Problem kimde??

Arkadaşlar 3 yıldır biriyle beraberim. Başlarda istemiyordum sonraa yavaş yavaş sevmeye başladım. O herşeye rağmen beni bırakmadı. Çok seviyorum ve benm onu sevdiğimden çok sevildiğimi biliyorum. Sorun şu ki nedense aldatılmaktan çok korkuyorum. Bugüne kadar hiç aldatmadı. Kız arkadaşlarıyla görüşmüyor. Arkadaşlarıylaa eğlenmeyi gezmeyi sevmez. Sadece beraber dışarı çıkarız öyle biridir yani. devamlı telefon karıştırıyorum. bilgisayarını karıştırıyorum. bundan önceki ilişkimde aldatılmıştım acaba ondan kaynaklanan bi durummu? yoksa karşı tarafın beni tatmin edememesinden mi? ortak arkadaşlarımız hep size imreniyoruz seni çok seviyo öyle bişi yapcak çocuk değil 3 yıldır olmadı olmaz diyo. amaa aklımdan atamıyorumm o beni aldatmadan ayrılayım diyorum devamlı ayrılıyorum. aldatcakmı diye yapmadığım numara kalmadı. herşeye rağmen onun saflığına inanmak istiyorum ama şu erkek milleti sözünü kafamdan atamıyorum.
Ve ben bu halimden utanıyorum.

ah be gülüm rahatla biraz gül gibi adam ne güzel ilişkin var işte tadını çıkar:1hug:

Mesela sevgilisi kuzenimi aldatmıştı çok iyi bi çocuktu ve sadıktı. Hayret etmiştim böyle şeyler beni çok etkiliyor. Daha öncede güvendim birine hemde çok hiç beklemediğim bi darbe yedim. Aldatmak derken gerçekten kızlara laf atıp onlarla beraber olmaya çalışcak biri değil bundan emin olabiliyorum.açıkçası birilerinin ona zarf atıp onunda karşılık verdiğini düşünmek beni geceleri uyutmuyor. Hastalığımın farkındayım ama acaba diyorumm bu çocuk banaa nee yaptıdaa ben bunları düşünüyorum. Elle tutulur bi sebep yokk. Kaçç defaaa ayrıldık seni bırakmam unutamam diyor. Bu defa tamm bu hastalıktan kurtulcam diyorum. Amaa gerçekten elimdee değil bi şekilde yardımı dokunacak birileri varsa lütfen yardım etsin.

Son düzenleme:
Güven olmayınca sevgide olmaz
yeterince sevmiyorsun ozaman
Kişiliğini yapısını bilemem ama şuan ağzıyla kuş tutsada ispatlayamaz sana olan sadakatini
Bence bu konudaki hassasiyetini ona anlat
unutma
sevgi avucunun içinde tuttuğun kelebek gibidir
serbest bırakırsan kaçar sıkı tutarsan ölür

önceki ilşkinde aldatıldığın için diğer ilşkilerinde de aldatılacağını düşünüyorsun evet erkeklerin geneli aldatır bunu yapar ama her erkek yapmaz bunu..! sen gerçekten onu sevdiğine inanıyor musun baştan sevmiyormuşun daha sonraları sevmeye başladım diyorsun seviyor musun sevdiğini mi sanıyorsun? Önce bundan emin ol seviyorsan eğer gerçekten onun sana bunu yapıp yapayacağını blirsin ve onu gerçekten iyi tanıyor musun 3 yıl da tanıyamamış olabilirsin. Ama her türlü onu denedim diyorsun ve birşey çıkmadı diyorsun ya o çok profesyonel bi oyuncu ya da sen gerçekten takıntılısın bence o seni aldatmıyor ama sen beni aldatıyor mu aldatıyor mu diye diye kendine çekiyorsun aldatılmayı! Sıkma bu kadar onu ve kendini hayatının tadını çıkar en güzel zamnlarını bunları düşünerek yaşama

Back
X