Prima memnuniyetsizliği

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.285
148
İlk cocugumda Prima nin uyu ve oyna o zaman turuncu renkteki paketini kullanıyordum ve çok memnundum. İkinci bebeğime hastane alışverişi yaparken hiç düşünmeden yine prima aldım ve 4 ay olana kadar kullandım. Ama hiç memnun olmadım Kakasını sürekli olarak arkadan ve yanlardan çıkarıyordu. Bezimizi değiştirdik suan hersey normal. He bu arada yeşil paketi kullanıyordum. Aktif bebe olanını

Ben ilk bebeğime yenidoğan paketi ile başladım çok güzel tasarlanmış bir bez diğer bezleri almayı düşünmedim bile şuan bebeğim 14 aylık aktif Bebek paketi ile devam :)) bu arada primanın “1 Paket=Hayat Kurtaran 1 Aşı” kampanyasına hep destek tam destek :anneadayı: :KK19:

Ilk once çok araştıran bir anne olduğumu belirtmek isterim. Doğuma daha aylar varken çok okuyan ve çok soran olarak prima premium care bebek bezlerini kullanmaya karar verdim. Fiyat biraz pahali oldugu icin yine arastirmalar giristim ve butun bebek malzemeleri sitelerindeki indirim veya firsat gunlerini titizlikle takip ederek daha bebegim dogmadan yeterli olacagini dusundugum miktarlarda 1 ve 2 numara bebek bezlerini stokladim. Oglum bekledimizden minnak dogunca ekstradan 2 paket 0 numara bez alip kullandim. 1 numarayi daha kullanirken yine indirim takibi ile 3 numara stoklarimi yaptim. Ve hatta yine cok guzel bir indirime denk geldigimde 4 numarami bile stokladim. F.B uzerinden primaya yorum yapan 5 anneden biri oldugum icin de hediye kazandim ve 5 numara istedim, 2 hafta icinde hediyemi teslim ettiler, az da degil 90 adet kadar. Oglum henuz 4 aylik, su an 3 numaramiz bitmek uzere ve artik 4 numaraya gececegiz. Ve ben simdiye kadar pişik nedir, sizinti nasil olur, bezden koku gelir mi gormedim,bilmedim. Ustelik gece uykularimiz bolunmesin diye neredeyse 12 saat altini degistirmedigim halde.
Ben prima premium care ailesinden cok memnun kalmis bir anneyim. Indirimleri sayesinde piyasadaki daha az kaliteli urunlerden bile daha uyguna kullanip bu urunu de tavsiye etmemek olmaz degil mi? Tavsiye ediyorum sevgili anne adaylari, guzel gunlerde bebeklerinizin mutluluguyla kullanin insallah ☺

Ben bebegime molfix kullandim ilk once daha sonra prima premium care kullandim. 1 ve 2 numarasi cok iyiydi. Simdi uc numara kullaniuorum ama bez sanki kimyasal kokuyor gibi. Sizdia falan yok ama koku huylandirdo beni biraz

Hastanede kullanılan bez huggies markaydı. Eşim hastaneden çıktığımızda farklı olan bezden denemek için prima yeni bebek 1 numara aldı. Kullandık, memnunuz, tek rahatsız eden konu benim de farkettiğim bezin kimyasalımsı, acı bir kokuya sahip olması. Sızdırma gibi bir sorunum olmadı, zaten 2.5- 3 saatte bir değiştiriyorum bezi.

Ben bebegime molfix kullandim ilk once daha sonra prima premium care kullandim. 1 ve 2 numarasi cok iyiydi. Simdi uc numara kullaniuorum ama bez sanki kimyasal kokuyor gibi. Sizdia falan yok ama koku huylandirdo beni biraz

Merhaba cnr_zeliha,

Prima ile alakalı bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz kokunun temel sebebi bebek bezinin farklı kısımlarını bir arada tutmak için kullanılan tutkalın kokusu olabilir. Bu koku genellikle bebek bezlerinin paketlendiği sırada hala sıcak olması sebebi ile oluşmaktadır. Ancak ürünlerimizde kullanmakta olduğumuz tüm malzemeler, konusunda uzman doktor ve dermatologlar ile seçilmekte olup bebekler için güvenlidir. Prima ürünlerimizi endişeye düşmeden güvenle kullanabilirsiniz.

Sorularınızla alakalı P&G Tüketici ilişkilerine sabit hattınızdan ücretsiz 0800 261 63 65 veya GSM operatörlerinden şehir içi ücretli olarak 0216 463 83 83 numaralı telefonlardan ulaşmanız durumunda,

size daha detaylı yardımcı olunacaktır. Dilerseniz http://www.pg.com.tr/procter/iletisim.htm sayfasından mesaj ile iletişim bilgilerinizi ileterek sizi geri aramalarını da isteyebilirsiniz.

Sevgiler,

Hastanede kullanılan bez huggies markaydı. Eşim hastaneden çıktığımızda farklı olan bezden denemek için prima yeni bebek 1 numara aldı. Kullandık, memnunuz, tek rahatsız eden konu benim de farkettiğim bezin kimyasalımsı, acı bir kokuya sahip olması. Sızdırma gibi bir sorunum olmadı, zaten 2.5- 3 saatte bir değiştiriyorum bezi.

Merhaba Sky blue,

Prima ile alakalı bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz kokunun temel sebebi bebek bezinin farklı kısımlarını bir arada tutmak için kullanılan tutkalın kokusu olabilir. Bu koku genellikle bebek bezlerinin paketlendiği sırada hala sıcak olması sebebi ile oluşmaktadır. Ancak ürünlerimizde kullanmakta olduğumuz tüm malzemeler, konusunda uzman doktor ve dermatologlar ile seçilmekte olup bebekler için güvenlidir. Prima ürünlerimizi endişeye düşmeden güvenle kullanabilirsiniz.

Sorularınızla alakalı P&G Tüketici ilişkilerine sabit hattınızdan ücretsiz 0800 261 63 65 veya GSM operatörlerinden şehir içi ücretli olarak 0216 463 83 83 numaralı telefonlardan ulaşmanız durumunda,

size daha detaylı yardımcı olunacaktır. Dilerseniz http://www.pg.com.tr/procter/iletisim.htm sayfasından mesaj ile iletişim bilgilerinizi ileterek sizi geri aramalarını da isteyebilirsiniz.

Sevgiler,

Oğlum doğduğu ilk gunden beri prima kullandım. Ilk aylarda kaka civik olduğu için premium care taşıyordu sonra aktif bebek kullanmaya basladim ne pisik ne huzursuzluk cok memnunum. Üstelik oglumun dogum gününde 1 paket premium care gonderdiginiz icin de teşekkür ederim :)

Bende aynı kokudan problemim var.kıyafetin üstünden bile geliyor.Kakasini yapıp yapmadığını kokladigmda.ben 1..2..3.. No premium care den memnun kaldım. 4 no çok dandik.aktif bebek çok daha kaliteli care premium dan.

Bende aynı kokudan problemim var.kıyafetin üstünden bile geliyor.Kakasini yapıp yapmadığını kokladigmda.ben 1..2..3.. No premium care den memnun kaldım. 4 no çok dandik.aktif bebek çok daha kaliteli care premium dan.

Sevgili Cgnarse,

Öncelikle bahsettiğiniz kokunun temel sebebi bebek bezinin farklı kısımlarını bir arada tutmak için kullanılan tutkalın kokusu olabilir. Bu koku genellikle bebek bezlerinin paketlendiği sırada hala sıcak olması sebebi ile oluşmaktadır. Ancak ürünlerimizde kullanmakta olduğumuz tüm malzemeler, konusunda uzman doktor ve dermatologlar ile seçilmekte olup bebekler için güvenlidir. Prima ürünlerimizi endişeye düşmeden güvenle kullanabilirsiniz.

Sevgiler,

Prima premiumcare kullandım yeni doğduğunda pişik yapmadı 2 noya geçince aktif bebek hediye gelsi yeşil oaket pişik yaptı. Şuan 4 numara premium care kullanıyorum pişik yok. Ayrıca gece hiç değiştirmiyorum altını kaka yapmamışsa. Ancak petek dokusu kaybolmuş. Eski haline dönse daha iyi.

Evet petek doku yok o nedenle çok dandik olmuş pek sıvıyı tutmuyor içinde çocuğun popo ıslak oluyor. Dışarı vermiyor ama içerde ıslak oluyor.

5 aydır kullanıyorum ilkten memnundum
4 numaraya geçtim tam o sırada bezler değişti ve gerçekten çok kötü bir hal aldı
Premium care kullaniyordum içindeki kimyasal kokusu başımı donduruyor
Ve sürekli poposu pisik olmaya başladı
Bezi değiştirdim 2. Gün pisik geçti

Bizde normalde prima kullanmiyorduk pişik sorunumuz filanda yoktu açıkçası.en iyisi olsun bebeğimiz daha da rahat olsun diye prima aldık hatta paket de değil kutu varya ondan aldık.nerden aldık sürekli sizdirdi.bebeğim hep huzursuz oluyordu bakıyorum ıslaklık ta sırtına kadar çıkmış. ki kesinlikle bezi altında uzun sure tutan bir insan değilim.bitene kadar 1 saat bağlayayim atayim dedim onda bile sizdirdi. Bende bıraktım.ayrıca prima boyut olarak daha küçük geldi bana.

Biz prima yeni bebek 1 numara kullanmaya başladık geçen hafta. Memnun kaldım. Çünkü, bunda daha önceki gibi yoğun kimyasal bir koku yok. Ambalajına göre, üretim partisine göre değişiyor belki de. Pişik ile henüz tanışmadık.

S Sky blue arkadaşım pişik yapmıyor ki zaten. Sizdiriyor. En iyisi diye o kadar para veriyoruz ama bu şekilde sonuclaninca insanın sartelleri atıyor yani.

hakkican hakkican evet arkadaşım diğer bezlere göre daha küçük. Ben küçük olmasını seviyordum. Kaba değil diğer bezlerimi gibi. Sızdırma olayı olmasa on numara 5 yıldız ama sızdırdıgi için kullanmıyorum. Artık. Etrafımda kilere de söylüyorum kullanmayın diye. :KK12:

Back
X