- 17 Ağustos 2023
- 8.489
- 29.302
- 478
- Konu Sahibi Depresif Penguen
Çok şükür yalnız degilmişim benim gibilerde varmışAy bu ben Allah da canımı alsın akşam olana çok üşeniyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür yalnız degilmişim benim gibilerde varmışAy bu ben Allah da canımı alsın akşam olana çok üşeniyorum![]()
Toniklerde o kadar beklemeye gerek yok nemlendirici serumda da beklemeye gerek yokBen üşenirim unuturum ya ondan şey ettiydimkaç dakika bekliyonuz 5 mi
![]()
Nolur kal her gün gel yazDepresifim bu gacılar beni depresifleştiriyor ben gidiyom![]()
Her gün ne yazcam aha rutin belli neyini yazayımNolur kal her gün gel yaz![]()
Yine karıştı di mi bilgiler çift aşamalı temizlikle3 dk masaj yapcan
Yok gel bugün de memleketten gelen balı sürdüm falan diye gel yazHer gün ne yazcam aha rutin belli neyini yazayım![]()
Yaptın mı yapmadın mı yaptıysan neler yaptın onları yaz da cahiller öğrensin cledyanam şifırımHer gün ne yazcam aha rutin belli neyini yazayım![]()
Yeni bilgiler öğreniyorum anneggToniklerde o kadar beklemeye gerek yok nemlendirici serumda da beklemeye gerek yok![]()
Biz yazdıkça gelcek görsel de paylaşçazYeni bilgiler öğreniyorum anneggbir insanin hiçmi hevesi olmaz ya
![]()
Ya bir tane kore ürünü vardı öyle ballı mallı çok güzeldi bilirsin o ne güzeldi ya.Yok gel bugün de memleketten gelen balı sürdüm falan diye gel yaz![]()
Foreo olanı var bende bunun ama düzenli kullanmıyorum
Az önce yaptımYaptın mı yapmadın mı yaptıysan neler yaptın onları yaz da cahiller öğrensin cledyanam şifırım![]()
I’m from markasının honey mask ı olabilir miYa bir tane kore ürünü vardı öyle ballı mallı çok güzeldi bilirsin o ne güzeldi ya.
Sonra baktım ben batıyorum kore ürünlerini çikardım hayatımdan![]()
Bize diyoYaptın mı yapmadın mı yaptıysan neler yaptın onları yaz da cahiller öğrensin cledyanam şifırım![]()
İvit ivit çok güzeldiI’m from markasının honey mask ı olabilir mi![]()
Kendime de
Bu ne Iron man maskesimi