Prison Break

çok güzel ,çok başarılı ama ilk 2 sezon özellikle midem kalkmadan izleyemedim nedense,etkiledi gerginlikler...

lost 1,prison break 2
bu 2diziye bayılıyorum.
3 sezon btrdm prison da we heycanla bekliyorum 4.sezonu
bide bizde ki dizilere bakın.hç bunlar gbi yok malesef :(

Ya kızla beni neden çağırmıyorsunuz çok ayıp çoksüprizzzzz..
Dün akşam seyredemedim diye gecenin bi yarısı tekrarını seyrettim..
Normalde zaten gece seyrederdim ama artık çalışıyorum, tekrarları izlemek zor oluyor..
Oyy oyy Michealim benim, tatlım yaa..O böyle küçük emrah gibi ağlamaklı bakmıyormu bayılıyorum yaa:a015:.
Helede dün akşam bir şapka vardı başında ne kadar sevimli olmuş öylegamyoncuiremsu..
Tabi açar açmaz gay lafı duydum..Tabiki iğrenç..Hiç beklemezdim (sanki tanıyorumda) Bunu daha sonra farkına varacağım..Henüz tiksinmiyorum:1closedeyes:..

Gelelim 4.sezonumuza her kart kopyalama sahnesinde fenalıklar basıyor..Sanki sinemada gerilim filmi seyrediyorum..O %100 olana kadar bende bitiyorum..
He bide benim ablacığım Lincoln baş rolde diye sinir oluyor..Micheal baş rolde olmalı onun adı önce yazılmalı diyor..
Mahon'uda severim..Federal ajandır kendileri..Ne kadardeli gibi gözüksede oda Michealgillerdenkaydirigubbakcemile3..
Sucre zaten baştan beri sevimli, yardımsever dostkaydirigubbakcemile5..
Sara garibim neler çekti..Bi sarılıp doya doya öpüşmüyorlar sinir oluyorum yaaŞeniz...
Bellick'te iyice sıyırdı..Görev verildiğinde çok iyi yapıyor ama normalde titremeden konuşamıyor bişe:bbo:..
Gretchen uyuz gıcık kadın..Hesabını soracacağız..İntikam sezonu nabeeeerr??:enbuyukkk:
He bide zenci var..Kiralık katilk..Bi haltmış gibi kasıla kasıla dolaşıyor..Gretchen ı bir anda harcadılar..Gerekirse senide harcamayacaklar sankim.hıh.
He bide çinli var..Bişeyler karıştıracak kesin..Bela olacak gibi.:kızgın:.
Bide tabi ben Ajan Don Self'i sevdim..Gerçi başı belada bu aralar bakalım

ara ara baktığım bi diziydi, ama2 hafta önce oturdum adam akıllı 2 sezonu bitirdim.3 sezondayım. şimdi bi michael hastası olarak yazılanların yalan olduğunu söyleyin lütfen :((

ara ara baktığım bi diziydi, ama2 hafta önce oturdum adam akıllı 2 sezonu bitirdim.3 sezondayım. şimdi bi michael hastası olarak yazılanların yalan olduğunu söyleyin lütfen :((

Ben gözümle görmediğim şeye inanmam sende inanma :kahve:

inanmayalım di mi? olur mu yaa,güzelim çocuk ....böhüüüüsenağlama, inanmıyorum yok olamaz naayııırrr......

çok seviyorum ben bu diziyi. michealinde hastasıyız. her bölümünü oha bukadarda olmaz, bunuda önceden düşünmüş olamaz diyerek izliyorum.bütün sezonları çok iyiydi.yeni bölümü bekliyoruuzzzzz iki hafta olcacak yaaaaaaaaaa

dün akşam "good night,and good luck" filmini izlerken sadece bir sahnede T-Bag vardı.
adam o iğrenç dilini cıkarmadığı ciddi bir rolde de oynayabiliyormuş demek --tatlicadiarzu-

verildimi bilmiyorum ama bakarmısınız şu şirinliğe :) yerim ben bu michael'i .
prisonbreakxn9.jpg

1 kare michael scofield olsun
100 milyor borcun olsun:delphin:

şaka şaka...Kocam olsun yeterr :lepi:

ya bitmesin prison break hiç.nasıl bi zeka ürünüdür bu diziyi yzan vatandaş.insanın ağzı açık kalıyo valla.her bölümde ayrı bi heyecan.insan hiç sıkılmıyo.bu diziyi izlemeyen çek şey kaçırmış demektir.4. sezon kaç bölüm arkadaşlar 20 mi.ben en son 16yı izledim.ve sabırsızlıkla bekliorum u

ha kıslar bide micheal hakkında sölenenler doğru olabilir.bende duymuştum.hatta googledan resimlerini aratmıştımda az öle gibi ya.çok üzüldüm

muhteşem bi diziiii.. hemde ingilizcem gelişio yerimseniben bu arada michael gay fln diolar ama deil kız arkdşıyla resimleri var ayrıca tvdede gördüm kız arkdaşıyla :jeyyar: ufff ne şanslı kııızz :çok üzgünüm:

Back
X