Back
X