Sanmıyorum olmaz..Hanımlar erkek arkadaşımla adetin bitiminden 3 gün sonra çift prezervatif kullanarak ilişki yaşadık gebelik ihtimali var mıdır iki prezervatif kullandık
Çok takıntı yaptım gerçekten ya olmaz demi bir şeyHayir mümkün degil.
Niye takıntı yapiyorsun? 2 kondom kullanmışsınız. Tek kondom bile korur. 2'ye ne gerek vardi?Çok takıntı yaptım gerçekten ya olmaz demi bir şey
İnternette yazılanları okuyup okuyup paronayaklaşıyoruz işte her gün bunu düşünüyorumNiye takıntı yapiyorsun? 2 kondom kullanmışsınız. Tek kondom bile korur. 2'ye ne gerek vardi?
Ne olabilir kiİnternette yazılanları okuyup okuyup paronayaklaşıyoruz işte her gün bunu düşünüyorum
İhtimali yok.. kafana taktıkca geç gelir adetinHanımlar erkek arkadaşımla adetin bitiminden 3 gün sonra çift prezervatif kullanarak ilişki yaşadık gebelik ihtimali var mıdır iki prezervatif kullandık
Teşekkürler arkadaşlar biraz da olsa rahatladı içimİhtimali yok.. kafana taktıkca geç gelir adetin
İçin rahat olsun çok kafana takmaTeşekkürler arkadaşlar biraz da olsa rahatladı içim
Kızlar 30. Günüm reglin bugün gelmesi gerekiyor ama bir şey yok korunmadığım zaman bişey yok korununca nasıl bişey olabiliyor ya anlayamıyorum çok tedirgin oluyorum sizce var mıdır bir şeyHanımlar erkek arkadaşımla adetin bitiminden 3 gün sonra çift prezervatif kullanarak ilişki yaşadık gebelik ihtimali var mıdır iki prezervatif kullandık
Stresten gecikmiştirKızlar 30. Günüm reglin bugün gelmesi gerekiyor ama bir şey yok korunmadığım zaman bişey yok korununca nasıl bişey olabiliyor ya anlayamıyorum çok tedirgin oluyorum sizce var mıdır bir şey
İnşallah ya valla çok sıkıntı yapıyorumStresten gecikmiştir
Gebelik testi alın içiniz rahatlayınca regli de gelirİnşallah ya valla çok sıkıntı yapıyorum
Ben 21. Yasimdan beri prezervatifle korunuyordum. Cocuga karar verince biraktik o da bizi cok bekletmedi. Yani 16 sene baya baya korumus beni:)2 yıl prezervatifle korundum. Kalmadım :)
Ben 21. Yasimdan beri prezervatifle bir de çift kat kullandık korunuyordum. Cocuga karar verince biraktik o da bizi cok bekletmedi. Yani 16 sene baya baya korumus beni:)
Ben 21. Yasimdan beri prezervatifle korunuyordum. Cocuga karar verince biraktik o da bizi cok bekletmedi. Yani 16 sene baya baya korum
valla bir de çift kat kullandık umarım bir şey olmaz yaŞaka mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?