Prison Break

Hayatımda seyrettiğim en müthiş dizi house'dan az farkla önde olumunekankayizsmile
Ne diziler geldi geçti be vay anasını yaşlanıyorum herhalde :sinifsinif:
Bu dizi yüzünden sevgilimle konuşmazdım da hemen bölüm çıkınca beklerdi garibim :1closedeyes:
dizi bitti konuşacak kimse de kalmadı ne yaman çelişkisin sen hayat ya vu?
Nerden nereye aman prison break sevdası bambaşka deyip tekrar mı izlesem ya baştankaydirigubbakcemile2

Efsane resmen bu dizi yaa, en tadında bitiren de ayrıca, fazla uzatmadan.
Bir sürü bir sürü yabancı dizi izledim şu ana kadar ama Prison Break en kalitelilerindendi. Hatta hepsinin arasında en kalitelisi belki. :66:
Her bölümü nasıl bir heyecanla izlerdim yaa, ayrıca bölüm sonları da öyle merakta bırakırdı ki.
Ama 1.sezon 6.bölümün yeri ayrı yaa, acayip heyecan yapmıştım o bölümde. Hala hatırlıyorum an an neler olduğunu. T-Bag yaa:60:

sanırım ilk iki sezonuydu.eşimle birlikte her gün dvdsini izliyorduk.
her bölümü ayrı bir heyecandı.
diğer sezonlarıda netten izlemek istiyorum fırsat buldukça bakıcam.
Michael Scofield ♥ Sara Tancredi
:69:

michael%20sara%2011-17-08.jpg

benimde en favori dizilerimdendi.4.sezona kadar en baştan başlayıp hepsini izledim.sonra 4.sezon başladı ve her hafta beklemek birde uzun aralar vermişlerdi.hatta bir ara 3 aylık mı ne bir ara vardı çatlamıştım.ama iyi bitti.gerçi ilk sezona göre çok dağıldı ama güzeldi.zaten 1 sezonluk yapılması planlanan bir diziymiş sonradan uzattılar.öyle olunca o baştaki olaylar unutuldu başka şeyler girdi ama harika diziydi.

ben finali çıktığı zaman sabahlamıştım internete koymuşlardır diye.sonunda izledim gece zırıl zırıl ağladım.hayatımda izlediğim en güzel dizilerdendi:43:

evet o final break mahvetmişti beni yaa :43:

yaaa.. sadece ilk sezonun 3 bölümünü izledım ve şimdiden sonu için sabrszlanıyorum.. ancak internette izlediğim sitede sorun var. kalıteli izleyebileceğim bi site önerebilir misiniz... ?:52: :32:

vay beeeee bir zamanlar deli gibi her hafta kaçırmadan izlediğim dizi bu da bitti :31::31::31:
4 sezon boyunca her bölümünü heyecanla izledim yeni bölümleri heyecanla bekledim...
şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum çünkü sıkılmam izlerken

başlık açıp izleyenler varsa yorumları paylaşalım diyecektim bi baktım çoktaaann açılmış bile :)
ben biraz geç öğrendim diziyi...internetten izliyorum, 3. sezon bitti....
4. sezona geldim alt yazılı dördüncü sezon tek sıkıntı o...
bugüne kadar izlediğim ve izleyeceğim en güzel yabancı dizi olduğunu düşünüyorum....
çekim hataları bile çok nadir olan kusursuz bir film...
senaristin zekasına hayranım...hiç umulmadık anlarda hiç akla gelmeyecek plan ve komplolarla muhteşem bir zekaya sahip bence...
tabi oyuncuların da rol yeteneğini yabana atmamak lazım...
özellikle michael'ın....
çok beğeniyorum bu diziyi...her gece 3 veya 4 bölüm izliyorum :) son sezona geldim bitecek diye üzülüyorum...:)

başlık açıp izleyenler varsa yorumları paylaşalım diyecektim bi baktım çoktaaann açılmış bile :)
ben biraz geç öğrendim diziyi...internetten izliyorum, 3. sezon bitti....
4. sezona geldim alt yazılı dördüncü sezon tek sıkıntı o...
bugüne kadar izlediğim ve izleyeceğim en güzel yabancı dizi olduğunu düşünüyorum....
çekim hataları bile çok nadir olan kusursuz bir film...
senaristin zekasına hayranım...hiç umulmadık anlarda hiç akla gelmeyecek plan ve komplolarla muhteşem bir zekaya sahip bence...
tabi oyuncuların da rol yeteneğini yabana atmamak lazım...
özellikle michael'ın....
çok beğeniyorum bu diziyi...her gece 3 veya 4 bölüm izliyorum :) son sezona geldim bitecek diye üzülüyorum...:)

Ben de sizin gibi diziyi geç keşfedenlerdenim. 1 hafta önce bitirdim tüm bölümlerini. Ve son bölümde de ağladım.
Hiç düşünmemiştim ağlayacağımı.
İnanın, alt yazılı olmasına rağmen harika bir heyecan veriyor, 4. sezon.
Yerinizde olmak, yeniden başlamak isterdim : )

Ben de sizin gibi diziyi geç keşfedenlerdenim. 1 hafta önce bitirdim tüm bölümlerini. Ve son bölümde de ağladım.
Hiç düşünmemiştim ağlayacağımı.
İnanın, alt yazılı olmasına rağmen harika bir heyecan veriyor, 4. sezon.
Yerinizde olmak, yeniden başlamak isterdim : )

cnbc de yayınlanmış bu dizi ama ben hiç denk gelmedim demekki, zaten yabancı kanalları da pek izlediğimiz söylenmez....:)
kardeşim tavsiye etti abla izle bana teşekkür edeceksin diye...ramazanın başında başladım izlemeye, ve 3 hafta oldu son sezona geldim..bugün dördüncü sezonun ilk bölümüne başlıyorum :)
ama bitecek diye de üzülüyorum...böyle güzel diziler varmı bildiğiniz tavsiye edeceğiniz...televizyonda pek günü gününe bekleyip dizi takip eden biri değilim...o yüzden tavsiye ile internetten izlemeyi tercih ediyorum....hem sabretmek olmadan daha zevkli :)
prisondan sonra ne izlesem acaba :26:

cnbc de yayınlanmış bu dizi ama ben hiç denk gelmedim demekki, zaten yabancı kanalları da pek izlediğimiz söylenmez....:)
kardeşim tavsiye etti abla izle bana teşekkür edeceksin diye...ramazanın başında başladım izlemeye, ve 3 hafta oldu son sezona geldim..bugün dördüncü sezonun ilk bölümüne başlıyorum :)
ama bitecek diye de üzülüyorum...böyle güzel diziler varmı bildiğiniz tavsiye edeceğiniz...televizyonda pek günü gününe bekleyip dizi takip eden biri değilim...o yüzden tavsiye ile internetten izlemeyi tercih ediyorum....hem sabretmek olmadan daha zevkli :)
prisondan sonra ne izlesem acaba :26:

Ne ilginç, aynı şeyleri yaşamışız :) Ben de yabancı dizilerden pek hoşlanmazdım, prison break bir ilk oldu :)

Kardeşim seyretti ilk önce, ardından ben başladım.

Burdan forumdan takip ettim yabancı dizilerden neler izlenmiş diye, "Criminal Minds" ilgimi çekti. Bir de "Fringe" i seyretmeyi düşünüyorum. Bakalım :)

Ne ilginç, aynı şeyleri yaşamışız :) Ben de yabancı dizilerden pek hoşlanmazdım, prison break bir ilk oldu :)

Kardeşim seyretti ilk önce, ardından ben başladım.

Burdan forumdan takip ettim yabancı dizilerden neler izlenmiş diye, "Criminal Minds" ilgimi çekti. Bir de "Fringe" i seyretmeyi düşünüyorum. Bakalım :)

beraber başlayalım o zaman :) karar verince anlaşalım....sonra dizi hakkında yorumlar yaparız :) criminal find bi kaç kez denk geldim sevmedim...ama fringe'i hiç izlemedim...yorumlara bakılırsa izleyen çok...izlesek olur aslında :)
prisonun yerini tutmaz ama napalım artık :)

Back
X