Primer rinoplasti sonrası anomal görünüm (resimli)

Merhaba burnunuz güzel görünüyor. Zamanla toparlar. Benim burnum kemerli uzun ve düşüktü. Ilk ameliyatımdan sonra burun çok kalkıkti ifadem değişmişti. Uzun ve düşük burunlar dan sonra öyle hissetmek normal özellikle burun dudak mesafesi fazlaysa. Yandan çok iyi duruyor demekki kalkık ligi iyi. Yeni ifadenize zamanla alışırsıniz. Zaten biraz da iner burun. Dert etmeyin.

umarım ucu iyice düşer çünkü sırtı çok kısa kalmış eskiye göre,zaten bir de küçültmüş her yerini,hergün biraz daha alışmakla beraber çok rahatsız hissediyorum kendimi

umarım ucu iyice düşer çünkü sırtı çok kısa kalmış eskiye göre,zaten bir de küçültmüş her yerini,hergün biraz daha alışmakla beraber çok rahatsız hissediyorum kendimi
benimde tam tersine ilk 20 gün ucu düşüktü. sonra uvu hafif havaya kalktı şişlikten düşükmüş megerse

bantlar çıkınca ve bir hafta sonrası...bence iniyor ucunun topluğu da gidip yanların şişi indikçe...genelde de çoğunluğun iniyor burun ucu,sanırım tekniğe bağlı nadiren yükseldiği oluyor

Eklentiler

• 18818336_10155378980043695_1676782606_o.webp
    18818336_10155378980043695_1676782606_o.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 228
  • 19104949_10155402927678695_104850427_o.webp
    19104949_10155402927678695_104850427_o.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 248
bantlar çıkınca ve bir hafta sonrası...bence iniyor ucunun topluğu da gidip yanların şişi indikçe...genelde de çoğunluğun iniyor burun ucu,sanırım tekniğe bağlı nadiren yükseldiği oluyor
Yavaş yavaş oturuyor burnunuz çok güzel :)
Burnunuzu kime yaptırdınız?

Baya düzelmiş canım masaj filan yapıyor musun ? Sen de 25 mayis'ta ameliyat olmuş tun demi?

evet masaj yapıyorum,19. günümdeyim ve ucu bir miktar indi eve ama hala burun ucu olması gereken yerden çok yukarda bu yüzden uzunluğu çok kısa aslında düz tasarlanan sırtı çok oyuk duruyor...bu sorun açık rinoplastiden sonra oluyormuş ve eğer bilseydim kapalı tekniğe yönelebilirdim...daha tolere edilebilir ama kesinlikle aynadaki ben değilim hala...Allahım sabır gerçekten,kötü tepkiler alıyorum sürekli bakalım nolucak sonu...aynı durumu yaşayanlar için fotoğraf koyuyorum,yan profil daha naturel bir hal aldı,ilki dokuzuncu siyahlı olan 19. gün

Eklentiler

• 18901450_10155378438928695_1742295795_o.webp
    18901450_10155378438928695_1742295795_o.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 209
  • 19125870_10155411372568695_1502966772_o.webp
    19125870_10155411372568695_1502966772_o.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 225
Evet aşırı anormal görünüyorsun hiç bu kadar anormal bir ameliyat sonucu görmemiştim umarım düzelir.

Evet aşırı anormal görünüyorsun hiç bu kadar anormal bir ameliyat sonucu görmemiştim umarım düzelir.

ya lütfen dalga geçmeyin :D bana kızmakta belki haklısınız aceleci olduğumu psikopata bağlamaya başladığımı biliyorum ama ameliyattan hemen sonra 200 kişilikbir ortamda sürekli çalışmak bakışlara ağır sözlere maruz kalmak kolay değil napayım :) yaptırmayan ilgilenmeyen rinoplastinin bu denli erken evresine maruz kalmıyor kendimi zar zor ikna ederken onlara laf anlatmak çok zor

200 kişilik bir ortamda en fazla muhatap olacağın insan sayısı 5-10 dur. Bu sayılarla çalışılan yerlerde farklı birimler olur bazen insanları biribirlerini bile tanımazlar. Ben de çalışıyorum ama kimse kimseye burnun niye öyle kaşin gözün niye öyle demiyor diyemiyor. Kimse buna izin verecek ölçüde sınırları açık bırakmıyor siz de öyle yapın . Biraz abartiyorsunuz gibi geliyor bana. Neticede burada cok kotu operasyonlar geçirip revizyon için yana döne doktor arayisinda olan gerçek manada derdine çare arayan birçok hasta var, gerçekten mağdur. Ve ben bu insanlara saygı duyulması açısından sizi eleştiriyorum, insanlar yüzlerine bakamiyorlar inanılmaz derecede mağdurlar var ama siz 20 günlük burnunuzla sonuç bile belli değilken ve ameliyat sonrasi olasi durumlar disinda herhangi bir anormallik yokken takindiginiz bu tavır simarikliga giriyor. Sizin burada ve açtığınız başka başlıklarda isyan ettiğinizi görüyorum fakat nedense başka isyan edenlere de daha farklı konuşuyorsunuz. " canim üzülme hepsi geçecek benim de biraz sisliklerle sorunum var ama geçecek vs.." gibi. Gececegini bildiginiz umdugunuz seyler icin baskalarina teselli verip sonra da isyan etme cabalariniz pek samimi gelmiyor. Şu saatten sonrası simarikliktan ilgi çekmeye çalışmaktan başka bir şey değil. Geçmiş olsun. Anormalliklerin umarım düzelir.

sırtın gayet normal oyuk değil ki gerçekten düz duruyor. komplikasyon derecesinde sırtında oyukluk olsa burnun kalkık değil tam tersi karga ucu kemerli gibi olur. eski burnun kemerli olduğu için sen alışamıyorsun şu an deformite arıyosun ama yandan yok öyle birşey gerçekten. işyerindeki 200 kişiden biri olsam ne güzel olmuş diye düşünürüm

Ayrıca da anormal olduğunu siz dile getirmissiniz başlığınizda. Ben evet haklisin değdiğimde siz bunu kabul etmeyip benim dalga geçtiğini söylüyorsunuz, siz buradaki insanlarla dalga geçmiş oluyorsunuz.

ilgi çekmeye çalışmıyorum emin ol,2 kg verdim bazı sabahlar işe giderken kusuyorum iştahım yok yemek yiyemiyorum...ama ilgi falan çekmeye çalışmıyorum,burun estetiği olmayın diye de başlık açmıştım belki kaçırmışsınız,moral vermeye çalışırken birine kendime de telkin ediyoum geçecek diye ama sabah umutla uyanıyosam akşam dökülmüş yatıyorum kötü sonuçları revizyon hastalarının acılarına saygım var ve korkuyorum ileride benim de revizyona gitmemden bunu isstemiyorum herşey aklımda dönüp duruyo baş edemiyorum...burada paylaşmamın sebebi ameliyat olmadan önce karar aşamasındaki insanlara yardımcı olmak,belki onlar da böyle bir süreci atlatamakta güçlük çekecekler göze almayacaklar...burada paylaşıyorum çünkü insanlar biliyolar süreci anlatıyolar duymaya ihtiyacım var benim de hem de çok,en sevdiğim insan ne yaptın kendine tanınmaz haldesin seni sen yapan hiçbirşeyin kalmamış diye yüzüme konuştuğu için bunun böyle kalmayacağını duymaya çok ihtiyacım var...birçok insan benzer durumda destek almış sizlerden sonra mutlu olmuşlar bana kızmayın ne olur,teşekkür ederim

siz daha önce anormal dedğim için kızmıştınız,o yüzden iğnelediğinizi düşündüm beni...bu halinin anormalliğinden ürkmem çok normal değilmi,çok küçülmüş kısalmış olup olmadığını sormakta haksız değildim,eğer saygısızlık ettiğimi düşünüyorsanız istemeden farketmeden öyle olmuş olabilir,bir daha paylaşım yapmayacağım,destekleriniz için teşekkürler hepinize umarım herşey gönlünüzce olur

Tamam da bilmedigim surec hakkinda bilgi almaya calisiyorum diyorsun da o halde sana burda destek olmaya çalışanlar var ve yine de bilmediğin süreç hakkında felaket tellallığı yapıyorsun insanlar da sana diyor ki, gecirdigin bu süreçte yaşadıkların normal fiziksel olarak değişime ugruyorsun ve bunun psikolojik etkileri de aynı oranda oluyor. Sisliklerin normal ve zamanla inecek denildikce bunalıma giriyorsun, buradaki destek mesajları seni bunalıma itiyorsa forumdan uzak durmalisin. Keşke ameliyat öncesinde bir psikologa gitseydin değişimi kabullenebilecek bir psikolojide olup olmadığını anlamak icin. Evet bu ameliyat insanları görsel olarak değiştiriyor kimini olumlu yönde kimini olumsuz yönde. Senin değişimin daha son halini almadı, olumsuz yorumlara biraz kulağını tikaman gerekiyor ayrıca da şu anki psikolijini anlayamayıp gecirdigin bu surecte sana destek olmak yerine moral bozan en sevdiklerim diye bahsettigin insanlarin da samimiyetini sorgulamani tavsiye ederim. En sevdiklerimiz bizlere bunu yapiyorsa bir yerlerde yanlislik var demektir. Bu arada Sana sen olmaktan cikmissin diye yorum yapan herkes olumsuz yorum yapmıyor da olabilir. Eski halini bilmiyorum fakat çoğu insanın burnu kucultuldugunde ve sekillendiginde ve eğer ki eski burnu büyük kemerli ve düşükse geçirdiği değişim yüzündeki gergin sert ifadeyi alıp daha masum bir ifade katiyor. Sana Herkesin soyledigi sey Karar vermek için moralini bozmak icin acele etme şeklinde ve sen hem acele ediyorsun hem destek olanlara karşılık vermiyorsun hem destek almak için yazıyorum diyorsun. Bence su aralar kendini çok fazla dinleme kafanda sabahtan aksama kadar kurma, tecrübeli insanların seninle paylaştığı tecrübeler sana ışık olsun.
Sevgiler..

siz daha önce anormal dedğim için kızmıştınız,o yüzden iğnelediğinizi düşündüm beni...bu halinin anormalliğinden ürkmem çok normal değilmi,çok küçülmüş kısalmış olup olmadığını sormakta haksız değildim,eğer saygısızlık ettiğimi düşünüyorsanız istemeden farketmeden öyle olmuş olabilir,bir daha paylaşım yapmayacağım,destekleriniz için teşekkürler hepinize umarım herşey gönlünüzce olur
Burnun çok güzel olmuş ve daha da guzellesecek. Zaman sabır.

Back
X