- 27 Kasım 2019
- 357
- 330
- 103
- 30
- Konu Sahibi yesil elma
Merhabalar bu ayın 17’sin de randevum var. 4. Tüp bebek denemem olacak.. siz Berfu hocayı nasıl tecrübe ettiniz? hanımlar yardımcı olursanız sevinirim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb cnm. Bende 4.tedavim icin berfu hocayi tercih ettim. İlk denememde pozitiff aldim. Farkli teknikler uygulayan,titiz ve cok basarili bir dr. Diger tedavilerimden farkli olarak era testi ve cd56 testi uyguladi. Klinige gidersen muhakkak göreceksin, ben her gittigimde mutlaka pozitif alan bi hastayla yada hediye getren bi hastasyla yada cocuguyla ziyarete gelen bi hastasyla karsilasiyordum. Eşimle bunlari gördukce icimizi umut kapliyordu, ve sonunda bizde pozitif aldik.. Umarim sizede nasip olurMerhabalar bu ayın 17’sin de randevum var. 4. Tüp bebek denemem olacak.. siz Berfu hocayı nasıl tecrübe ettiniz? hanımlar yardımcı olursanız sevinirim..
Öncelikle sizin adınıza çok sevindimMrb cnm. Bende 4.tedavim icin berfu hocayi tercih ettim. İlk denememde pozitiff aldim. Farkli teknikler uygulayan,titiz ve cok basarili bir dr. Diger tedavilerimden farkli olarak era testi ve cd56 testi uyguladi. Klinige gidersen muhakkak göreceksin, ben her gittigimde mutlaka pozitif alan bi hastayla yada hediye getren bi hastasyla yada cocuguyla ziyarete gelen bi hastasyla karsilasiyordum. Eşimle bunlari gördukce icimizi umut kapliyordu, ve sonunda bizde pozitif aldik.. Umarim sizede nasip olur![]()
Tesekkurler ins...Öncelikle sizin adınıza çok sevindimUmarım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
kafam çok karışıktı çok sıkıntılı bir süreçten geçtik ve dolayısıyla maddi manevi çok yıprandık. çok problemimiz olmamasına rağmen sonuç hep negatifti.. hatta en son ki tedavide transfer olamadım 20 yumurta çıktı, 10 tanesi olgundu ama transfer günü embriyo gelişimini durdurdu dediler.. yumurta kalitesi kötü olabilirmiş. O an sanki herşeyimi kaybetmiş gibi oldum tüm emekler çöpe..
şimdi yaklaşık 4 aydır vitamin kullanıyorum umarım Berfu hoca bana da umut olur
bu arada tedavi de ne kadar ücret ödediniz? (Cevap için çok teşekkür ederim
)
Berfu hanım iyi ve ince detaylara takılan bir doktor Aygün demirolu da bur araştırınMerhabalar bu ayın 17’sin de randevum var. 4. Tüp bebek denemem olacak.. siz Berfu hocayı nasıl tecrübe ettiniz? hanımlar yardımcı olursanız sevinirim..
Ankara da doktor..ben iyice araştırdım burayada sormak istedim iyi bir doktor. İnstagrama yazarsanız çıkarKızlar hangi şehirde bu doktor yardım eder misiniz
Ben bir kere raporlu tedavi oldum tekrar bi şansım var mı rapor işini nasıl yaparız ki.. canım kusura bakma çok soru sordum hamiş hamiş yordum seniiTesekkurler ins...
Bahceci disardan rapor kabul ediyor.. İlaclarda rapor kullandim,benim tedavim biraz masrafli oldu cunku era testi biraz külfetli bi test. Tup bebek 11.250. Tum test ve tahliller icinde, ekstra ucretlendirme yok yani.. İns güzel sonuç alirsiniz sizde..
Çok iyi bende ankaradayım peki fiyat bilginiz var mı bizim raporumuz yok malesefAnkara da doktor..ben iyice araştırdım burayada sormak istedim iyi bir doktor. İnstagrama yazarsanız çıkar
3 kez rapor hakkiniz var.. Tekrar alabilirsiniz. Ank.daysaniz gazi unv, ank unv, zubeyde hanim dis merkeze rapor veriyor. Ben zubeyde hanimdan almistim, ilaclarin %80nini karsiladi.. Normalde ilaclar 6 bin tutmasi gerekirken 1400 gibi bi ucret odemistim mesela..Ben bir kere raporlu tedavi oldum tekrar bi şansım var mı rapor işini nasıl yaparız ki.. canım kusura bakma çok soru sordum hamiş hamiş yordum senii![]()
Maalesef Mersin’deyim araştırcam bu konuyu çok teşekkür ederim gerçekten3 kez rapor hakkiniz var.. Tekrar alabilirsiniz. Ank.daysaniz gazi unv, ank unv, zubeyde hanim dis merkeze rapor veriyor. Ben zubeyde hanimdan almistim, ilaclarin %80nini karsiladi.. Normalde ilaclar 6 bin tutmasi gerekirken 1400 gibi bi ucret odemistim mesela..
Rapor çıkarabiliyormuşuz.. arkadaş fiyat bilgisi vermiş üstte ki mesajlara bakıınÇok iyi bende ankaradayım peki fiyat bilginiz var mı bizim raporumuz yok malesef
Rica ederim. Eski raporunuzun tarihi yenilenebiliyor bilginiz olsun.. Onceki raporu aldiginiz merkezi arayip bilgi alin isterseniz.Maalesef Mersin’deyim araştırcam bu konuyu çok teşekkür ederim gerçekten
Merhaba sigortamız yok bizim ona rağmen rapor çıkarma şansımız var mı3 kez rapor hakkiniz var.. Tekrar alabilirsiniz. Ank.daysaniz gazi unv, ank unv, zubeyde hanim dis merkeze rapor veriyor. Ben zubeyde hanimdan almistim, ilaclarin %80nini karsiladi.. Normalde ilaclar 6 bin tutmasi gerekirken 1400 gibi bi ucret odemistim mesela..
Gerekli evraklar bunlar. Onu hastaneye sor cnm dilersen. Telefondan bilgi alabilirsinMerhaba sigortamız yok bizim ona rağmen rapor çıkarma şansımız var mı
Teşekkür ederimGerekli evraklar bunlar. Onu hastaneye sor cnm dilersen. Telefondan bilgi alabilirsin
Bu rapor nasıl oluyr ilâçlar icin cnm bu konuda hiç bilgim yok3 kez rapor hakkiniz var.. Tekrar alabilirsiniz. Ank.daysaniz gazi unv, ank unv, zubeyde hanim dis merkeze rapor veriyor. Ben zubeyde hanimdan almistim, ilaclarin %80nini karsiladi.. Normalde ilaclar 6 bin tutmasi gerekirken 1400 gibi bi ucret odemistim mesela..
Mrb lar ilaçlar icin rapor nasıl çıkartabilirim yardımcı olurmusunuz3 kez rapor hakkiniz var.. Tekrar alabilirsiniz. Ank.daysaniz gazi unv, ank unv, zubeyde hanim dis merkeze rapor veriyor. Ben zubeyde hanimdan almistim, ilaclarin %80nini karsiladi.. Normalde ilaclar 6 bin tutmasi gerekirken 1400 gibi bi ucret odemistim mesela..
Zubeyde hanımda tüp bebek bolumunden, randevu alın. Adetin 2.gunu muayene olun.Kan verip,öglen heyete çikarsiniz ve durumunuz rapor şartlarina elverisliyse ayni gün rapor cikar.. Ama bence once bahceciyle gorusmenizde fayda var,hemen tedaviye baslatmayabilir berfu hoca. Hamilelige engel bir durum varmi arastirlmasi gereken bir durum.. Veya testler.. Zaten rapor 1 gunde cikiyor, ve gumus eczaneside sonradan getirilen raporu bile kabul ediyor, ilaclari sisteme kaydederek.. O sekilde yani.. Ve bu prosedürü zaten ilk gorusmenizde muhasebeci sizi yönlendirerek anlatir.. İlaclarda ciddi bi indirim oluyor, raporla.Mrb lar ilaçlar icin rapor nasıl çıkartabilirim yardımcı olurmusunuzbahçeciye tedaviye başlıcam öncekadın doğuma mi gitmem gerek zübeyde hanımda bana yakın