Primalardaki farklılık

Az zaman arayla farklı mağazalardan aldığım primalardaki farklılık beni şaşırtıyor.Prima premium care 1 numara olan bezlerden bir pakette iç dokusu maviyken diğerinde beyaz ve mavi olan bebeğin poposuna yapışıyor.Ayırmak epey zor oluyor.Bu farklılığın nedeni nedir?
İçi mavi olan eski paketlerden ambalaj bembeya olanlardan aslında iisi bu diğeri yeni paket olanlar mavi beyazlar bu seneki ürünleri die biliyorum bundan herkes şikayet ediyor

İçi mavi olan eski paketlerden ambalaj bembeya olanlardan aslında iisi bu diğeri yeni paket olanlar mavi beyazlar bu seneki ürünleri die biliyorum bundan herkes şikayet ediyor
Evet ben de sonradan öğrendim yenilenmiş meğerse :) yeniler çok kötü direk kızarttı bizim popomuzu

Bende molfix almayı planlıyorum onada yeni çiş gösterge çizgisi koymuşlar bakalım ufak bi paket alıp denerim olursa inş devam ederim
Ben şimdilik aktif bebekle devam ediyorum o da kakayı belden taşırıyor bir de yoğun bir kokusu var canbebe denedim o da pişik yaptı huggies de yanlardan kaçırıyor

Hanımlar konu ile ilgili ben primaya mqil attım ve geri dönüşleri hızlı oldu konu ile ilgili doğru mu bilmiyorum amq bi ben mail atmışım
Sizde atın problemleri yazın çözüme kavuşsun

Internet üzerinden satilan ile belli marketlerde satılan ürünlerde ciddi kalite farkı var. bu sene bezi birakicam o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum ama cidden kalitesi düştü.

Sleepy aldım dün. Gece geç bezlememe rağmen sızdırdı. Ve pamuk bıraktı poposunda. Sabah 6:30 da uyandı daha da uyumadı. Prima kullaniyordum sürekli ama oda son zamanlarda pişik yaptı. Molfixsi denedim o gayet iyiydi . Sanırım ben Molfix se transfer olacam

Back
X