Prison Break

Ama işte lechero görmedi o bıçak vereni direkt adamın elinde gördüler.

Ama bi taraftanda adam onun adamı..

kızlar eğer izlemediyseniz çok güzel bir film tavsiye edecem sizlere...
ESARETİN BEDELİ...
prison break gibi hapisten kaçış filmi...
michael gibi zeki bir adam, ve kaçış planı...
mutlaka izleyin...ben çok beğendim...

O film zaten baba bir film mutlaka ölmeden önce her insanın izlemesi gereken bir film yeşil yol gibi...

Aaaaaaaaa olaamazzzzzzzz

O film zaten baba bir film mutlaka ölmeden önce her insanın izlemesi gereken bir film yeşil yol gibi...

yeşil yolu ben izlemedim desem :26:
hemen izlicem merak ettim...
bu arada eğer izlemediysen alcadraz'dan kaçış filmini tavsiye ederim..oda hapis ve kaçış filmi...çok eski yıllarda...

Aaaaaaaaa olaamazzzzzzzz

evet canım malesef öyleymiş
aman işin o kızmı bizi ilgilendirmez canım

Ya başrol oyuncusunun öyle olduğunu ben çok önceden biliyordum ki
Yabancı magazin basını daha dizi oynuyorken açıklamıştı ama tabi o zaman Türkiye de fazla duyulmamıştı millet şimdi yeni yeni öğreniyor.
O zamanlar sevgilisiyle fotoğrafları falan vardı hep yabancı sitelerde

ah michael ahh, olan sara'ya oldu iyimi
filmin çekim esnasında, bazı sahneleri çok zor çekmişlerdir kesin
hatta bir halvet sahnesinin olmamasının nedeni buymuş demekki sara ile michael'in...
halvet denilince sucre ile maricruz geliyor hep akla

Ayy olur mu kız, beni ilgilendiriyordu yaaa

Ahh canım, diziyi yeni keşfeden biri için bu haber de yeni sayılır :)

çok güzeldi ama 4.sezon gereksiz uzatılmıştı... 4.sezonun başından birkaç bölüm bir de sondan birkaç bölüm yeterliymiş final için bence

çok güzeldi ama 4.sezon gereksiz uzatılmıştı... 4.sezonun başından birkaç bölüm bir de sondan birkaç bölüm yeterliymiş final için bence

4. sezon aslında hesapta yokmuş...sona dan sonra bitirilecekmiş...ama çok rağbet gördüğü için 4. sezonu ışık hızıyla hazırlamışlar...
kötü de olsa ben hyecanla izledim..
özellikle gretchen çok yakışmıştı 4. sezona..
benim hep anlamadığım şey, neden michael hastaydı....ne gerek vardı???sırf diziyi kötü sonla bitirmek içnmi hasta ettiler...
ee zaten elektrik çarptığı için öldüğüne göre, neden hasta olması gerekiyordu hala anlamadım..çok gereksizdi bence...
çünkü hasta olmasıyla alakalı bir heyecan yoktu ki...hastaydı ameliyat oldu eee?? ne anladık burdan??

Canım, elektrik çarptı öldü evet, ama hasta olmasaydı (yani zaten ömrünün az olduğunu düşünüyordu ya) belki bile bile ölüme gitmeyecekti.

Benim fikrimi sorarsanız, bence 3. sezon gereksiz, 4. sezon ise çok akıllıca yazılmış bir senaryoydu.

benim bildiğim michael kaç tane hapishaneden kaçmış, koca şirketin kara deliğine erişmiş, bütün şifreleri çözmüş bir adam olarak, ordan elektrik çarpmadan da kurtulabilirdi...sırf diziyi kötü finalle bitirmek için hasta ettiler...çünkü hasta olmasının diziye hiçbir getirisi yoktu... tabi bu benim fikrim senarist keşke bana sorsaydı, ben michael'ı ordan elektrik çarpmadan da kurtulabileceği bir hale getirirdim...
4. sezon evet çok akıllıcaydı...don self'in michael ve arkadaşlarını oyuna getirmesi falan hiçbirimizin aklına gelmedi..
ama 3. sezon gereksiz değildi bence..
çünkü alex'in hapse girmesi gerekiyordu ve girdi...peki o hapishaneyi nasıl heyecanlı göstereceklerdi..elbette michael'i da oraya sokarak...
ehh girmişken aksiyon olsun bari ordan birini kurtarsın bari dediler...
sonra tadından yenmedi...
alex ve michael'ı başka türlü dost yapamazlardı zaten...
çünkü iki düşmanı dost etmek için bi yere kapatmalk şarttı
ay bu konuları konuşmak hoşuma gitti vallahi..özet geçmiş gibi oluyor....daha anlatsam anlatırım valla sayfalar dolusu...
çok sevdiğim bi diziydi yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…