👸🏻 Cilt Bakım Queenleri 👸🏼

Foto soranlara çoktan seçmeli foto atıyorum gari. Bu gacıların içinde beni bulun diye. Herkes yanımdakini ben sanıyo hdhdh olm niye böyle oldu
Ultrason fotosu atip kız mı erkek diyenlerinki gibi olmuş olabilir mi sence avsjdj ya kız ya erkek.
Üçünden biri sen işte ne bilek

Yag bazli temizleyici ile cilt temizligi
tonikleme
retinol serum
Goz cevresi kremi
Gece kremi
Mis gibi bir cilt ile yataga girme keyfi paha bicilemez
Aşkıım senin rutini de biraz şenlendirelim medicube u yapmadın di mi bugün? Retinol sürmüşsün
Yok bebegim yapmadim. Dun butun gece ates nobeti tutunca uğraşamadim bayildim hemen bugune nasip.

Sabah kalktim yuzumu yikadim. Yesim taşıyla yuzumu soguttum. Ustune kambuchali tonikimi surdum. Ustune cvit surdum. Simdilik evdeyim diye gunes kremi surmedim. Evden çıkmadan yarim saat once surecegim.

ay kızlar saç bakım da gelir mi?
Benim saçlarım uzun ve dalgalı. Sık yağlanan bir yapısı var.
Haftada 1 Hc saç yağını bekletiyorum biraz. Ya da urbanın maskelerinden yapıyorum.
Şampuanımı ara ara değiştiriyorum şu an Yves Rocher volume.
Duş sonrası pantene mucizevi serum ve Elseve kolay tarama spreyi.
En son kurutttuktan sonra saç yağı ile biraz parlalasın ve elektriklenmeyi alsın diye.

Geçmiş olsun. Ne teşhis koyuldu? İceriğine baktın mı aynı içerikteki ürünlere yönelebilirsin belki?

Ben artık önümüzdeki kışa kadar retinol kullanmam. Teşekkür ederim. Cica onarıcı krem alacağım çıkınca.

Saç ve cilt biraz genetik, ben saçıma hiç bakım yapmam, sadece şampuan kullanırım. Çok hızlı uzar, gür ve düz saçlarım. Ara ara beyazlar çıktı ama boyamıyorum henüz.
Cildim karma genç kızken sivilcem vardı tabi saçma sapan ürünler ile sivilcelerimi yok etmeye çalıştım daha beter oldu. Sonra tedavi oldum düzeldi. Yönlendiren de yoktu aslında çok problemli değildi cildim.
Bir ara geçen yıl yüz yogası yaptım internetten, Gua sha taşı aldım kullandım. Düzenli yapınca iyi oluyor aslında. Ama ben tam düzenli yapmadım artık yapmak istiyorum. Yüz yogası gua sha taşı ile masaj yapıyor musunuz? Bir fark oldu mu?

Ben bugün yeni ürünlerimi açacağım bu gece elimdekiler tam bitmedi ama olsun. Muadil aramayın boşuna bazı ürünlerde yok muadil ararken daha fazla harcıyoruz. Ben de dolaba attım yeşim taşını sabah balon gibi uyanıyorum bir de öğlen uykusuna yatıyorum iyice balon. Az da olsa yardım ediyor. Saçım benim için önemli zor çünkü gür kabarık kıvırcık uzun bakımsız çok kötü haftada 3 bazen 2 kere yıkıyorum her gün duş alıyorum ama saçımı yıkamıyorum her yıkama öncesi de beğenmediğim ürünleri boca ediyorum dibine de yağ mutlaka sürüyorum mikro akım cihazlarını kullanamıyorum sanırım ağzımda 2 tane implant var kullanılmıyo yazıyo

Ben dün makyaj ürünlerine indirim vardı diye allik ruj highlighter kontür aldim bakım ürünlerinede güzel indirim bekliyorum bu grubun şerefine bir kaç birşey alam barihavamız olsunnereye kadar suyla

Ben dün makyaj ürünlerine indirim vardı diye allik ruj highlighter kontür aldim bakım ürünlerinede güzel indirim bekliyorum bu grubun şerefine bir kaç birşey alam barihavamız olsunnereye kadar suyla
Iyiki makyajdan anlamiyorum.
Hosuma giden cok sey var ama ruj lipgloss anca aliyorum..onuda kizim kapiyor

Sabah yüzümü anua heartleaf soothing tonikle tonikledim ama hiçbir işe yaramıyor üstüne vichy hyaluronic asit serumunu ve roundlab dokko kremi sürdüm güneş kremi sürmedim süresim yok vücuduma da düz shea yağı ve badem yağı sürdüm altına da caudalie vinosclupt öğlen de lierac çatlak jeli ve yves rocher Hindistan cevizi kremini sürdüm yine bi ara yağlanırım acayip kurudu cildim bir de çatlak oluşmasın diye dizlerimin arkası meme popo full sürüyorum başka işim gücüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…