- 26 Eylül 2007
- 6.481
- 22
- 358
- 44
bu hafta son bölümü verildi veee dizi bitti....
sonunda ağladıım....
offff keşke böyle bitmeseydiii
Sakın anlatma daha izleyemedim :a015:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta son bölümü verildi veee dizi bitti....
sonunda ağladıım....
offff keşke böyle bitmeseydiii
bence sonu böyle bitmemeliydi...
cok üzüldüm cok
dids nerden izleyebilirim son bölümü?
birde 22.bölüm değil mi son?
Öncelikle Matt Olmstead'in röportajında okuduğumu belirterek şunları yazıyorum:
1-Ekstra iki bölüm olacak "Prison Break:The Final Break" adında.
2-Bu bölümlerin konusuna gelince; (Halen izlememiş olanlar için beyazla yazdım, izleyenler seçip okuyun)
Günümüz ve 4 yıl sonraki flashforward arasında zamanı anlatacak.Karakterler 4x22'de beraat ettikten sonra başlayacak ekstra iki bölüm.Sarah,Michael'ın annesini vurduğu için Miami-Dade Kadın Hapishanesi'ne hamile bir şekilde girecek.Michael onu kurtarmaya çalışacak.Bu arada Michael'ın hastalığına da değinilecek(ölümüne).Michael,Lincoln,T-Bag,Sucre,Mahone,General ve Gretchen olacakmış bu bölümlerde.
3-Bu bölümlerin DVD'si 21 ya da 28 Temmuz'da çıkacakmış "fakat" Skynet1 kanalı,bu iki bölümü 27 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlayacakmış.
4-Ekstra bölümlerden bir foto: (özellikle link olarak verdim izlemeyenler bakmasın)
http://img40.imageshack.us/img40/2374/send.jpg
Alıntıdır[/
canim bu beyazla yazdigin yerler tv de yayinlanmayacak mi ?
canim bu beyazla yazdigin yerler tv de yayinlanmayacak mi ?
tamam canm ama benim icin nete düsmesi gerek cünkü ben yurt disinda yasiyorm Cnbc-e yok...burdaki kanallarda ancak sabrina,greys anatomi filan var sinir oluyorum
Kızlar; Prison Break: The Final Break'in yani 23. ve 24. bölümlerin İsrail'de yayınlananı çıkmış ama altyazısının çıkıp çıkmayacağı belli değilmiş (öğrenirsem yazarım). Sky1 kanalında 27 Mayıs çarşambayı perşembeye bağlayan gece Tr saati ile 02.00 de gösterime sunulacakmış ve kesin altyazısı çıkarmış. Kısaca bugün yada perşembe izleyebilirsiniz. :smiley-cool:
Çok teşekkürler didsim bakalım ne zaman seyredeceğiz.. Ve bakalım sorularımıza yanıt bulabilecek miyiz??
İnternette çok dedikodular dolaşıyor vede tahminler tabii. Bakalım neler olacak ?
Kızlar; duyduğuma göre Prison Break 9 haziran salı günü ilk sezonuyla ve Türkçe dublajlı olarak Star TV'de başlıyormuş :smiley-cool: