Prison Break

Bugüne dek izledigim en heyecanli dizilerden birtanesi...Dizilerden nefret eden esim bile bu dizinin hic bir bölümünü kacirmiyor... Muhtesem bir yapim

Ben 2. sezon 6. bölümden gidiyorum çok güzel ama 1. sezon daha heyecanlıydı.. gerçekten bu diziyi ve benzeri (lost, heroes.. ) gibi kaliteli dizileri izleyince anlıyorumki türk dizileri berbat çok kalitesiz.. tek konuları aşk..
iyiki aşk diyede bişey var olmasaydı napacaklardı bilmiyom..
o ona aşık o onun kocasıyla o onun yengesini.. yanii wallaa biraz izleyipde örnek alsınlar..

Ben 2. sezon 6. bölümden gidiyorum çok güzel ama 1. sezon daha heyecanlıydı.. gerçekten bu diziyi ve benzeri (lost, heroes.. ) gibi kaliteli dizileri izleyince anlıyorumki türk dizileri berbat çok kalitesiz.. tek konuları aşk..
iyiki aşk diyede bişey var olmasaydı napacaklardı bilmiyom..
o ona aşık o onun kocasıyla o onun yengesini.. yanii wallaa biraz izleyipde örnek alsınlar..

Tüm duygularımı dile getirmişsin teşekkür ederim her kelimeye aynen katılıyorum cnbc-e yi tek geçerim.Bütün dizilerini seyrediyorum bikaç tanesi hariç tabi hepsi birbirinden güzel ..

michael'in kılına zarar gelsin , o hapishaneyi başlarına yıkarım Kötü Kazen

ben şu an amerikayla aynı gidiyom.3. sezon 12. bölümdeyim....13. bölüm sezon finali olcak ne yazıkki..

Olamaz yaaa dun gece 12. bolumu izledik cok heyecanli yerde kaldi.Sadece bir bolum varsa gene sonuclanmadan tatile girecek demek.Of yaaa bekle bekle biktim valla Kötü Kazen

ben 2.sezonu yeni bitirdim dvd den izliyorum..

elimde 3. sezon ilk 10 bölümü daha var onlarıda dvden izlerim 10. bölümden sonra cnbse den izlerim.. ama ben bazen günde 5 bölüm izliyodum haftaa bir nasıl olcakkk bayılıyom bu adama yaa aşık oldum sankiiii :asigim::asigim:

openingwn.jpg
wentworth_miller_1141855797.jpg

wentworth-miller-pb16.jpg

wallaa ayıptır sölemesi geçen gece rüyamda öpüşürken gördüm :)))) çok güzeldi yaaa

walla liseli aşıklar gibi konuştum ama napim aşk bu :)) :asigim::asigim:

valla sevgilim bu Scofield ın da dizinin de hayranı ben de onla beraber bikaç bölüm izledim ama ortalardan bi yerlerden izlediğim için fazla sarmadı

kizlar kotu haber galiba 3 sezon 13 bolum olucakmis ve en son izledigimiz sezon finaliymis yeni sezonunda ne zaman basliyacagi belli degilmis of yaaaaaaaaaaaaa

finaldi ne yazık ki.. 3. sezon 13 te bitio, ama 2 ay sonra başlicağı gibi bi söylenti var umarım doğrudur.. bu senaristlerin grevi yüzünden hep:(

yahu bir yanlışınız var biz daha 3. yada 4. bölümü izledik :sm_confused:

Kizlar ya duyduguma gore 3. sezon sadece 13 bolummus ve 4. sezon baslicakmis ama mayista.Ve yine duyduguma gore SARA geri donucekmis 4. sezonda.Bakalim bunlar hep duyum insallah gercektir ya bittiyse cok kotu cok fena baglanmistim yaa

Daha yeni başladı sayılır. NAsıl sezon sonu oluyor anlamadım.
Ayrıca Sara'nın kafasını kesmediler mi ? Nasıl geri dönecek.

Ya zaten yeterince karışık bir dizi, ikide bir mola vermeye ne gerek var :(
Nasılda beklemiştim yaaa ...

bencede harika bir dizi lodt'tan sonra izlediğim en iyi dizi diyebilirm 3. sezonun son bölümüde süperdi 4. sezon ne zaman başlicak acaba bilen varmı?

prison break süper dizi evet mayısta başlıcak 4. sezon olarak off hep ara veriyorlar dizilere ne yapcaz ya ama prison breakin ilk sezon müthişti izlediğim en zekice dizilerden biri

Back
X