Primer rinoplasti sonrası anomal görünüm (resimli)

Sıvıyla besleneceğim ,boğazımdan yemek geçmeyecek , herhalde zayıflarım diye düşünürken iyice tombili oldum ..Güneş var diye dışarı da çıkılmıyor ..ne olacak bu işler ..burun inecek ama ben şişeceğim .:KK70:
Hobi değişimi şart , Bu durumdayken hangi sporları yapabiliyoruz gelecek kontrolde sorayım doktoruma

Ben anlayacak kadar tecrübeli değilim ama normal yeni ameliyattan çıkmış bir burun gibi görünüyor .

gün battıktan sonra yürüyorum ama hareketli bir insanım bazen unutuyorum burnumu ..eğilip kalkmak koşmak sakıncalı mı bunları soracağım .

salı günü ben de kontrole gitcem sorucam sporu ben de bakalım,öğrenince size söylerim,iki hafta sonra tekrar resim paylaşırım sizlerle,hepinize teşekkür ederim tekrardan bana moral verdiniz,bu süreçte insan psikolojisi mahvolabilir rahatlıkla,destek almak çok önemli

9. gün için gayettt normal canım. alcım ve bandajım cıktı benimde bayaaa bi şişti özellikle 2 kaşımın ortası cok şişti. inecekti biliyordum ama. yinede bu halde nasıl insan içine cıkıcam dedim 3-5 gün daha cıkmadım dışarı. gitgide indi şişlikler

evet dün maymun gibiyken bugün birazcık daha inmiş ve domuzcuk burnuna dönüşmüş :D eski yüz ifademi çok özledim gerçekten her aynaya bakışımda yabancının kucağına aldığı bebek gibi panikliyorum :anne: gerçekten bu süreç çok yıpratıcıymış sonrasında çok güzel olacağını bilsem neye benziyecek bir bilsem çok rahatlardım gerçekten

evet dün maymun gibiyken bugün birazcık daha inmiş ve domuzcuk burnuna dönüşmüş :KK70: eski yüz ifademi çok özledim gerçekten her aynaya bakışımda yabancının kucağına aldığı bebek gibi panikliyorum :anne: gerçekten bu süreç çok yıpratıcıymış sonrasında çok güzel olacağını bilsem neye benziyecek bir bilsem çok rahatlardım gerçekten
doktorundan ameliyat esnasında cektiği fotoları istesene. ben onu gördüğüm için. sonrası neye benzeyecek biliyordum. şişliklere panik yapmadım ama. insan içine cıkmaya utandım yine de

doktorundan ameliyat esnasında cektiği fotoları istesene. ben onu gördüğüm için. sonrası neye benzeyecek biliyordum. şişliklere panik yapmadım ama. insan içine cıkmaya utandım yine de

var mı bilmiyorum o resimler salı gidince soracağım,maske ile dolaşıyorum şimdilik bakalım acıların kadını oldum teşekkür ederim

Burun sırtınızda inanılmaz şişlik var moralinizi bozmayın. Ödem atıcı gıdalar tüketin özellikle de bol su için. Ben de ameliyat olalı 5 gün oldu günde en az 4 litre su içiyorum. Ananas da tavsiye ediyorlar. Ananas da yiyorum ama suyu mutlaka bolca için. Uzun müddet dik şekilde uyumak yatmak dinlenmek gerek.
Ayrıca spor konusuna değinmek istiyorum arkadaşım bir ay sonra hafif spor yapmaya başladı ve burnu inanılmaz derecede şişti bence spor için acele etmeyin kan dolaşımını hızlandıran egzersizler sismeye neden oluyor burun içinde dolaşım eskisi kadar iyi sağlanamadığı için.
Burnunuz gayet güzel moralinizi yüksek tutun boşuna kendinizi uzmeyin sisliklerin inmesini bekleyin.
Geçmiş olsun.

bana pilates tarzı hafif sporlar 3 hafta sonra yapabilirsin demişti. evet spor yaptığınızda burun şişlikleriniz artar kısa süreli artıyormuş bi süre yapmamaya çalışın ama sürekli yatmayın da hafif yürüyüşler iyi gelir

dün bi de düşüp yamulttum tam oldu :( hoca bastırarak geri yerine oturttu çatır çutur ses geldi resmen delirmemek için savaş verir oldum,tek tesellim minik minik iniyor olması şişliklerin

Bence burnun gayet güzel dediğin kadar kalkık falan da değil.daha yeni canım burada çoğumuzun önden burun çok şiş ve geniş görünüyor du senin de aynı sıkıntı yok 2 hafta içinde iyi ki olmuşum diyeceksin. Gerçekten yüzüne yakışmış rahat ol

bugün eski bir arkadaşım beni gördü ve tanımadı,kötü yorumlar da aldıkça insan daha mutsuz oluyor :( kendime benzemezsem yeniden ameliyat falan Allahım kabus gibi çok fena :(

bugün eski bir arkadaşım beni gördü ve tanımadı,kötü yorumlar da aldıkça insan daha mutsuz oluyor :KK43: kendime benzemezsem yeniden ameliyat falan Allahım kabus gibi çok fena :KK43:
Tanımaz tabi çok sissin çünkü.
Bana da iş yerinden arkadaş dedi ki sanki seninle degil başka biriyle konuşuyorum dedi ben hiç umursamadim. Her yerim şişmiş ağzım gözüm kaymış söylediği söz gereksiz
Gereksiz konuşanlara bakma sen.
burnun yandan çok çok hoş görünüyor önden de yanakların da sirtla birlesen kisimlara iyice bak fark edeceksin çok şiş olduğu için burun sırtin sana anormal geliyor sisliklerin inildikce burun sırtin daha belirginlesecek diye düşünüyorum. Böyle kendini uzersen geç duzelirsin. Acele etme sabırlı ol.

:KK70: ben de kilo aldım baya spor yapan yediğine dikkat eden biriydim on günde lömbürdedim resmen :) burun kendi içinde güzel olacak belki ama çok basık bir sırtı olacağı için bana yakışmayacak gibi hissediyorum önceki çok sivri idi hatta resim ekliyorum ne kadar belirgindi anlayın diye belki bunu görüp niye paniklediğimi anlarsınız yaratığa dönüştiğim için
yan profilimin ve ön profilimin eski haliyle yeni ön profilEki Görüntüle 2004267 Eki Görüntüle 2004268
Haksızlık etmeyin inanın iyi duruyor neleri var keşke onları görseniz şükreder görüntünüzü severdiniz :) 3-4 ay sonunda kaba şişlikler tamamen geçior zaten :)

Küçük bir yüzünüz olduğu için yeni burnunuz tam yüzünüze göre olmuş. Önden de yandan da mükemmel ve yüz hatlarınızla uyumlu olmuş.
Kasmayın kendinizi bu kadar hasta olursunuz sinirden...
ben çok beğendim sadece biraz sabırlı olun ve aynaya bakmamaya çalışın

Küçük bir yüzünüz olduğu için yeni burnunuz tam yüzünüze göre olmuş. Önden de yandan da mükemmel ve yüz hatlarınızla uyumlu olmuş.
Kasmayın kendinizi bu kadar hasta olursunuz sinirden...
ben çok beğendim sadece biraz sabırlı olun ve aynaya bakmamaya çalışın
ne güzel yazmışsınız, valla bizler de söyledik ama arkadaş melankolik takılmak istiyor, daha ameliyat olalı ay bile olmamış böyle giderse zaten takıntı haline getirecek.

ne güzel yazmışsınız, valla bizler de söyledik ama arkadaş melankolik takılmak istiyor, daha ameliyat olalı ay bile olmamış böyle giderse zaten takıntı haline getirecek.
çok telaşlı ve asla yapılan güzel yorumları anlamıyor veya anlamak istemiyor, böyle giderse sağlam bir takıntısı olacak cidden

bi kere kaza geçirmiştim kafamda yumruk kadar şiş ve mosmor bir gözle bir ay dolaşmıştım...o zaman dokunmamıştı çirkin gezmek çünkü kaza en nihayetinde benden bağımsız...takıntı yapmamak için aynaları kapattım evde daha rahat ettim birkaç hafta bakmayacağım kendisine,burnun güzelliğinden ziyade kendime hiç benzememyee takıyorum yoksa eski burnumdan da pek hoşlanmıyordum,teşekkür ederim hepinize...

Back
X