Prison Break

en son 4. sezonun 16. bölümünü izledim
çok heycanlı biyerde bitmişti
baya bi yayınlamadılar ya şimdi 18. bölümü gördüm nette en son
ilk fırsatta devam etcem anlatmayın :D

evet katiliyorum hirs bürümüs gözünü..
ya nasilda cocugunu öldürtecekti
birde lincon michael i neden dinlemiyor onada sinir oldum haaa

Kazmada ondan :mymeka: Zannediyorki scilla'yı vericek generale kurtulucak hepsi :mymeka: Kardeşin senin için neler yaptı az dinlesen çatlarsın dimi uyuz :mymeka: Sara'yada çok yakışıcak :asigim: anladın sen yazamadım izlemeyenler var diye :utangac:

Kazmada ondan :mymeka: Zannediyorki scilla'yı vericek generale kurtulucak hepsi :mymeka: Kardeşin senin için neler yaptı az dinlesen çatlarsın dimi uyuz :mymeka: Sara'yada çok yakışıcak :asigim: anladın sen yazamadım izlemeyenler var diye :utangac:

bencede sara güzel olacak..
aslinda alex onlari biliyor yani sürekli kullanacaklarini aman ben licolnu seviyorsum ama gercekten uyuz etti benide

benim elimdede 3 sezon var ..başını ve devamını netten indirebilirsem bakım bende..
lost kadar güzelmiki..

benim elimdede 3 sezon var ..başını ve devamını netten indirebilirsem bakım bende..
lost kadar güzelmiki..

Farklı kulvarlardalar diyelim ama en az Lost kadar severek izliyorum ben, hatta bazen daha fazla kaydirigubbakcemile3

prison break in yanlis hatirlamiyorsam 4 veya 5. bölümünde sara lincoln u muayane ediyor idam icin bir hastaligi olup olmadigi hakkinda..ailede kalitsal bir hastalik olup olmadigini ögrenmek icin annende ne vardi diyo lincolnda kanserden öldü karaciger kanserinden dedi fakat 4.sezonda micheal hastalaninca saraya annesinden bahsediyordu ve beyinde olan bir tümörden öldügünü söyledi...böyle büyük dizilerdede hatalar cikiyor

Cnbc-e'den takip edenler için;

19 mayıs salı günü sabah 9'dan akşam 9'a kadar 4. sezonun ilk 16 bölümünün tekrarı var. Sezon devamı 31 mayıs pazar saat 22'de a.s.

güzel bir bölümdü yine ,bu dizide hic aksiyon bitmiyor...her hafta ayni heycan veriyolar..keske bitmeseydi.

bu hafta son bölümü verildi veee dizi bitti....

sonunda ağladıım....

offff keşke böyle bitmeseydiii

Back
X