Prison Break

T-Bag: Neden bizi daha soğuk biryere transfer etmiyorsunuz. Mesela Afrika?
Gardiyan: Çocuk olma T-Bag. O kadar sıcak değil.
Tbag: O kadar sıcak değil mi? Şurdaki zenci sabah uyandığında beyazdı !

Ben bu bölümde t bag in bu lafına çok gülmüştüm.
Ben öyle replikleri fazla aklımda tutamıyorum. Anca netten okuduğumda aklıma geliyor.
Sofia çok güzel bi kız ama zaten whistlerla yakışmıyorlar da whistler da yahşi çocuk şimdi

başlığı görünce yazmadan edemedim,3 kez dvd'den bir kezde cnbce' den olmak üzere toplamda 4 kez izledim bu diziyi,vaktim olsa oturur bir kez daha izlerim.

ha bu arada başrol oyuncusu mıchael scofield,(gerçek adı çok zor) gay olduğunu açıkladı

Belki yazmışlardır çok sayfa olduğu için okuyamadım. Ama bu diziyi sevenler OZ'u da beğenirler diye düşünüyorum. Müthiş bir diziydi.

alex mahone kadar karizmatik değil
michael'den bile daha bi karizmatik yahu...

ama bu arada nika'yı da unutmamak lazım çok güzel gacı hakkaten...

şuna baksana

canım beni oz'u çok merak ediyorum ama türkçe dublajı yok dimi onun...ben bulamadım da..
varmı? varsa hemen izlerim kesin...

Türkçe dublaj indirerek elde edebilirsin sanıyorum. Çünkü dizi ben çocukken Cine-5'te yayınlanıyordu belirli günler türkçe, belirli günler altyazılı olarak.

Ama tavsiyeme uy altyazılı izle. Hem daha çok zevk alırsın, hem bazı karakterlerin duygusundan kopmazsın kesinlikle.

Hayatımın dizilerinden biri.. Sona'dan kaçış sahnesinde resmen kalp atışlarımın sesini duymuştum.. Hala aklıma geldikçe heyecanlanıyorum..

Hayatımın dizilerinden biri.. Sona'dan kaçış sahnesinde resmen kalp atışlarımın sesini duymuştum.. Hala aklıma geldikçe heyecanlanıyorum..

bazı kısımlarında anlayamadığım yerler var, bilen varsa cevaplasın,,aklıma geldikçe de yazarım da şuan hepsi aklıma gelmedi...
mesela sona da, mike ve bi adam tavuk ayağı meselesiyle düello yaptılar ya hatırlarsınız..
işte orda rakip adam bıçak kullandı diye alex hemen adamı dövdü öldürdü..
oysa yarışma kuralları gereği, kesinlikle dışardan üçüncü biri yarışmaya dahil olamazdı, dahil olan da öldürülecekti..kural buydu...
peki alexi nede öldürtmedi luçero??
alex adamı dövüp öldürünce, düello bitti..luçero içeri geçti vs...
bunu hep merak etmişimdir...

Kuralların biri de silah ya da başka bir alet kullanmak yoktu alex onu hatırlattı lecheroya bu yüzden lechero içeri gitti sinirli bir şekilde ama dokunmadı ona çünkü dövüşen adamın bıçağı vardı.

Ben düellolarda bıçak kullanmak yasak diye hatırlıyorum. Bence bu nedenle müdehale etmedi.. Zaten orda bir haksızlık söz konusuydu..

canım ben alt yazılı dizileri sevmiyorum yaa, yazıyı okumak konsantreyi bozuyor...
altyazılı değilde dublajlı varsa indirebilirim...bildiğin bi adres varmı canım?

Ben düellolarda bıçak kullanmak yasak diye hatırlıyorum. Bence bu nedenle müdehale etmedi.. Zaten orda bir haksızlık söz konusuydu..

dövüşme anında bıçak yoktu, bıçak kavga esnasında başka bir adamın bıçağı adama gizlice atmasıyla adamın eline geçti..
madem silah yasaksa, luçero o bıçağı veren kişiyi bulup öldürtebilirdi...
çünkü luçero kavga anındaki adaletsizliğe çok kızan bi adam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…