Prf Dr. Berfu Demir’e Tüp bebek tedavisi olanlar

Zubeyde hanımda tüp bebek bolumunden, randevu alın. Adetin 2.gunu muayene olun.Kan verip,öglen heyete çikarsiniz ve durumunuz rapor şartlarina elverisliyse ayni gün rapor cikar.. Ama bence once bahceciyle gorusmenizde fayda var,hemen tedaviye baslatmayabilir berfu hoca. Hamilelige engel bir durum varmi arastirlmasi gereken bir durum.. Veya testler.. Zaten rapor 1 gunde cikiyor, ve gumus eczaneside sonradan getirilen raporu bile kabul ediyor, ilaclari sisteme kaydederek.. O sekilde yani.. Ve bu prosedürü zaten ilk gorusmenizde muhasebeci sizi yönlendirerek anlatir.. İlaclarda ciddi bi indirim oluyor, raporla.
Önce bahçeciye gittim bugün berfu hoca ile görüştüm bidahaki ay adetin 2.günü tedaviye baslicak. Zübeyde hanım kadın doğum tüp bebek yazıyor orayada randevu aldım yarın icin durumu anlatım ınslah burda yapmanız gerekiyor gibi birşey demez hastane 😔 siz burda mi çıkartmıştınz tedavi sürecinin ne durumda? Berfu hoca embriyoda genetik ayıklama yapacgni söyledi rahim dinlendirme bide. En azndn ilaçları rapor karşılaşa yeter😔🙏

Önce bahçeciye gittim bugün berfu hoca ile görüştüm bidahaki ay adetin 2.günü tedaviye baslicak. Zübeyde hanım kadın doğum tüp bebek yazıyor orayada randevu aldım yarın icin durumu anlatım ınslah burda yapmanız gerekiyor gibi birşey demez hastane 😔 siz burda mi çıkartmıştınz tedavi sürecinin ne durumda? Berfu hoca embriyoda genetik ayıklama yapacgni söyledi rahim dinlendirme bide. En azndn ilaçları rapor karşılaşa yeter😔🙏
Yarında adetimin 2.günü

Hayir.. Zubeydede sadece muayene olup kan veriyosun,dahiliyeye gorunuyosun ayni gun icinde hepsini hallediyosun cunku islemler hizli orda,oglende o sonuclarla heyete cikiyosun.. Yaninda tabiki rapor icin gerekli evraklari goturmen gerek. onceki tedavilerini, fotograf, kimlik fotokopisi,nufus kayt ornegi,sigorta kagidi vs.. Dosyani verirken ilaclar icin rapor alicaktim dersen hemen rapor çikiyor zaten ayni gun icerisinde.. Ama dosyan eksiksiz olmali.

Anldm çok teşekkür ederim cvplarnz için. Ne kadarlık süre için veriyorlar ki raporu bunları öğrenmiş de olurum hem eğer 1 aylık derse bi dahaki ay alırım tabi ki dedğiniz gibi. Ordaki doktorada görünüp ilaçlar icin rapor çıkartmak istedgmi belirtmem lazım degilmi çünkü direk nie geldin ne sıkıntınız var die sorury muane eden doktor. Onerebilceginiz bir doktor varmidir zubeyde de

Inci hanima verdi bana direk randevu tüp bebek bölümünde
Farketmiyor, sadece muayene ediyor. Heyet karar veriyor. Dr degil. Heyetin basindada serdar dilbaz var zaten. İlaclar icin rapor almaya geldim dersen sorgulamadan verirler zaten.. Zorluk yaşamazsın merak etme. Raporda 1 ay geçerli zaten.

Farketmiyor, sadece muayene ediyor. Heyet karar veriyor. Dr degil. Heyetin basindada serdar dilbaz var zaten. İlaclar icin rapor almaya geldim dersen sorgulamadan verirler zaten.. Zorluk yaşamazsın merak etme. Raporda 1 ay geçerli zaten.
Anldm siz pozitif görmüşsünüz berfu hocada darısı da bana olur ınslah nerde ikamet ediyrsnz bu arada

Anldm çok teşekkür ederim cvplarnz için. Ne kadarlık süre için veriyorlar ki raporu bunları öğrenmiş de olurum hem eğer 1 aylık derse bi dahaki ay alırım tabi ki dedğiniz gibi. Ordaki doktorada görünüp ilaçlar icin rapor çıkartmak istedgmi belirtmem lazım degilmi çünkü direk nie geldin ne sıkıntınız var die sorury muane eden doktor. Onerebilceginiz bir doktor varmidir zubeyde de
Ben raporumu hemen aldım.. zaten bahçeciye alır almaz raporu veriyorsunuz onlara söyleyin hemen reçeteyi yazsınlar alın ben öyle yaptım bugün de tedavimin 2. Günü dün başladık.. hayırlısı olsun sizinde hakkınızda

Ben raporumu hemen aldım.. zaten bahçeciye alır almaz raporu veriyorsunuz onlara söyleyin hemen reçeteyi yazsınlar alın ben öyle yaptım bugün de tedavimin 2. Günü dün başladık.. hayırlısı olsun sizinde hakkınızda
Bende zübeyde hanımda hallettim cnm gereken evrakları fln ama bahçeci de tedaviye bidahaki ay baslicm icin o zmn alicam raporu 1 gun de çıkarırız dediler 1 aylık mis ilaçlarda kullanma süresi şimdi alsydim boşa geçecekti zaman

Hayırlı Olsun tedavin cnm berfu hocada basldnz değilmi

Sizin sonuç nasıl oldu ben de araştırıyorum 3. Denemem olacak berfu hocadan memnun kaldınız mı
Hayır uzak durun kesinlikle ekstra bir tedavi yöntemleri yok birde kişiye özel diyorlar alakası ypk maalesef olumsuz oldu ve çok fazla ihmallik var. Ben size Memorial Şişli Semra Kahraman derim başka bişey demem bi ön görüşmeye gidin zaten ücretsiz kafanızda net oluşacaktır bazı şeyler

Back
X