Yazdiklarindan cikardigima gore şu kıvama gelmiş: Olmasan da olur, yalinin sarkisi gibi.
aynen bende öyle düşünüyorum artık bu yüzden bende hiçbişey yazmıyorum o da biraz öyle hissetsin
Bu konuda çok haklısınız ona da dedim zaten sen hayallerinin peşinden git asla üzülme çünkü ben daha önce başkası için hayallerimden vazgeçtim ve değmeyeceğini gördüm.Ne sorun yaşarsaniz yaşayin, ne kadar iyi olursaniz olun kimsenin hayallerine engel olma. Bırak istiyorsa Kanada'ya, istiyorsa Çin'e gitsin. Daha 23 yaşindaymiş. Eğer çok çok aşiksaniz, zaten bir şekilde devam eder ilişkiniz. Aksi takdirde boşuna kendini üzersin..
Bende 24 yaşındayım evet onun yaşı küçük ama oraya gitmem için de bu gerekli o da istiyodu zaten normalde ama dediğim gibi bi kaç gündür farklıYaşlar evlilik için çok küçük değil mi sence? O evlilik için hazır mi peki ya sen? Bazen olaylar kendiliğinden gelisir akışına bırakmakta fayda var. Ama gidecekse birak gitsin, engel olursan sorumlusu olarak seni gorcek surekli.
yok ilk başlarda hiç böyle değildi sadece benim gereksiz kıskançlık yaptığımı düşünüyor ve onu çok önemsiyorum bunu da biliyor. Belirsizlik olduğunu bende düşünüyorum, alt yapı çalışmaları tamam bi kaç ay içnde gidicek...neden soğuk olduğunu düşünüyorsun ilk baştan mı böyleydi sonradan mı oldu, bence iyi geceler ya günaydın mesajları çok önemli değil, bi belirsizlik var sanki sevgilinde, hayalleriniz ortak mı ondan da emin olamadım, kanadaya nasıl gidecek gitmek için altyapı çalışmaları tamam mı eğer değilse, bi iş bulup çalışmaya başlasın bence bir yandan da kanada yolunu yapar
Bilemiyorum belki de öyledir bende çok kararsızım ve soru işaretleri ile doluyum ...Bi günaydın bi iyi geceler mesajı benim içinde önemli değildir, hayatının merkezine sizi koymasını bekleyemezsiniz. Madem hayalleri sizden önce onun ayrılmasını beklemeye gerek yok bence.
peki sen, sen gitmeyecek misin, bence senden ayrılıp yeni bir hayata başlamak ister gibi, bizim bi tanıdığı hatırlattı sevgilin, adam amerikaya gezmeye gidiyorum diye gitti, sevgilisinden de telefonda ayrılmış ordan, işinden çıkış bile yapmamış, patronları facesinden gördü orda işe başladığınıyok ilk başlarda hiç böyle değildi sadece benim gereksiz kıskançlık yaptığımı düşünüyor ve onu çok önemsiyorum bunu da biliyor. Belirsizlik olduğunu bende düşünüyorum, alt yapı çalışmaları tamam bi kaç ay içnde gidicek...
eskiden iyi geceler günaydın yazarmıydı?Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var bayan tavsiyesi herşeyden iyi geliyor. 8aylık bir ilişkim var erkek arkadaşım çevresinde sevilen güvenilir insan olarak tabir edilen biri.. Bir kere ayrılık yaşadık 2 gün sürdü sebebi de hiç bir tartışmaya gelememesi ve üzerine çok gittiğimi düşünmesi, özlemeye ihtiyacı varmış yani ..
2 gün sonra geri döndü aramızdaki ilişki düzeldi derken bir kaç gündür yine çok fazla ilgisiz bir iyi geceler mesajı bir günaydın mesajı bile atmayacak kadar.. Sorsan böyle şeylere niye takılıyorsun diyor.. Şöyle de bir konu var 23 yaşında askerliğini yapmış ama hayatını rayına oturtamadı daha Kanada ya gitmek istiyor eskiden her zaman ilk işim sensin derdi hemen evlencez derdi şimdi bana sende gelsene diyor sadece gidemeyeceğimi de çok iyi biliyor..
Ben ne olursa olsun hep onun yanındayım dedim ona öyle de yaptım ama artık suistimal edildiğini düşünüyorum .. siz ne diyorsunuz?
Bu konuda çok haklısınız ona da dedim zaten sen hayallerinin peşinden git asla üzülme çünkü ben daha önce başkası için hayallerimden vazgeçtim ve değmeyeceğini gördüm.
Her zaman arkandayım dedim o da işleri rayına sokarsam direk evlencez zaten dedi benim de Kanada hayallerim var açıkçası bu yüzden bende destek oldum.
Şimdi böyle belirsiz konuşması ve ilgisizliği beni çok üzüyor sadece eskisi kadar kararlı olmadığını düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?