- 2 Mayıs 2013
- 96
- 20
- 48
- Konu Sahibi sentro1386
-
Canim bu sprey tarzi bisi diil kapsul suylan iciyorum yani kullananlarin hep dokulmesini falan durdurmus benim olmayan problemimi hortlattiBazı ilaçlar minoxil tarzı önce döker. Dökülecek olanları hızlıca atıyo.
Sonra dökülme azalıyo ve yeni saçlar çıkıyo
Canim bu sprey tarzi bisi diil kapsul suylan iciyorum yani kullananlarin hep dokulmesini falan durdurmus benim olmayan problemimi hortlatti
Insallah canim ya psikolojim coktu resmen yillardir.ugrasiyorumDökülecek Sırada bekleyenleri dökmüştür korkma
Insallah canim ya psikolojim coktu resmen yillardir.ugrasiyorum
Hemen hemen herkes ayni durumda ne katiyolarsa bu sampuanlara allah bildigi gibi yapsin bunlari.yok canim kan testlerime baktilar hersey normal diip yollamislardi hormonlara baktirmadim gidicem onada hastane fobim var her gidisimde ruhum sıkısıyo oyyy oyBenimde yapmadığım şey kalmadı tam duruyo ohh diyorum haydaa başa dönüyorum.
Saçlarım aşırı gürdü şimdi 4/3 kaybettim.
Artık sadece olanları korumak istiyorum ama ...
Erkek tipi dökülme mi ? Hormonlara bakıldı mi ?
Pahalimi bu saca ne kadar paralar doktumkerastesein serumunu kullanıyorum saç dökülmesini durdurup düzenli 3 aylık kullanımda saç çıkarıyor. biraz pahalı yalnız.
Hemen hemen herkes ayni durumda ne katiyolarsa bu sampuanlara allah bildigi gibi yapsin bunlari.yok canim kan testlerime baktilar hersey normal diip yollamislardi hormonlara baktirmadim gidicem onada hastane fobim var her gidisimde ruhum sıkısıyo oyyy oy
Aynen canim.artik sozlumun kolundan tutup beraber giderim isin kotu yani cozumu yok nasil bi illetse yani deselerki sorunun su eksikli bu eksikligi bulcam cozumunu sagol tatlim haber veririm artik ;(Hormonlara muhakkak baktır canım.
Tiroid problemi, testesteron yüksekliğinden Kaynaklı olabilir.
Fobi yüzünden saçlarından mı olacaksın
Arkadaşlar priorini emziren annelerin kullanmasında bir sakınca var mı sizce ? Bilen var mıHormonlara muhakkak baktır canım.
Tiroid problemi, testesteron yüksekliğinden Kaynaklı olabilir.
Fobi yüzünden saçlarından mı olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?