dövüşme anında bıçak yoktu, bıçak kavga esnasında başka bir adamın bıçağı adama gizlice atmasıyla adamın eline geçti..
madem silah yasaksa, luçero o bıçağı veren kişiyi bulup öldürtebilirdi...
çünkü luçero kavga anındaki adaletsizliğe çok kızan bi adam...
dövüşme anında bıçak yoktu, bıçak kavga esnasında başka bir adamın bıçağı adama gizlice atmasıyla adamın eline geçti..
madem silah yasaksa, luçero o bıçağı veren kişiyi bulup öldürtebilirdi...
çünkü luçero kavga anındaki adaletsizliğe çok kızan bi adam...
Ama işte lechero görmedi o bıçak vereni direkt adamın elinde gördüler.
Ama bi taraftanda adam onun adamı..
kızlar eğer izlemediyseniz çok güzel bir film tavsiye edecem sizlere...
ESARETİN BEDELİ...
prison break gibi hapisten kaçış filmi...
michael gibi zeki bir adam, ve kaçış planı...
mutlaka izleyin...ben çok beğendim...
başlığı görünce yazmadan edemedim,3 kez dvd'den bir kezde cnbce' den olmak üzere toplamda 4 kez izledim bu diziyi,vaktim olsa oturur bir kez daha izlerim.
ha bu arada başrol oyuncusu mıchael scofield,(gerçek adı çok zor) gay olduğunu açıkladı
O film zaten baba bir film mutlaka ölmeden önce her insanın izlemesi gereken bir film yeşil yol gibi...
Aaaaaaaaa olaamazzzzzzzz
Ya başrol oyuncusunun öyle olduğunu ben çok önceden biliyordum ki
Yabancı magazin basını daha dizi oynuyorken açıklamıştı ama tabi o zaman Türkiye de fazla duyulmamıştı millet şimdi yeni yeni öğreniyor.
O zamanlar sevgilisiyle fotoğrafları falan vardı hep yabancı sitelerde
yeşil yolu ben izlemedim desem :26:
hemen izlicem merak ettim...
bu arada eğer izlemediysen alcadraz'dan kaçış filmini tavsiye ederim..oda hapis ve kaçış filmi...çok eski yıllarda...
evet canım malesef öyleymiş
aman işin o kızmı bizi ilgilendirmez canım
Ya başrol oyuncusunun öyle olduğunu ben çok önceden biliyordum ki
Yabancı magazin basını daha dizi oynuyorken açıklamıştı ama tabi o zaman Türkiye de fazla duyulmamıştı millet şimdi yeni yeni öğreniyor.
O zamanlar sevgilisiyle fotoğrafları falan vardı hep yabancı sitelerde
ah michael ahh, olan sara'ya oldu iyimi
filmin çekim esnasında, bazı sahneleri çok zor çekmişlerdir kesin
hatta bir halvet sahnesinin olmamasının nedeni buymuş demekki sara ile michael'in...
halvet denilince sucre ile maricruz geliyor hep akla
ayy koptummm
sen bitirdinmi canım? ne zaman keşfettin diziyi...
bende ramazan ayında keşfettim...bende geç kalmışım baya
Ben de ramazan ayında keşfettim canım.
1 ay bile sürmemiştir belki, izledim bitirdim.
çok güzeldiama 4.sezon gereksiz uzatılmıştı... 4.sezonun başından birkaç bölüm bir de sondan birkaç bölüm yeterliymiş final için bence
4. sezon aslında hesapta yokmuş...sona dan sonra bitirilecekmiş...ama çok rağbet gördüğü için 4. sezonu ışık hızıyla hazırlamışlar...
kötü de olsa ben hyecanla izledim..
özellikle gretchen çok yakışmıştı 4. sezona..
benim hep anlamadığım şey, neden michael hastaydı....ne gerek vardı???sırf diziyi kötü sonla bitirmek içnmi hasta ettiler...
ee zaten elektrik çarptığı için öldüğüne göre, neden hasta olması gerekiyordu hala anlamadım..çok gereksizdi bence...
çünkü hasta olmasıyla alakalı bir heyecan yoktu ki...hastaydı ameliyat oldu eee?? ne anladık burdan??
Canım, elektrik çarptı öldü evet, ama hasta olmasaydı (yani zaten ömrünün az olduğunu düşünüyordu ya) belki bile bile ölüme gitmeyecekti.
Benim fikrimi sorarsanız, bence 3. sezon gereksiz, 4. sezon ise çok akıllıca yazılmış bir senaryoydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?