- 26 Eylül 2007
- 6.481
- 22
- 358
- 44
sara yani sezonda komple yok..fisini cektiler.anlatmayayim sonra heyecani kacar.
bende okudum onu ya,ama sevindim ben,michael tek kalsın zaten,sevgili lazım değil ona :Roflol::Roflol::Roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sara yani sezonda komple yok..fisini cektiler.anlatmayayim sonra heyecani kacar.
bende okudum onu ya,ama sevindim ben,michael tek kalsın zaten,sevgili lazım değil ona :Roflol::Roflol::Roflol:
ben okumadim..seyrettim yeni sezonun ilk dort bolumunujeyyar..ocak ayni bekleyemezdim valla.
istersen kisa bir ozet gecerim..ama bence beklemeye deger..bu sezon once ki bolumlerden daha surukleyici.
ya bende bu dizinin fanatiğiyim.. kesinlikle muhteşem .. ama sara nın gidicek olmasına üzüldüm yaa yakışıyolardı michael la birbirlerine.. :) yazık kavuşamadılar zaten dogru düzgün..:)
Arkadaslar prison break filminden övgüyle basedenleri çok duydum ama ben hiç izlemedim.Nasil bir dizi bilgi verebilir misiniz?
sırnaşık şeysırnaşık şeyScofield cok yakısıklı bızım eve ulasmak ıcın ne cabalar sarfedıo cocukcagızsırnaşık şeysırnaşık şey
ben de bu diziyi izlemek istiyorum olumlu yorumlar aldım valla denemekte fayda var eminim heroes ve lostta olduğu gibi bunda da fanatik olucam sevgilime söyliyim de getirsin cdleri :)