Problem kimde??

elfelf90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
33
0
86
İstanbul
Arkadaşlar 3 yıldır biriyle beraberim. Başlarda istemiyordum sonraa yavaş yavaş sevmeye başladım. O herşeye rağmen beni bırakmadı. Çok seviyorum ve benm onu sevdiğimden çok sevildiğimi biliyorum. Sorun şu ki nedense aldatılmaktan çok korkuyorum. Bugüne kadar hiç aldatmadı. Kız arkadaşlarıyla görüşmüyor. Arkadaşlarıylaa eğlenmeyi gezmeyi sevmez. Sadece beraber dışarı çıkarız öyle biridir yani. devamlı telefon karıştırıyorum. bilgisayarını karıştırıyorum. bundan önceki ilişkimde aldatılmıştım acaba ondan kaynaklanan bi durummu? yoksa karşı tarafın beni tatmin edememesinden mi? ortak arkadaşlarımız hep size imreniyoruz seni çok seviyo öyle bişi yapcak çocuk değil 3 yıldır olmadı olmaz diyo. amaa aklımdan atamıyorumm o beni aldatmadan ayrılayım diyorum devamlı ayrılıyorum. aldatcakmı diye yapmadığım numara kalmadı. herşeye rağmen onun saflığına inanmak istiyorum ama şu erkek milleti sözünü kafamdan atamıyorum.
Ve ben bu halimden utanıyorum.

ya canım bu ne sıkıntı ya CADIARZU ben kendimi deli sanırdım bide.. bu kadar sıkma kendini, kendine zarar. evet bundan önceki aldıgın darbeden kalan izlerin agırlıgını henüz üstünden atamamandan kaynaklanıyor gibi görünüyor. ama bunu ne ona ne kendine yapmaya hakkın yok yasakkelime sonucta her insan bir değildir

tanı bi güzelce Şeniz %100 güvende demiyorum ama en azından güvendirebilme şansı ver ona. bu kadar paranoya olursan en büyük zararı kendine verirsin başta . yerimseniben bazen geçmişi geçmişte bırakmak hatta hiç yaşanmamış gibi saymak sana zarar değil yarar getirir. bunu denemelisin.opuyorumnanaktan

Bunu düşüne düşüne ,bu konunun üstünde dura dura. adamın seni aldatacağı yoksada başına bu işi çağırıyosun arkadaşım. Güzzel hayatı kendinede onada zehir etme be kardeşim . Varsa yapacağı zaten engel olamazsın . ayrıca ilk ilişkinde bunu yaşadın diye her erkek bunu yapacak diye bir şartta yok ,o halde bu korku ile kimse ile bir ilişki yaşayamazsın

canım abartma bence
tamamn eski ilişkinde aldatıldığından dolayı boyle düşünüyorsun
kafana takma
en ufak birseyini görürsen basarsın tekmeyi

tek sorun sende..
sevgisinden eminsin senin yaptıgın yanlızca şımarıklık kızma ama...
daha ne istiyorsun ki..anlamdım gercekten..

canım yha bu kadar takıntılı olma.böle dewam edersen mutluluğu yakalayamazsınn.bak nekadar sewdiğini sölüosunn.yanlış bişeyinide görmemişsinn.yapmadığı şeylerle yargılayıp ilişkinize zarar werme bence:1hug:

bu düşüncedeysen ömür boyu kimseyler olamazsın ortada fol yok yumurta yok aldatmadan ayrılayım dıyorsun ıyımısın sen arkadasım?

Keşke şımarabilsemmmm. Beni yanlış anlıyosunuz sevgiden falan şımardığım yok. Sevgilim benii seviyoo şımarayım diyede açmadım bu konuyu. Yardım istiyorum birisini tavsiye edebilirsin veya bir kitap bir film ne bileyim. Acaba hayatımda herkesle mi bu problemi yaşayacağım yoksa sadece onla mı bu problemi yaşıyorum diye düşünüyorumm. Sürekli erkekler neden aldatır vs. gibi kitaplar okuyorum. güven eksikliğim yok kendime güveniyorum güvenmemem için bi neden yok. belkide var bilmiyorum. şımarmak isteseydim sevgilimin yanında olurdum burda derdimi açmazdım. Arkadaşlarr ben kapris falan yapmıyorum şuu huydan kurtulmak istiyorummmm

Yani elimde olan bişey değil gerçekten. Eminim sizin yerinizde bende olsam bu kız dahaa ne istiyo derdim kendi kendime. Onunlayım herşey güzel hoş gülüyoruz eğleniyoruz birden kendimi toplamaya çalışıyorum sanki böyle bişeyin hazırlığı içindeyim. evet ilk ilişkimde aldatıldım amaa 3 sene bişeyin etkisinde kalabilir mi insan? Belkide çevremdeki insanlar duyduklarım gördüklerim beni korkutuyo. Her insan bir değil biliyorummm. Ama kuşkuu insanı deli ediyor.

Önceki ilişkinize göre ya da çevreden duyup,gördüklerinize göre beraberliğinizi değerlendirmeniz doğru birşey değil.
Bu düşüncelerinizden vazgeçmek veya değiştirmek sizin elinizde.
Seviyorum,sevdiğimden daha fazla seviliyorum mutlu bir ilişkim var.
Söylediklerinize göre bu değil mi işte ?
Sizde farkındasınız çok güzel.
Ama bu aldatma paranoyası size zarar veriri hayatınızda.
Hadi sevgilinizden ayrıldınız diyelim,ilerde bir evlilik yaparsanız eğer,acaba beni aldatır mı ? şeklinde düşünüp soluğu mahkemede alamazsınız değil mi ?
Ya da bu şekilde nereye kadar gider ?
ılişkinizin ve hayatın tadını çıkarın,yazık etmeyin kendinize bu kötülüğü yaparak.
Haa,birde konu başlığı problem kimde demişsiniz ya.
Sizce ?

aynı ben :) sürekli bi tedirginlik,ya şimdi aldatıyosa diye bi ara kafayı yeme noktasına geldim ayrıyetten oda yiyodu yani.. nyse şuan kendimi frenlemeyi öğrendim. kafamda kurup kurup yapıyosun derdim.. şimdi ona çaktırmıyorum:Pp

bu düşünce önceki ilişkinizden miras kalmış...

bence rahat olun ve ilişkinizin kıymetini bilin. keyfini çıkarın iyi vakit geçirin.

aldatan insan belli eder. daha önceden tecrube edinmişsiniz onunla bunun arasında dağlar kadar fark vardır öyle değil mi...

Eğer böyle düşüncelerin varsa bile telefonunu bilgisayarını kurcalayarak sevgiline belli etme bence :olmaz: böyle yapmaya devam edersen hem adamın aklına aldatma fikrini sokarsın hemde onun gözünde kendine güveni olmayan paranoyak bir kız imajı çizersin.

bana kalirsa bir uzmandan yardim almalisin.
ileri derecede endise hem insanlara guven duygunu zedeler hem de mutlulugunu engeller.
bu korkundan evlenemezsin bile.
kendine kotuluk etme derim..

bncede tek sorun sende
eğer anlattığın gibiyse bu çocuk aldatmıyrdur.
hem öyle telini karıştırmak pc yi karıştırmakta ne demek.
ben çok gereksiz buluyorum böyle şeyleri..
siz boşu boşuna kendi sinirlerinizi bozuyosunuz bnce...
bişeyleri paylaşmak için güven ilk başta olmalı

Ben bu konuda sizi sanırım anlayabiliyorum, çok zaman aynı hisleri ben de yaşadım. Bir ilişkim var iken, ve çok sevildiğime emin iken, ahh bu erkekler, erkek milleti değil mi v.s gibi düşüncelerden arınamıyordum ve hep aldatılma, erkeklerin kadınlara yaptıgı kötü davranışlar üzerine yazılar, kitaplar okurdum. Çevremden, arkadaslarımdan, okuduklarımdan, izlenimlerimden, tecrübelerimden v.s çıkardıgım sonuç erkeklerin bayanlara göre daha az sadakatli oldugudur... Bunun altyapısının nedenleri tartışılır, ben çok kişiye de katılmıyorum, erkeklerin çok büyük yüzdesi maalesef aldatıyor, isterseniz 4-4 lüğe yakın bir bayan olunuz bence farketmiyor..Gerçekten aldatmayan bir erkekle beraber ise bir bayan bence çok azınlıktaki şanslı insanlardan biridir. Ve siz acaba diyorsanız ki bayanların hisleri çok kuvvetlidir, mutlaka karsınızdaki adamda yanlış bişeyler görmüşsünüz demektir, kimse durduk yere paranokyaklık yapmaz..Ben bu kanılarımda yanılmak istiyorum, yanıldıgımı ispatlar gercek örnekler görmek, duymak istiyorum, umarım siz de onlardan biri olursunuz, mutluluklar dilerim...

Back
X