- 17 Ağustos 2023
- 8.540
- 30.991
- 478
- Konu Sahibi Depresif Penguen
Siz benim bakımlı prenseslerimsinizSenin neyinizzzz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz benim bakımlı prenseslerimsinizSenin neyinizzzz![]()
Teşekkür ederizz öyleyiz di miiSiz benim bakımlı prenseslerimsinizmister hoca gibi uçamıyıcam şimdi ama bu bakımlarlada size anca bu yakışır
![]()
Her köşe de biriyle kaynaşıyon gözümden kaçiyo sanmaSeni dögeremmmmm haaaaaa![]()

Teşekkür ederizz öyleyiz di mii![]()
Farkındayımmm bidenemmmBana da bulmak zorundasın artık umarım farkındasındır![]()
Kızz duygulandım sen de benim pamuk kalplimsin gerçekten buradaki en sevdiğim insanlardan birisinFarkındayımmm bidenemmm
Sende benimm baş tacımsın yav minnoşumsun
Darda kalınca yazıp soranımsın halimi hatırımı soransın galbimsin gızımmmm![]()
Goşa goşa gelirimmmm beeKızz duygulandım sen de benim pamuk kalplimsin gerçekten buradaki en sevdiğim insanlardan birisingeeel sarılcam
![]()
Ya niye düzgün foto atmıyon
Ortalık yere foto mu saçam bdbdbYa niye düzgün foto atmıyon![]()
Gidem de bakımımı yapamoyaladınız beni yoksa asla aksatmam beni bilen bilir
![]()
Bugün attığım videodaki gibi sütle yüzünü ovala aşkım sonra durulaGidem de bakımımı yapamoyaladınız beni yoksa asla aksatmam beni bilen bilir
![]()
Özele at hadi bekliyorumOrtalık yere foto mu saçam bdbdb![]()
O konuda biraz zayıfım bakım yapmıyorum saçımaay kızlar saç bakım da gelir mi?
olsunnn o konuda da gelişirsin kesinO konuda biraz zayıfım bakım yapmıyorum saçımasadece bi cihaz var saç çıkarsın diye arada onı kullanıyorum
![]()
Ben bi tane şampuan kullanıyorum dökülmem durdu gibi oldu başka da bir şey yapmıyorum saçımaolsunnn o konuda da gelişirsin kesinyaaaa bana da bir teşhis kondu tek şampuan önerdi doktor, acaba muadili falan var mı diyecektim çok pahalı da
![]()