Prison Break

mehserada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2006
26
0
86
İzmir
hayatım boyunca izlediğim en heyecanlı dizi..22 ocakta yeni bölümleri başlayacak.iple çekiyorum..

konusu:

Çoğu kişinin aksine Michael hapse girebilmek için her yolu deniyor. Yılın en büyük kaçış denemesi yolda!

Michael Scofield (Wentworth Miller) çaresiz durumdadır. Sansasyonel bir cinayet davası yüzünden idam cezasına mahkum olan ağabeyi Lincoln Burrows (Dominic Purcell) Fox River Devlet Hapishanesi’nde infazını beklemektedir. Bütün deliller aksini kanıtlasa da Michael kardeşinin suçsuz olduğuna inanır. Lincoln’un infazı yaklaşırken başka seçeneği kalmadığını düşünen Michael ağabeyine yardım etmek için hapse girmeyi göze alarak bir banka soygunu gerçekleştirir. Hapishanenin planlarını ele geçiren inşaat mühendisi Michael, ağabeyini kaçırıp masumiyetini kanıtlamak üzere çok detaylı bir plan yapar. Ancak Michael hapise girdiğinde, Lincoln’un idamının ardında çok büyük bir devlet komplosunun varolduğunu öğrenir. Michael bir taraftan firar için cüretkar planını gerçekleştirmeye çalışırken diğer yandan dizinin her bölümünde bulmacanın bir parçası daha ortaya çıkar.

ya başlamasına çok sevindim çok heyecanlı bi yerinde kalmıştı hepsi köşeye sıkışmıştı umarım çabuk başlar meraktan ölüyorum

vaay inanmıyorum burda bu diziyi izleyen var hee, çok sevindim ya, kaçıranlar çok şey kaybediyo.

Rampaların ustasıyım Scofield un hastasıyım :P

ben bayılıyorum gerçi hemen hemen tüm cnbc-e ve e2 dizilerini vakit buldukça izliyorum ama bu acayip sürükleyici tüm bölümlerinin dvdsi vardı adam sadece kiralamak için 2 sezonunkine 12 ytl isteyince tvde izlemeyi tercih ettim.

Sadece Cnbc-e Dizileri Seyreden Biri Olarak Favorilerim Arasinda Olduğunu Söyliim,ayrica çocuk Da Pek Bi Hoş ;)

bende bu diziyi e2den izlemeye başladım gerçekten çok güzel kaçırmamaya çalışıyorum

evet geçen hafta başladı yeni sezonun ilk bölümünü verdi. bu akşam 2. bölümü...gerçekten çok heyecanlı..perşembe günlerini iple çekiyorum..

ay kızlarrr...bu haftaki bölüm süperdi...heyecandan kalbim duracaktı....izleyen var mı aranızda..

Allah allah yaaa burda tvde veriliyor ama ben vakit bulup birde avrupa yakasiyla saatleri ayni oldugu için hic bakamadim...Cok konusuluyor bu dizi..Esimde izleyememisti isleri dolayisiyla bazi bolumlerini Dvd lerini bulmus gece yatip seyrediyor heyecenla...Sizden onde galiba seyrettikleri bolumler...
Bende iyice meraklandim sayenizede..Vakit buldukca seyrediyim barii,cok gundenmden kopmus,cahil gordum kendimi canimmm :))))

Hayatımın perşembelerine anlam veren dizi.Hele wentworth miller(yani michael) ayrı bir sebep.1 numaralı dizim benim.Bir numaralı kanalım da cnbce!!!

ben sonuna kadar izledim netten indirip ama sonunu bildiğim halde hala cnbcden izliyorum
süper bir dizi....

sezon finalini izleyen var mı çok fena yerde bitti yaaa
ayrıca dizideki doktor sara gerçek hayatta hamileymiş
yeni sezonda bir kaç bölüm olmayacak bebişini büyütecekmiş
Zaten son bölümde dikkatle bakarsanız michael a sarılırken gömleği açılıyo karşınıza kocaman bi göbek çıkıyo :)

harika bir dizi..... müptelası oldum ya... ben dvd'den izliyorum... iki sezonun da bütün bölümlerini bitirdim...yeni sezonu iple çekiyorum..
eşim ve ben michael'a hastayız valla :)))

arkadaşlar ilgillilere duyrulur: Amerikada; 17 eylül'de bizde de mart'ta başlıcak 3. sezon.. ben hastasıyım zaten P.B'nin! (Sucre!!!) cnbc-e'de bitio e2'e geçiyordum 1 saat sora :dance:

çookk tatlılar bide yaaaaaa :1hug:

prisionbreak2nz7.png

Kuzen indirdi internetten full 1.we-2. sezonu 3.sezon'a başladı şimdi çoook süper bişiii ya resmen _//Kronik P.B//_Hastası gibi bişii oldum

ben sonuna kadar izledim netten indirip ama sonunu bildiğim halde hala cnbcden izliyorum
süper bir dizi....

sonu??benim bildigi kadariyla bu dizi eski degil ve ucuncu sezon bolumleri daha yeni yayinlanmaya basladi..sonu derken ikinci sezonun mu?fisfisfis

sezon finalini izleyen var mı çok fena yerde bitti yaaa
ayrıca dizideki doktor sara gerçek hayatta hamileymiş
yeni sezonda bir kaç bölüm olmayacak bebişini büyütecekmiş
Zaten son bölümde dikkatle bakarsanız michael a sarılırken gömleği açılıyo karşınıza kocaman bi göbek çıkıyo :)
sara yani sezonda komple yok..fisini cektiler.anlatmayayim sonra heyecani kacar.

Back
X