Prison Break

yazını okudum gaza geldm izledim,iyikide izlemisim sonu tahmin ettiğm gbi olmadı ağlamaktan heder oldum ama keşke bitmeseydi :'(

hic sorma ya diziyi bitirdigim gün aglamaktan basim agrimisti.keske sonu daha farkli bitseydi.
esime mutlaka izlemelisin diye tavsiyede bulunuyorum.henüz baslamadi.türkce dublajli da cikti starda gösteriliyor ama orjinaldeki gibi zevki vermiyor öyle basladigim icin olsa gerek.
bir süre sonra yeniden izlemek istiyorum.:hooray:

lincon bir sahnesinde sofiaya kücük bir anahtarlik hediye etmisti.eski sevgilisinin ismi neydi suan unuttum onu parise götürmeye söz vermisti.lincon da eger o götürmesse ben götürürüm demisti.iste o sahneyi unutamiyorum.2 gün önce ben paristeydim eyfel filan oralardaydik ve onlari icimden andim..o anahtarliktan aldim. kaydirigubbakcemile3

dilaracim söylesem heyacani kalirmi bilmiyorum ama madem demissin hayir idam edilmiyor.saniyeler kala pacayi kurtariyor.
ben netten izledim istersen adresi veririm özelden ulasirsan..

hic sorma ya diziyi bitirdigim gün aglamaktan basim agrimisti.keske sonu daha farkli bitseydi.
esime mutlaka izlemelisin diye tavsiyede bulunuyorum.henüz baslamadi.türkce dublajli da cikti starda gösteriliyor ama orjinaldeki gibi zevki vermiyor öyle basladigim icin olsa gerek.

lincon bir sahnesinde sofiaya kücük bir anahtarlik hediye etmisti.eski sevgilisinin ismi neydi suan unuttum onu parise götürmeye söz vermisti.lincon da eger o götürmesse ben götürürüm demisti.iste o sahneyi unutamiyorum.2 gün önce ben paristeydim eyfel filan oralardaydik ve onlari icimden andim..o anahtarliktan aldim. kaydirigubbakcemile3

dilaracim söylesem heyacani kalirmi bilmiyorum ama madem demissin hayir idam edilmiyor.saniyeler kala pacayi kurtariyor.

hadi ya benimde aklıma direk şey geldi,baktım anahtarlığa ala ala bu ucuz şeyi mi almış koskoca prison break dedim fransada 5 tanesini 2 eurodan almıştımda eiffelin ordaki zenci adamlardan ne duygusuzum hee.. kaydirigubbakcemile2

benim gıcık olduğum nokta o iki bölümden bi sezonluk malzeme çıkardı mesela hapisteki lezbiyen kız çok orjinaldi daha bi çok olaylar çıkarabilirlerdi gretchen de ortada kaldı sonu noldu bilmiyoruz,michaelın ölümünü keşke uzatsalardı daha duygusal yapsalardı(bende o kadar ağladım hala duygusal olsun diyom mazoşistmiyim neyim sırnaşık şey) ama yani çok ani oldu herşeye rağmen hayatımda istisnasız izlediğim en güzel diziydi..

Evet benimde izlediğim en güzel diziydi sonunda sara micheal ın kan testini verdi onu anlamadım bide sonu öylece bitti dimi cd izliyorlardı özgürlük dedi okadar

Evet benimde izlediğim en güzel diziydi sonunda sara micheal ın kan testini verdi onu anlamadım bide sonu öylece bitti dimi cd izliyorlardı özgürlük dedi okadar

Kan testinde Michael'in zaten tümör den dolayı ölceği yazıodu. Michael'da beklemedi seçinimini yaptı sarayı kurtarmak için ölmeyi seçti çünkü zaten az bi zamanı kalmıştı ölcekti tümör yüzünden. Ve orda düzenek çalışmayınca yapması gereken ikinci şeyi biliordu ve bunun yüzünden öleceğinide. başaramassa izlemeleri için bi CD yaptı.
Ve filmin başından beri özgür kalmak için uğraşıolardı sonun da michael sayesinden özgür kaldılar. Bu nedenle özgürlük die bitti kaydirigubbakcemile

Ama ben michael'in ölmesine çok üzüldüm :çok üzgünüm: senağlama :a015:

ben bu diziyi de bi cirpida izleyip bitirdim, filmini de sonra, dehset surukleyici bi dizi, bi gunde 10 -15 bolum birden izledigimi bilirim :)
ama keske sonu mutlu bitseydi her dizi kahramani acisindan:(

Ben de bitirdim bayağı oldu bayramda bitirmiştim. Muhteşemdi.. Bence sonu çok iyiydi. Ben hüzünlü biten sonları daha etkileyici bulmuşumdur her zaman... :)

bu dizi şuan star tv de ama çok geç yayınlıyorlar valla izlerken heyecandan hop oturup hop kalkıyorum
şuanda Meksika Sona ceza evindeler acaba kaçabiliyormu ne olur söyleyin haftayı bekliyemem ölürüm meraktan

bende o adresi istiyorum lütfen bende merak ediyorum bende ağlamak istiyorum ..............a.sa.s

Back
X