prima diyorumbaşka da birşey demiyorum

selmanurnur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
477
335
33
45
iki çocuğum var .ikisindede primayla başladık. her ikisindede aralarda başka markalarda denemeler yaptık.
kimi sızdırdı .kimi arası çok kalındı hareketi zorladı. kiminin boyutu küçük çıktı.kiminin hiç bel lastiği yoktu.
en son küçük oğlumda yeni bir marka çıktı güzel dediler aldım baktım fena değil.ve oğlumu mantar pişik yaptı.bu yüzden buraya yazmayı borç bilirim.
ama keşke biraz ucuzlasa. her aldığımızda zam gelmesi

Evet.ilk başta bimin bezini de denedim berbatti.primadan hiç bir sorun yaşamadık.ama primadan memnun olmayan da çok kişi var

Canim peki kakalarini yapinca prima sizdirmiyo mu ben butun kiyafetlerini degistirmek zorunda kaliyorum sende olmadimi bu problem primada yoksa normal mi

Canim peki kakalarini yapinca prima sizdirmiyo mu ben butun kiyafetlerini degistirmek zorunda kaliyorum sende olmadimi bu problem primada yoksa normal mi
olmadı canım .yani olduğu zamanda oldu tabikide.çok yapmışssa.şu tahıllı mamalar var ya bizimki aptamildi.inannılmaz kaka yaptırıyordu açıkcası o zaman heryeri battığı oluyordu.
ama artık onuda yemiyor o sorunumuz kalktı.

Evet.ilk başta bimin bezini de denedim berbatti.primadan hiç bir sorun yaşamadık.ama primadan memnun olmayan da çok kişi var
şimdi o primadan memnun olmayanlardan bi arkadaşımdı.bi marka kullanıyor.baktım çocuğun bezini alırken teni ıslak çocuğun .tabi kendisini bu durumda rahatsız eden bişey yoktu olan cocuğa oluyordu.
pahalı ne gerek var diyen bi arkadaşımın çocugunun bezinin bacak arası o kadar kalındıki.

Prima premium care iyi ama yeni ambalaj olanlar iyi değil keşkeeeee eski ambalaja eski ürüne geçseler yeni ambalajdaki ürünlerin dokusu rezalet

Prima incelik ve emicilikte super.yani aylik paket alirsan en ucuz bezlerden bile daha ucuza geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…