Primalardaki farklılık

yesilagac44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
1.767
1.402
48
45
Az zaman arayla farklı mağazalardan aldığım primalardaki farklılık beni şaşırtıyor.Prima premium care 1 numara olan bezlerden bir pakette iç dokusu maviyken diğerinde beyaz ve mavi olan bebeğin poposuna yapışıyor.Ayırmak epey zor oluyor.Bu farklılığın nedeni nedir?

Eklentiler

• IMG_4510.webp
    IMG_4510.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_4511.webp
    IMG_4511.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 109
merdiven altı üretim falan mı acaba? ben gördükçe şaşırıyorum.. primaya olan güvenim sarsılıyor şaka gibi gerçekten aynı marka iki farklı ürün

Mavi olan migros diğeri babymallden alınma. Ben de anlam veremiyorum birindeki kalite diğerini de tutmuyor üstelik ilk aldığım paketler çok iyiyken bu iki paketten de memnun kalmadım

Bu arada bu premium care mi? Bizimkiler bu ikisinden de çok çok farklı görünüyor?

1 ve 2 numara var bende.ikisi de mavi ve ikisi de yapışıyor.makro marketten almıştım bende.hiç memnun değilim.

Bizdeki premium care bezin fotoğraflarını ekliyorum...

Bizimkinin içinde mavi kısım yok diye düşünüyordum ama lamba yanınca ve flaş patlayınca farkettim. Yine de gündüz belli olmuyor sizdeki bez gibi. Popoya yapışma sorunu da yok...

Ama bizde de sızdırma yapıyor. Huggies kullanıyoruz gece. O biraz daha iyi sızdırma açısından...

Bir paket de sleepy almıştık, henüz denemedim ama dokusu diğerlerinden çok farklı. Sızdırmazsa eğer onu kullanabiliriz hepsinin yerine...
IMG_0444.webp
IMG_0445.webp

şaka gibi ya...bu nedir?sahte olabilr ama hangisi?kesin yapışan bizimkiler sahte.yöneticiiden bir yorum bekliyorum.

Bizdeki premium care bezin fotoğraflarını ekliyorum...

Bizimkinin içinde mavi kısım yok diye düşünüyordum ama lamba yanınca ve flaş patlayınca farkettim. Yine de gündüz belli olmuyor sizdeki bez gibi. Popoya yapışma sorunu da yok...

Ama bizde de sızdırma yapıyor. Huggies kullanıyoruz gece. O biraz daha iyi sızdırma açısından...

Bir paket de sleepy almıştık, henüz denemedim ama dokusu diğerlerinden çok farklı. Sızdırmazsa eğer onu kullanabiliriz hepsinin yerine...Eki Görüntüle 1973185 Eki Görüntüle 1973186
Sizinki tamamen farklıymış.Bu kaç numara? Sanırım daha büyük numara belki farklılık ondandır dicem ama aynı üründe bu kadar çeşitlilik gerçekten insanda şüphe uyandırıyor

Allah Allah çok enteresan bn iki paket ebebekten aldım bi pakette marketten hepsi aynı ama şöyle bir şey var 0 ve 1 numara premium care kullanın sonrasını normal prima kullanın diyorlar bn o yârin den 2 numaraları mavi paketlerden aldım geçiçek 2 numaraya bakalım inşallah sorun yaşamam

premıum care paketlerı degısmıs arkadaslar galıba premıumda değişiklıge gıdılmıs eskı beyaz paketten cogu kısı memnundu onunda kalıtesı degılsmıs sımdı bı sıtede alanlarda okudum eskı beyaz kullananlar yenı peket ve uretımden memnun kalmamıs yesıl ve beyaz olarak ıkı paket var gorselde muhtemelen ekonmık paketle duz paketler arasında farkeden birseyler olmus

Evet ben de geç de olsa öğrendim şikayetvardaki şikayetlerden anladım , ne diyim Allah akıl fikir versin güzelim bezi napmışlar...
Diğer alternatifleri deneyin arkadasım için almaya gittim iki farklı secenege baktım durdum oda ılk defa ögrendi yeni paketi aldık farklıyms diye beklenti yüksellti ama farkıda gördü kalite düşmüş gibi bence uygun alternatiflere bakmak lazm :KK12:

Back
X