Prilam Dr kullananlar yardım

Gizemavsar

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
146
121
18
29
Osmaniye
Kızlar 8 hafta 3 günlük hamileyim kalp atışı yeni duyuldu. Çok asiri kusma ishal sorunuyla acil gitmiştim bu ilacı verdi doktorum. Kusma isteğim gitti fakat ishal gecmedi. Birde uyuşukluk yapıyor ilaç halsizlik uyku. Sabahları kalkmak istiyorum ölü gibi gidiyorum lavaboya. Normal mi

Kızlar 8 hafta 3 günlük hamileyim kalp atışı yeni duyuldu. Çok asiri kusma ishal sorunuyla acil gitmiştim bu ilacı verdi doktorum. Kusma isteğim gitti fakat ishal gecmedi. Birde uyuşukluk yapıyor ilaç halsizlik uyku. Sabahları kalkmak istiyorum ölü gibi gidiyorum lavaboya. Normal mi
Çok kullanam gebe var. Gebelikte bulantıya karşı en iyi ilaç

Geçmiş olsun canım. İlaçtan beri olarak da basta hamilesin uyusuk gezmek halsiz uykulu olman çok normal 9.aya kadar kullandım birazcık uyku yapıyor ama gebeliğin çok erken bayağı uykun olur sağlımla al kucağına 🥰💐

Evet çok normal o yüzden bende gün içinde almazdım gece yatarken kullanırdım prilamı maalesef uyuşukluk yapıyor İshal içinde muz ve haşlanmış patates ye canım ben öyle atlattım

Ben kullanıyordum yeni bırakıyorum

Uyku yapıyor o nedenle gece uyumadan 2 tane içiyordum . Ama zaten hastanızda halsizlik hissetmeniz de doğal :)

Bu arada üşütüyor olabilirsiniz de , dikkat edin kendinize ☺️

Bir şey sormak istiyorum bebeğinizin kalp atışının yeni duyulmasının bir nedeni var m ?

Geçmiş olsun canım. İlaçtan beri olarak da basta hamilesin uyusuk gezmek halsiz uykulu olman çok normal 9.aya kadar kullandım birazcık uyku yapıyor ama gebeliğin çok erken bayağı uykun olur sağlımla al kucağına 🥰💐
Teşekkür ederim uyku yapıyor aynen amin inşallah sağlıklı olsunda ben böyle de gezerim ❤️🥰

Evet çok normal o yüzden bende gün içinde almazdım gece yatarken kullanırdım prilamı maalesef uyuşukluk yapıyor İshal içinde muz ve haşlanmış patates ye canım ben öyle atlattım
Sabah kahvaltı yaparken midem bulanmasin diye alıyorum ama yinede ertesi gün kalkerken yapıyor . Patates başlayacağım hemen şimdi teşekkür ederim 😍❤️

Ben kullanıyordum yeni bırakıyorum

Uyku yapıyor o nedenle gece uyumadan 2 tane içiyordum . Ama zaten hastanızda halsizlik hissetmeniz de doğal :)

Bu arada üşütüyor olabilirsiniz de , dikkat edin kendinize ☺️

Bir şey sormak istiyorum bebeğinizin kalp atışının yeni duyulmasının bir nedeni var m ?
Teşekkür ederim yaylada yaşadığımız için usutmus olabilirim son günler inşallah evime geçeceğim. İlk gittigimde kese yoktu haftaya gözüktü . Sonrada kalp atışı için gel dedi on beş gün sonra bende gittim duydum. Ama doktorumu degistrdim çünkü bulantı ilacı vs vermemişti önceki doktorum. 140 km ezip de baska doktora gidiyorum😁😁

Back
X