- 15 Şubat 2013
- 26.429
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.463
- 798
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
Saç bakımı da konuşalım ebet yaay kızlar saç bakım da gelir mi?
Kız yattın mıÖzele at hadi bekliyorum
Benim bir sevgilim vardı foto isterdi hadi bekliyorum derdi bide emir eri gibi ona foto saçicam sanki ahshsh aklima o geldi
Aha sevgili olduk galiba absjsjs uyudun muKız yattın mı
Sesli güldüm hdhdhAha sevgili olduk galiba absjsjs uyudun mu
Ben foto isterim o uyudun mu der ahahab
Ultrason fotosu atip kız mı erkek diyenlerinki gibi olmuş olabilir mi sence avsjdj ya kız ya erkek.Foto soranlara çoktan seçmeli foto atıyorum gari. Bu gacıların içinde beni bulun diye.Herkes yanımdakini ben sanıyo hdhdh olm niye böyle oldu
Hepsi birbirine benziyo bu garıların dediğinde zaten ümidimi kesmeliydim bdbdbUltrason fotosu atip kız mı erkek diyenlerinki gibi olmuş olabilir mi sence avsjdj ya kız ya erkek.
Üçünden biri sen işte ne bilek
Valla da billa da benziyollaHepsi birbirine benziyo bu garıların dediğinde zaten ümidimi kesmeliydim bdbdb
Yok bebegim yapmadim. Dun butun gece ates nobeti tutunca uğraşamadim bayildim hemenAşkıım senin rutini de biraz şenlendirelim medicube u yapmadın di mi bugün? Retinol sürmüşsün
Benim saçlarım uzun ve dalgalı. Sık yağlanan bir yapısı var.ay kızlar saç bakım da gelir mi?
Ben artık önümüzdeki kışa kadar retinol kullanmam. Teşekkür ederim. Cica onarıcı krem alacağım çıkınca.Cilt bariyerini onarman lazım la roche cicaplast ve cosrx snail serisine bak ama bunları retinolle aynı anda kullanmamak lazımmış. 1 gün retinol 1 gün bariyer onarıcı. Bazı uzmanlar da olur diyor ama bilmiyorum ben ikisini bir kullanınca daha fazla tshriş olduğunu gördüm
5000 teee leee ye çük baĝlanirYeşim taşıyla yüzümü soğuttunbüyü işlerine mi giriyon yavaştan ndndj
Iyiki makyajdan anlamiyorum.Ben dün makyaj ürünlerine indirim vardı diye allik ruj highlighter kontür aldimbakım ürünlerinede güzel indirim bekliyorum bu grubun şerefine bir kaç birşey alam bari havamız olsun nereye kadar suyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?